Ghiocei de Martie-Aprilie***300***
Raspunsuri - Pagina 9
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro La permanent spiralat am tot visat la vremea respectiva, dar v-am zis ca io "cuget" mult inainte sa iau o hotarare, asa ca n-am mai apucat sa ma si fac ca au inceput sa apara "maturile" pe la colege si am ramas cu dorinta neimplinita. |
Io in liceu m-am spiralat si roshcatzit de mi-am prapadit podoaba capilara si asa modesta. Tre sa caut sa scanez o poza mai edificatoare, ca-n astea de le aveam scanate sunt cam... black.
citat din mesajul lui Ilinca_M. La Denisamada nu vad mare schimbare, ea e mereu "young and restless" Dar olimpicul...olimpicul ce chica avea! Mie imi place mai mult acum Motanu', sa zic drept! Dar ce e cu dalmatianul acela, era al tau? |
Da... Costin se uita cu jind in pozele din liceu cand vede cat par avea. L-a parasit treptat. Dalmatianul era al meu, da. Celalalt e tot Toto, la vremea respectiva avea doar 3 ani.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui Gina2008 PISIK cum mai e cu operatiunea gradinita? Ca la Denisamada am vazut ca e super simplu. |
Eh, nu zic "hop" nici eu... dar tot ma bucur ca a fost asa bine azi.
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui anamariame Mie mi se pare ca eram tar urata ca bebelus! Asa ca faptul ca Eva seamana cu mine nu il percep ca pe un avantaj :)) Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Nu erai urata deloc!
Dar senzatia asta o am si eu cand cineva imi spune ca vaai, ce seamana Sophia cu mine, imi vine sa ma revolt:"ceee? asa urata o vezi?!" Chiar i-am zis huzbandului ca io nu stiu cum sa iau chestia asta, sa ma supar ca unii o vad pe Sophia urata ca mine sau sa ma bucur ca ma vad pe mine asa frumoasa ca ea!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
Denisamada, si cum era dalmatianul? Intreb fiindca eu mereu am avut o reticentza fatza de rasa asta, cati am cunoscut mi s-au parut ciudatzei, greu de citit...unde mai pui ca citisem intr-o carte ca e printre rasele cele mai prostutze...deci prejudecata mi s-a batucit in cap. Dar asa indeaproape n-am avut tangente cu dalmatieni; e o prejudecata ce-am zis pana acum sau are si umbre de adevar?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. "Acelasi rezultat il obtineai si daca o tundeai normal, de 2-3 ori. Numarul de foliculi de par nu se schimba indiferent de metoda . In mod normal cresterea firului de par din fiecare folicul pilos urmeaza un ciclu evolutiv. Parul ce creste dupa "puful" de bebe indiferent daca e ras sau tuns e par de copil, mai viguros. De aici aspectul de "indesire". |
Aprob pozitiv!
Si noi am tuns-o scurtutz (nu 0) pe Adela de 2 ori, ca sa scapam de puf, acum a inceput sa-i creasca si ei ceva perishor, nu cine stie ce, ca nu are cu cine semana... Imi tot doream eu sa semene cu tata (al meu), da'...
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Denisamada, si cum era dalmatianul? Intreb fiindca eu mereu am avut o reticentza fatza de rasa asta, cati am cunoscut mi s-au parut ciudatzei, greu de citit...unde mai pui ca citisem intr-o carte ca e printre rasele cele mai prostutze...deci prejudecata mi s-a batucit in cap. Dar asa indeaproape n-am avut tangente cu dalmatieni; e o prejudecata ce-am zis pana acum sau are si umbre de adevar? |
Stiu si eu despre teoriile cu dalmatienii prostanaci. Prosti kiar nu cred ca sunt, poate "ciudatei". Noi aveam o relatie speciala (ma intelegeam mai bine cu el decat cu Toto "pe vremea aia"), dar ce-i drept ai mei nu prea se intelegeau cu el... motiv pentru care nu au vrut sa mi-l mai tina si a trebuit sa il dau...
Ela78 spune:
Ilinca, Eu ti-am zis de cand era Sophiphi micuta ca e leit maica-sa, iar ca sa te lamuresti ia-o ca pe un dat incontestabil: Sophia e frumusica foc!, stii asta cu certitudine si ti-au confirmat-o toate tufetele si toata lumea, deci = si tu esti frumoasa ca ea
La par, daca vrei sa-l lasi sa se regenereze, eu zic sa optezi pentru castaniu cum ai spus, mie-mi place mai mult cum iti sta in poze, si daca nu vrei sa-l vopsesti exista o gramada de nuantatoare, la care culoarea iese foarte misto, partea nasoala e ca se duce la cateva spalari Si poti sa-i mai iei din varfurile tocite.
M_Monique, ce frumoasa erai in liceu Nu ca acum esti urata, dar arati a fumeie serioasa cu 2 copii
Denisa, mi-a placut foarte mult de voi 2 cum erati tineri si nelinistiti, pot sa spun ca nu e absolut nicio schimbare, doar kile in plus si la tine si la el. In rest, ochii si expresia fetei in bebelusie s-au pastrat si la tine si la Costin Cred ca prin extrapolare putem sa ne dam seama cum vor arata copiii nostri peste ani si ani...
Apropos de regim, Bianca ce tare e dieta ta, daca as sti ca am macar 1% sanse sa slabesc as apela la ea ca tare tentanta e.
Eu n-am stat niciodata sa calculez calorii si sa studiez liste de produse pe categorii, pur si simplu mi se pare stresant sa studiez si sa calculez cand mi-e foame de mor. Dar la un regim disociat light, asa cum l-a descris Ilinca, m-as baga, caci suna bine, mai ales la partea cu leguminoasele
Doar ca asa nu-mi ating telul propus, pe mine nu kilele ci cm burtii ma streseaza, iar daca mananc mult (fie si salata) ma umflu ca o balena. La mine ce functioneaza e:
1) sa fiu atenta ce, cat si cand mananc
- ce: in nici un caz cartofi prajiti cu carnati de porc si paine alba, ci legume la cuptor, ciorbe etc
- cat: portii mici si dese, la fiecare masa iti pui in farfurie din ce in ce mai putin astfel incat sa nu te ridici niciodata cu senzatia de satietate, in timp te obisnuiesti sa mananci putin.
Asta vara cand eu tineam cura, iar Ianis era dupa enterocolita din BG si recupera, el manca mai mult ca mine
- cand: niciodata la 12 noaptea, stiu ca eram odata pe forum si Monnvas a zis ca se duce sa-si ia o farfurie de cirese, si eu am ramas muta ca stiam ca tine regim si deodata nu 1-2-3 cirese ci un castron intreg, la 12 noaptea! Ideal pe la 18-18:30 ultima masa de salata, si dupa aceea niente, doar apa.
2) Un regim trebuie obligatoriu urmat de exercitii fizice, aerobic, fitness, jogging, bicla etc
3) Mai sunt ajutatoare dusurile alternante (cald-rece) si masajele cu crema anticelulitica, asta la nivel superficial ca aspect al pielii.
4) Perseverenta, chiar daca nu se vad rezultatele din prima saptamana
Deocamdata nu vreau sa ma bag cu voi la slabit, am 54 Kg si ma simt bine asa (cat aveam si ianinte de insarcinare), prin vara aveam 49 Kg cu tot cu ambalaj, eu ma simteam subtire (drept care a trebuit sa reinnoiesc toata garderoba, am aruncat hainele de gravideala si mi-am cumparat masura 32), dar sotul meu spunea ca sunt prea slaba, cand am vazut pozele de la mare m-am convins ca asa e. Ma tot gandeam daca sa bag o cura de slabit inainte sa incep serviciul sau nu, ma mai gandesc...
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Pisik06 spune:
Hello!
Nu pot sa nu incep prin a o lauda pe ADELA. Bai frate, eu asa copil nu am vazut. Ana mea urla cat o tineau plamanii, acompaniata de o alta fetita care merge demult la gradi dar plange f mult (eu sustin ca nu e plans normal, de furie si frustrare ca la ceilalti, e plans trist, de copil amarat, dar ma rog, asta e alta poveste) si Adela facea inspectia in sala de clasa. Motiv sa imi bat cocosu ca nu se oo, vorba lui FLORIC, dar deh, ce sa facem, copchii si copchii.
Oricum, super tare cornuleata noastra, tare mandra am fost de ea. Si cred ca si parintii ei, care nu sperau intr-o ora libera linistita la shopping. Madi, Costin, dati o bere. Sper (si cred, maine demarez actiunea de lobby) sa o avem colega de grupa pe Adelake.
Multumim pentru complimentele adresate pozelor noastre. Toata lumea care ne vede in poze, mai noi sau mai vechi, spune ca se vede chimia dintre noi
V-am admirat si eu pozele tuturor, super
Am vazut-o si pe MICSU, e adorabila si pare atat de maaare.
Ana continua cu urlaciunile cand o las la gradi. Parca pe zi ce trece e mai tragedie cand ajungem, dar apoi isi revine mai rapid si se ia cu copiii. Mai nasol e ca nu mananca si e clar ca e semn de protest, pt ca astazi cand am venit eu era la masa, nu manca nimic si urla. Asa ca mi-au adus-o si mi-au adus si castronul cu mancare. A balotat tot, la mine in brate
La regim am vrut si eu sa ma bag de luni, dar imi ghiortaie matele de foame si totusi am mancat, doar ca mai ordonat si fara prea multe tampenii. Nu ma simt in stare sa tin regim, dar o sa incerc macar sa mai mananc si legume si fructe, sa beau lichide, ca la mine astea erau demult uitate, mancam f haotic si numai prostii. Si dupa ce ma disciplinez un pic poate ma bag si eu la disociatul ala.
Mami de minune mica
novus spune:
Daaaa si eu am vrut sa o laud pe Adelake care stie ce vrea de mica !!
Pisik, multi si Anei care cu siguranta o sa se acomodeze si mai bine dacav ii vine si prietena la gradi
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Tufetelor tot am vrut sa intreb, ce e cu pagina ghioceilor creata pe feisbuc unde tot nu am apucat sa-mi fac cont
cine a creat-o si cu ce ne ajuta ? nu de alta da' eram curioasa
probabil sa fim in randul lumii, nu? ca de discutat tot aici discutam si poze punem fiecare pe unde avem conturi, asa ca lamuriti-ma si pe mine care e spilul
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)