Ghiocei de Martie-Aprilie***300***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Olga, mie mi-ai parut mereu numai bine. Dar acum ca spui ca ai 67, da, inteleg ca vrei sa slabesti. Atat am eu acum (la aceeasi inaltime ca a ta) si nu ma simt deloc ok. Dar 54 nu-i prea putin? Eu la 53-54 era mult prea slaba, dar ma vedeam ok, nu pricepem de ce sufera maica-mea asa tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mai, voi faceti misto de mine?? Fac capitol nou la pranz si deja il umpleti jumate pana seara??

N-am citit cap vechi, nu-mi dati extemporal. Noroc cu Picasa, inteleg ca Madi si Monique si-au facut tema de weekend. Monique, cand am vazut pozele m-am dus pe prima pagina sa vad in ce an esti nascuta, ca nu-mi venea sa cred anul care scria pe poze, ma gandeam ca oi fi terminat si tu liceu prin 1999-2000

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Mai, voi faceti misto de mine?? Fac capitol nou la pranz si deja il umpleti jumate pana seara??

N-am citit cap vechi, nu-mi dati extemporal. Noroc cu Picasa, inteleg ca Madi si Monique si-au facut tema de weekend. Monique, cand am vazut pozele m-am dus pe prima pagina sa vad in ce an esti nascuta, ca nu-mi venea sa cred anul care scria pe poze, ma gandeam ca oi fi terminat si tu liceu prin 1999-2000

merci .
in 99 am terminat facultatea, si am facut 5 ani.
vezi ca pe Fb am pus poze cu mine si ioana la aceeasi varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Saby si eu am suferit tot de torticolis. Eu am ajuns la spital plangeam de durere..nici in travaliu nu mi s-a parut asa de jalnica durerea. La spital mi-au facut 2 injectii nospa si nu mai tin minte.Eu am luat flamexim un plic pe zi cu cea protectie la stomac si mydocalm. daca vrei caut reteta si iti zic clar. Te cred prin ce ai trecut..
Ilinca felicitari pentru raspunsurile concrete si exemplele pe care le dai.
Ma bag si eu la fetele care fac galerie si poate voi incerca si eu disociatul pe mese pentru mentinere. Eu am 1,53 cm si 50 kg acum. Nu ma vait dar cum ai zis si tu trebuie sa iti faci un stil de viata sanatos si atunci cand depasim limetele admise sa luam masuri imediat caci mai tarziu este mai greu..eu ma mai gandesc ca si varsta are si ea un rost si ca nu mai poti slabi asa de usor cum ai facut-o la 20 de ani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Buna ziua la toute tufetele!

SI IO TRE' SA SLABESC. Si daca Ana(an) e elefant, eu sunt mamut! Da'

Si am si o motivatie DC-ista: Monnvas ma simpatiza inainte sa ma vada. Dupa aia... i-a cazut fatza!

Scuza-ma da nu ma pot abtine......ai fost tare!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

NU-I ADEVARAAAATTTT! Doar am scris si cand am venit de la Moeciu, da?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Da Ilinca am oscilatii dese de kg.

Acum iarasi m-am mai imgrasat.

Uite asa arat acum(asta a ost facuta in weekend)

http://picasaweb.google.com/olgagireada/LMAAlesia2011?authkey=Gv1sRgCP7z6OHd04fUxgE#5565532021513367922

Astea sunt de la Rev dar tot cam asa de grasa sunt
http://picasaweb.google.com/olgagireada/Picasarev?authkey=Gv1sRgCMndmNTiqcmXfw#5558365502674585842

Asa aratam la 63 (eram insarcinata, dar nu stiam), dar eu ma simteam un pic grasa Acum ce n-as da sa am atatea kile
http://picasaweb.google.com/olgagireada/Me?authkey=Gv1sRgCMrJn46d_c_D5gE#5566240762606680882

Si asa vreau sa ajung 58-60 kg
http://picasaweb.google.com/olgagireada/Me?authkey=Gv1sRgCMrJn46d_c_D5gE#5566240439626287586

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Anaan, Simonapro

Ilinca, ai avut dreptate, dimineata nici nu s-a mai vazut cucuiul Iuliei decat o zgarietura

Geanina, tare frumoasa e micsunica

Ei, m-a faceti si pe mine sa incep o cura de slabire, vreo 4 kg mu m-as supara daca as da jos. Parca ma tenteaza mai mult cea spusa de Bianca. Eu aveam o colega de serviciu care tinea cura Biancai si era tare slaba.

Kea, cu intarziere felicitari pt sarcina! Sa treaca perioada de greturi.

Novusica, la tine nu cred ca e cazul de cura, mama da ce bine aratai in liceu

Ilinca, si eu eram blonda cu tot felul de suvite pana in vara cand m-am enervat si ma facui cica un blond inchis de am iesit castanie in toata regula. M-am lecuit, vreau sa redevin blonda, imi place mai mult desi culoarea mai inchisa nu e atat de pretentioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca legat de vopseaua parului, eu votez cu o nuanta de ciocolatiu usor spre roscat - un ciocolatiu mai aprins

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Olga, arati bine acum, aratai bine si cand aveai 63 si la 60 tot bine aratai

Mergi la inceput

FLORIC io am tinut Monti cam 1 an. Mai intai faza de dat jos, apoi faza de mentinere. Am dat jos lent si sigur - 0,5 kile pe saptamana - in conditiile in care am mancat ciorbe si mancare gatita. Deci, daca vrei mancare gatita, se poate, dar tre sa o gatesti tu. Daca te intereseaza iti dau un link cu rezumatul. Noi suntem mai multe montignace, Dyana a dat startul, apoi am aparut si io, Inapreda, cred ca si Anamariame a incercat la un moment dat...

Am terminat-o cu Monti cand am inceput lucrul pentru ca nu mai aveam timp sa gatesc. Si, surpriza, nu m-am ingrasat la loc. Bine, n-am mancat cu nesimtire, adica daca mancam chestii nepermise mancam cantitati mici. Ei, Sarbatorile mi-au venit de hac si am pus la loc vreo 2 kile. Si acum, tinand un Monti aproximativ, am inceput sa dau jos la loc. Nu stiu cat, ca mi-a murit bateria la cantar, dar la haine vad ceva.

ELA mie fructele mi se par inofensive, pe-alea nu le consider mancare asa ca poa' sa fie si la 12 noaptea. Numai nu banane (oricum nu le sufar), in rest si acum cred ca o sa bag un pic de pomelo.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput