Fluturasi de martie-aprilie 2011 (127)
Raspunsuri - Pagina 9
SSABrya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s mai trebuie sa iau chilotii aia de unica folosinta. a fost o prietena in carrefour si cica nu sunt. maine merg in real, poate gasesc acolo. S-a intamplat minunea mult asteptata34+ AMR 5 sapt!!! |
si eu am cautat la carrefour in pitesti si nu am mai gasit.
Si am fost la Auchan si mi-am luat, o marime prea mare pt mine. N-am vazut marimea pe ai si am crezut ca sunt universali. Acasa i=am desfacut si am vazut ca erau mar L, iar eu port S, dar oricum sa nu va luati de la Auchan ca sunt niste porcarii. Eu i-am pus pe mine si sunt f naspa, parca ar fi de hartie sau plastic.
Aia de la carrefour sunt cei mai buni.
Sa imi spui si mie cum sunt cei de la Real daca vezi pe acolo. Fac un drum si pana acolo sa caut.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 28+ , adica Ayanna
SSABrya spune:
citat din mesajul lui giuliaa In primul rand vreau sa multumesc tuturor pentru urarile de sanatate. Ieri am fost atat de aiurita incat am uitat sa o fac, imi cer scuze (pot sa dau mana cu moasa lui Strumph, de aiurita ce sunt) In al doi-lea rand multumesc fetelor pentru sfatul cu caruciorul. Dar daca mai mai puteti lamuri: atasamentele astea sunt fiecare pentru marca de carucior, sau sunt universale. Eu am de la Giulia un carucior PreNatal, adus din Italia si nici nu stiu daca aici este magazin PreNatal. Daca trebuie sa fie exact la marca sa stiu sa dau comanda la soacra mea sa imi trimita. Eu sunt nevoita sa o duc pe Giulia in continuare in carucior pentru ca aici unde locuiesc eu nu este asfaltata strada inca, asa ca avem niste noroaie de ne scufundam, si nu o pot lasa pe Giulia pe jos. Ca sa ajungem la spatiul de joaca trebuie sa facem un 500 de m de drum de "munte" ca sa ii spun asa. Si alta intrebare: am vazut in poze atasamentul respectiv se punea la caruciorul sport, dar se poate pune si daca este montat landoul? Eu habar nu am cum sunt ca nu am mai vazut pana acuma Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+ |
da-i oe google sa cauti buggypod si vei gasi filmulete pe youtube cu chestia asta si pe pagina lor oficiala buggypod.com gasesti si carucioarele compatibile cu el.
o sa caut si eu unde am citit si postez link-ul.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 28+ , adica Ayanna
madutza_bra spune:
scrish, ma bucur ca esti bine. pe care amazon ai facut comanda?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
anaxena spune:
madutza am pus pozeeee
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex
AMR 8s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
scrish spune:
madutza pe co.uk, ca sa nu stau sa platesc si vama la cel din state. singura chestie e ca electrocasnicele vin cu mufa de anglia care nu se potriveste la prizele de la noi dar noi aveam oricum adaptoare in casa!
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
wmagnolia spune:
SSABrya si eu am facut aceeasi greseala cu chilotii de unica folosinta. Am luat marimea 18 -20 pe cand eu sunt marimea 14. Asa ca am mai luat un pachet. Eu inca nu am desfacut pachetul vad eu cand nasc cum sunt.
Asteptand o minune 7+months
simonacip spune:
Scrish, super ca te-ai mentinut doar cu 6 kg...tu ce inaltime ai??/ felicitari si pentru lucrusoare, ai scapat de o grija!
Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui anaxena madutza am pus pozeeee Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex AMR 8s!!!! Maria,povestea nashterii Maria in culori |
multumesc frumos. pare foarte ok si inaltimea. Ai incercat si sa-l pliezi? se manevreaza usor?
Eu nu inteleg ceva la landou...se poate fixa in centurile de la masina?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
ssabrya o sa-ti zic daca gasesc in real. cu marimea si eu ma gandesc ca daca n-o sa iau care trebuie
anaxena este foarte frumos caruciorul, imi place. sa se plimbe bebe sanatos in el.
S-a intamplat minunea mult asteptata34+
AMR 5 sapt!!!
roxy_s spune:
scrish sa poarte bebe sanatos toate lucrusoarele. te-ai mai linistit si tu putin acum
S-a intamplat minunea mult asteptata34+
AMR 5 sapt!!!