Ghiocei de Martie-Aprilie***300***
Raspunsuri - Pagina 10
olishka spune:
Anamariame nu este adevarat...ai fost un bebe tare dragalas Eva este la el de frumoasa ca si mamica ei
Olga, mamica lui David iepurasul
Bianca2503 spune:
ELA, iti sigur ca ai sanse 100% sa slabesti. Eu asa am scapat de ultimele 5 kile.
Deja dupa 2 zile 1 kil e pa. Serios.
E dieta Rina. Gasesti mai multe despre ea pe net. Gasesti si retete si grafice si tot felul.
Stiu ca suna mega-extra dar chiar se slabeste cu ea.
olishka spune:
Ilinca acum daca m-ai convins sa tin regimul acesta, o sa ma tin de capul tau. Zi-mi te rog, ouale in ce categorie le bag? Cu ce le mananc? Si la fel, cu ce am voie sa combin fructele uscate si alunele gen fistic, migdale, nuci si alte chestii de genu? Multumesc
Of sper sa ma tin de regimul acesta, caci pana acum n-am dus nici unul pana la capat
olishka spune:
Acum sa ma spovedesc: am 67 de kile si vreau sa ajung macar la 58 (in vremurile bune aveam 54)
Kea spune:
Eu seara nu apuc sa si citesc, sa ma uit si la poze si sa mai si scriu. De asta n-am zis aseara nimic. Am fost la gineco, cica sunt in saptamana a 6-a, mogaldeata are vreo 5 virgula nu stiu cati mm. Mai merg peste vreo 2 saptamani ca sa stau iar 1 ora jumate pe la usa. Keutu care nu a mancat nimic ieri, dar nimic nimic, s-a plimbat cu taica-sau nitel, apoi s-au dus la dr. Cica e infundat, ne-a zis sa-i dam in continuare sirop si picaturi pt nas. Stiam eu ca il duc degeaba acolo.
Mi-e greata toata ziua, dar macar nu vomit, azi tot intinsa pe jos am stat. Am tensiunea mica, asa ca pt mine cafeaua e tare importanta, dar nu o mai suport. Si-s tare lesinata, nici de copil nu ma pot ocupa cum trebuie.
Keutu e minunat, dar din cauza mea a dezvoltat o dependenta. I-am pus ceva video-uri cu copii care canta, la calc si de atunci nu mai am liniste. Cand e obosit sau cand simte ca ne plictisim, top la calculator. Azi a plouat si a batut vantul, nu l-am putut scoate afara, asa ca din 5 in 5 minute imi arata calculatorul. S-a lasat cu cearta! Nu mai dezvolt.
Daca va apuca elanul cu slabitul mai devreme, ma aliniam si eu curentului, asa, stau deoparte si astept sa ma ingras.
Ilinca_M. spune:
Ela, deci acum avem aceeasi greutate. Eu sub 50 nu cred ca am avut vreodata (ca femeie); cel mai putin am avut 50 (ba poate chiar 49) intr-o vara, la 25 de ani, eu ma simteam super, maica-mea era disperata ca mi se vad oasele de la gat:)))) si lumea cand vroia sa spuna despre vreo tipa ca era slaba zicea:"asa, ca tine!":))))
Olishka, io oua nu mancam in perioada disociatului, dar tu poate faci o zi ca Bianca si atunci ai voie carne/oua/lactate (asa zice Bianca, daca nu iese bine pe ea s-o certi:)))). Fructele uscate cred ca poti sa le mananci ca masa de fructe; eu nici de-alea n-am mancat, dar nu vad de ce nu...(sunt intr-adevar mult mai calorice, dar nu cred ca nu poti din cand in cand...). Dar mi se pare mie sau tu ai oscilatii dese de greutate? Ia da link la o poza unde ai 67 si una unde ai 58-60, sa vad diferenta...stiu ca intr-o vreme, in niste poze cu Novus, deci cand ai fost la Deva dar nu mai stiu perioada, erai mai rotunjoara; dar de-atunci tot slaba te-am vazut in poze...
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Kea spune:
Legat de tunsul la chelie: prietenul meu din facultate s-a tuns la o si stiu ca dupa cateva zile, se plangea ca-l deranjeaza noaptea. Cand incepe sa creasca, parul e ca la barba, aspru, intra in tesatura fetei de perna si cand misti capul, doare. Poate de fapt de asta plangea si fata Siminei la inceput.
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Nu pot sa nu incep prin a o lauda pe ADELA. Bai frate, eu asa copil nu am vazut. Ana mea urla cat o tineau plamanii, acompaniata de o alta fetita care merge demult la gradi dar plange f mult (eu sustin ca nu e plans normal, de furie si frustrare ca la ceilalti, e plans trist, de copil amarat, dar ma rog, asta e alta poveste) si Adela facea inspectia in sala de clasa. Motiv sa imi bat cocosu ca nu se oo, vorba lui FLORIC, dar deh, ce sa facem, copchii si copchii. Oricum, super tare cornuleata noastra, tare mandra am fost de ea. Si cred ca si parintii ei, care nu sperau intr-o ora libera linistita la shopping. Madi, Costin, dati o bere. Sper (si cred, maine demarez actiunea de lobby) sa o avem colega de grupa pe Adelake. |
Noi bauram o bere pe kestia asta! Dar mai bem una si cu voi!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
saby spune:
Buna seara!!!!
Ne mai primiti si pe noi ??? Abia de astazi am inceput sa ma simt ceva mai bine, pt. ca de aproape 10 zile sunt cu gatul sucit si intepenit(parca torticolis se numeste). Degeaba am luat 3 zile de Arcoxia care este foarte puternic ca tot apa de ploaie a fost iar seara si dimineata imi venea sa plang de durere.
Am vazut toate pozele si am citit tot dar nu mi-am simtit in stare sa ma bag in seama. Mi-a placut mult de Micsu are asa o fata ghidusa numai buna de pupacit si m-au dat gata ochii Evei, iar mami de Eva mika este una din fetele care mi-au intrat mie la suflet , na ca m-am destainuit.
Fetele ce vor intra la cura de slabire va tin pumnii , din experienta mea de slabit , eu am tinut dieta daneza se gaseste pe net, este destul de restrictiva, eu am slabit 6 kg dar asi fi vrut mai mult, norocul meu ca inca ma ajuta metabolismul pt. ca stilul in care mananc si ce mananc acum ar trebuii sa am 100 de kile.
Bravo Adela fata independenta ce s-a imprietenit repede cu gradinita.
Pisik nu stiu de ce dar ma asteptam la asa reactie din partea Anei, pt. ca la cat e ea de temperamentala ma gandeam eu ca nu o sa-i convina sa stea fara mami, dar sunt sigura ca se va acomoda repede si sa vezi atunci cine va fi sefa in grupa ei la gradi .
Si noi maine ne ducem la prima vizionare la gradinita, este cea mai apropiata de casa si am primit semnale destul de bune. Acum sa vedem, daca ne hotaram cand o sa incepem, ori in mai ori in septembrie depinde de cum se va intelege cu tata, pt. ca la el am de gand sa o las cand nu va fi soacra la noi iar eu o sa fiu la birou. A si daca ne hotaram la gradinita asta vom fi colege cu Ioana Dop-modela .