Ghiocei de Martie-Aprilie***300***
Raspunsuri - Pagina 8
m_monique spune:
la copiii mei, dupa primul tuns, li s-a mai indesit si inasprit parul. adevarul e ca asta le e mostenirea genetica, ca si eu si sotul avem parul des.
eu nu i-am tuns de gura babelor, ci pentru ca aveau parul tocit si transpirau cumplit.
m_monique spune:
pentru ca suntem la capitolul scos poze de la naftalina, va propun si eu o tema: poze mama - fiu/fiica la aceeasi varsta.
dyana27 spune:
stiti ce va ziceam eu de "instinct"??? ei bine, l-am avut astazi cu una din bone; super de treaba, simpluta, o femeie foarte dragastoasa, a mai fost bona de 2 ori si-un pic (ca a plecat familia in strainatate).... si ne-am inteles din prima; nici n-a fost nevoie sa-i explic prea multe despre mutzu, ca aveam senzatia ca deja stie ce are de facut; si am avut "feeling-ul " ala ca as putea sa i-l las si maine pe mutzu daca as avea vreo urgenta; si mutzu a placut-o tare mult, si s-a jucat cu ea, ma rog, printre urletele de rigoare ca nu stiu ce e cu el... dar banuiesc ca ne paste un carcalac in gat, ca a ragusit putin.... caraie ca un pui de cioara cand incearca sa tipe. i-am dat nurofen, propolis cu vit C si tantum... si sper din tot sufletul sa scapam rapid si sa nu facem vreo laringita. si evident niste titi o sa servim diseara, ca e tare bun de medicament
cred ca astazi o sa dorm mai bine.; sincer, ma gandeam ca n-o s aconsider nimic bun pentru mutzu, ca poate sunt prea exigenta, ca e vina mea, ca vreau prea mult.... ca doar avzusem deja 8 bone si nu-mi inspirase niciuna asa o liniste.....; noroc cu doamna asta care e foarte faina, mi-a venit sufletul la loc;
maine mai am 2 de vazut, si poiimaine una, dar in principiu o sa le studiez pentru surioara; cu 2 am vorbit deja, s-ar putea baga si la bebe mic, asa ca sunt de vazut.
si sincer, pentru cine cauta bone.... multa rabdare si nervi de otel... ca o sa fiti uimite cate aberatii le ies unora pe gura
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
simplyana_m spune:
D'acord cu Ilinca, si completez:
Pe langa transformarea naturala a structurii parului (si care n-are legatura cu tunsul/rasul), de la cel de bebe la cel de copilas, efectul de "indesire", care apare si la oamenii mari, mai e dat si de faptul ca lungimea tuturor firelor de par e adusa la acelsi numitor comun. Firele de par nu cresc si nu mor toate in acelasi timp, chiar daca durata de viata e aceeasi, asa ca in plete sunt si 1)fire lungi, mature, 2)fire in plina crestere, si 3)fire "baby", puful ala de la radacini, zulufii, care se pregatesc sa inlocuiasca firele moarte si cazute. De remarcat, se remarca firele alea mature, alea ne seaca atunci cand sunt putine. Iar cand sunt aduse toate-toate la acelasi nivel, adica la nivelul de fir-baby, brusc zicem ca avem par dublu! Numai ca odata cu cresterea, se vor diferentia din nou, si ajungem de unde am plecat.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Ilinca_M. spune:
Tufete, apropo de par: m-a traznit o idee. Si anume sa-mi schimb culoarea. Adica blondu' e si greu de intretinut si costisitor (ultimele dati m-am facut cu joico, m-a bagat in faliment, si mi-au facut doar radacinile; si n-am remarcat o schimbare in bine decat pe moment), se vad rapid radacinile, varfurile arata maturoase.
As trece la un castaniu, dar m-as face cu ceva ca in caz ca nu-mi place sa iasa dupa cateva spalari: ce stiti, samponul nuantzator prinde pe parul vopsit? Oare mi-ar iesi nuantza de pe cutie? Si cu ce sa ma fac? Vreau ceva bland, nu mai vreau tratamente puternice/ chimice etc, vreau sa-mi readuc parul...la viatza, sau cum sa ma exprim.
Si ca sa nu ziceti ca eu nu v-am dat tema:P:
- ce ziceti? sa raman blonda? sa schimb? daca da, cum? cu ce? etc.
(m_monique, poze cu noi cand eram mici am mai pus, mai demult; dar e o idee, ca atunci am pus poze de bebelusi, am putea sa cautam acum poze mai de 18-24 de luni...)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
anamariame spune:
Am pozat si eu cateva fotografii vechi din album:Ana-Maria pe la vreo 4 ani vs EvaIs constienta ca nu corespund varstele si ca pozele nu sunt cele mai relevante, dar nu am avut rabdare sa caut altele.Dupa pozele cu mine mica am pus si cateva din liceu.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
Hello !!!
Am ajuns la zi cu vizionarile pozelor din tinereturile noastre si constat cu placere ca am fost si suntem fete tare faine !!!
Denisamada, pai tu nu te-ai schimbat mai deloc, Motanu' da !!
M_monique, ce seamana Ioana cu tine mica, faine amandoua !!
Andiaroro zici ca asa ar trebui sa te imbraci acum ?
Gianina, am admirat familia ta de nota 10 cu tine in frunte si tare-mi place de voi, abia astept sa va cunosc la primavara cand sper ca nu lipsiti, nu ??!!Micsunica e bestiala !!
La regimuri nu ma bag ca eu nu sunt capabila sa tin unul, din fericire nici nu am fost nevoita sa ma apuc de asa ceva ca probabil atunci gaseam vointa, dar va tin pumnii si va apreciez !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Anamariame, din facultate esti neschimbata !! Eva e totala, imi place ca are pasiuni de domnisoara de pe acum
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Wooow, alt cuplu din vremuri...imemoriale! (glumeeesc). Super faine pozele, anamariame!! Si Eva mica seamana cu Ana Maria mica, clar...dar e varianta imbunatatita datorita ochilor, hehe
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
anamariame spune:
Mie mi se pare ca eram tar urata ca bebelus! Asa ca faptul ca Eva seamana cu mine nu il percep ca pe un avantaj :))Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)