Fluturasi de martie-aprilie 2011 (127)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

am fost la eco..totul este prfect, col lung si inchis 33cm, placenta grad 2 maturitate, bebelina cu caputul in jos 1228 gr, 38+3zile..deci voi schimba semnaturica duminica seara..este mai buzata decat Tudor..este superba:D

va revin daca mai am ceva de adaugat!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 28+

nasterea in apa

pozici dragute

deci nasti prima?
Si al meu e buzat

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

M-am razgandit , ma duc sa dorm nitzel, o ora sau doua si apoi cand ma trezesc cu forte proaspete o sa fac si curat , ca doar nu vine inspectia acum si nu e curat ca la farmacie

Giulia , din cate stiu eu nu ai posibilitatea sa alegi moasa, ca ele sunt imapartite pe strazi, coduri postale.. eheh... aici mai toate chestiile se fac in functie de codurile postale.. de exemplu la medicul de familie sau spitalul unde voi naste nu puteam sa ma inscriu daca adresa la care stau, codul postal mai bine spus, nu este in aria lor de acoperire... din cate mi-a spus mie moasa mea la prima intalnire, ea are anumite strazi de care se ocupa, adica toate gravidutzele de pe acele strazi sunt la ea , deci vai de ele ca si de mine si precum e cam mare penurie de moase in UK , au multe gravidutze fiecare moasa... Cat despre moasa care ma vede acum in sarcina si la nastere , nu nu ... in spital nasti cu cine este de garda / pe tura ... nu vine moasa mea special ca nasc eu, cum la voi in ro vine doctorul care ti-a supravegheat sarcina si stie cazul... nu , aici noi avem un mare caiet/carte , se numeste yellow book a mea , in care sunt trecute toate , dar absolut toate datele despre mine si sarcina... de la primele intrebari legate de mostenirile genetice de la ambele parti, ale mele si ale sotului si pana la ultimele teste si analize... nu lipseste nimic nimic din acest caiet, toate informatiile sunt trecute in acest caiet... eu il car de fiecare data cu mine cand merg la moasa sau la urgente daca e... si cu acest caiet o sa merg si cand nasc. Daca Doamne fereste nu am caietul la mine, de exemplu ma apuca nascarea pe strada, toate datele mele sunt trecute in baza de date la spitalul unde nasc ,chit ca pot sa nasc si in alt spital in caz de urgenta, ei au aceste date la nivel national, numai imi scrie numele si data nasterii in baza de date si m-a gasit, oriunde as fi in orice colt al tarii.. deci la ei chiar functioneaza organizarea Cam asa functioneste sistemul lor pe aici si zic eu ca destul de bine, chit ca mai dau si in gropi cateodata, dar in caz de urgenta/ probleme , ai pe cine trage la raspundere sau de manecuta

Ma duc eu la nani ca nu mai vad bine sa scriu si mananc litere, cred ca de foame, ca nici nu am mancat destul

Va pup, mai intru pe seara sa vedem ce mai spuneti si ce faceti !

_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

mai am cateva pag de citit din capitolul asta, dar scriu repede ca acum se va treii Tudor..plus ca uit ce vroiam sa zic..

ssabrya..este o greseaza pe prima pagina..am spus si mai demult dar mi s-a zis ca nu se mai modifica:P...clinic am dpn pe 12 aprilie si ecografic pe 11 aprilie:P
ma gandesc sa-i iau lui Tudor pentru a-l transporta cand ies cu carutul cu landoul pt cea mica..un suport care se monteaza in spate..unde este manerul caruciorului si el sa stea in picioare pe el..cei de la abc design au unul super care la mai se potriveste avand carucior de la ei..dar cica merg lamai multe modele..dati un telefon si poate e ok si pt caruturile voastre..costa 150 lei

peri si epidurala sunt acelasi lucru:P..dar vad ca au mai raspuns fetele..

ma simt cu musca pe caciula..o sa mai sterg din poze de pe picassa..si o sa va invit sa va uitati pe un alt cont..sau pe fb cel mai probabil pt cine vrea sa ne cunoasca mai bine..

am fost la eco..totul este prfect, col lung si inchis 33cm, placenta grad 2 maturitate, bebelina cu caputul in jos 1228 gr, 38+3zile..deci voi schimba semnaturica duminica seara..este mai buzata decat Tudor..este superba:D

va revin daca mai am ceva de adaugat!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 28+

nasterea in apa

pozici dragute

felicitari! Sigur 38+3 zile ?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Strumpfi, felicitari pt o moasa asa dragutza ce-ai intalnit azi. Poate ramai cu ea! Si sa-ti fie de bine delicatesele cu care te-ai delectat. Eu tot poftesc la o inghetata dar nu m-am indurat...
Dorinutza, si eu ma intreb de ce nu mai intra Scrish. Sper ca totul e ok

Fug sa-mi iau puii de la gradi...

ah, Viss, ti-am spus ca m-ai amuzatsi pe mine teribil cu visele.

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello mamici

vad ca m-ati dat disparuta... dorinut@ si restul fetelor care au intrebat de mine!

sunt bine, am avut doar o perioada cam agitata, in care aproape am definitivat cumparaturile pentru bebe la categoria gadgeturi am comandat totul de pe amazon si am facut o economie de aproape 260 de euro fata de cat am fi platit daca le luam de aici...asa ca sunt tare happy :) mai am de luat doar lucrurile pentru baie si cosmeticele si gata. asa de linistita sunt stiind ca avem totul gata si produsele pe drum spre noi ca ma apuca nerabdarea sa nasc odata

am stagnat la 6 kg luate, am 61 acum, dar parca ma fac mai balon pe zi ce trece...noroc ca si bebe tot misca, sa simt si eu ca ma maresc cu un scop

am eco pe 1 februarie, de abia astept, parca in aceeasi zi cu anaxena daca tin bine minte...

in rest, totul bine!

va

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

hello mamici

vad ca m-ati dat disparuta... dorinut@ si restul fetelor care au intrebat de mine!

sunt bine, am avut doar o perioada cam agitata, in care aproape am definitivat cumparaturile pentru bebe la categoria gadgeturi am comandat totul de pe amazon si am facut o economie de aproape 260 de euro fata de cat am fi platit daca le luam de aici...asa ca sunt tare happy :) mai am de luat doar lucrurile pentru baie si cosmeticele si gata. asa de linistita sunt stiind ca avem totul gata si produsele pe drum spre noi ca ma apuca nerabdarea sa nasc odata

am stagnat la 6 kg luate, am 61 acum, dar parca ma fac mai balon pe zi ce trece...noroc ca si bebe tot misca, sa simt si eu ca ma maresc cu un scop

am eco pe 1 februarie, de abia astept, parca in aceeasi zi cu anaxena daca tin bine minte...

in rest, totul bine!

va

Ma bucur esti esti ok draguta . Super stai cu kg, bravo!
Si eu as vrea sa comand niste chestii de pe amazon, dar nu stiu cum e cu transportul. Cand primesti comanda sa-mi zici si mie cat te-ajuns

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

ma injurati rau daca va rog, pe cele care le-ati incercat, sa mai puneti o data aici reteta aceea de gogosi rapide ? parca cu iaurt erau..

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

ma injurati rau daca va rog, pe cele care le-ati incercat, sa mai puneti o data aici reteta aceea de gogosi rapide ? parca cu iaurt erau..

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

Miki google:reteta gogosi alina.n.
Te duce exact la pagina cu reteta.

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

e doamne..am gresit normal:)) chiar acum citeam k mi-ai zis k nasc prima si ma gandeam cum asa..k nasc abia in aprilie:P 28 si 3 zile..dar neuronul de graviduta mai doarme din cand in cand:P rectific acum si mai sus!

nasc la Caritas, cezariana..probabil pe la inceputul lunii aprilie..va anunt cand imi face dr programarea..mai este pana atunci oricum!

multumesc de aprecierile pt poze ..am stat aseara si m-am uitat la toate pozele postate..sunt adepta intalnirilor..asa ca atunci cand aveti chef..dati un pm macar (vrea sa imi trec si eu nr de tel in agenda comuna, dar inca nu stiu parola de pe yahoo..este aceeasi cu cea pt picasa?) noi iesim in herastrau deobicei cu Tudor pt ca stam in Aviatiei..

tot cand am sa aflu de parola pt yahoo..o sa incep sa-mi fac s bagajul..legat de tampoanele facute de acasa cu tifon..am inteles ca nu toate spitalele le accepta pt k nu sunt sterile..pt k punem mana pe ele cand le fabricam:P..asa s-auintors multe fete cu el acasa de la spital..mie la caritas mi-au dat ei de acolo..si acasa am folosit doar absorbante lungi de noapte..eu zic sa nu va bateti capul cu asa ceva..le dadeam asistentelor doar vata si ele o faceam cum trebuia..

si legat de buric..eu nu i-am pus lui Tudor tampoane peste buric..a cazut la 7 zile de la nastere singurel..am avut grija la imbracat si debracat si la cum am pus pampersul ca sa il agat cumva..stiu ca trebuie cat mai mutl lasat liber sa se usuce..am dat cu baneocin pudra doar.. si de glicerina boraxata eu nu am avut nevoie k nu a facut afte..dar e bine sa o ai preventiv in casa cumparata

cum este bina sa aveti si batista sugarului in casa..tot preventiv..la 3 luni jumatate parca a racit prima data f putin..a avut mucisori si am intervenit imediat cu aspiratorul si acest dispozitiv si i-a trecut in 2 zile tot..era obisnuit cu sgomotul de aspiator..pt k asa am fost invatati de alte mamici cu experienta..

va si asteptam vesti bune de la yasmi!

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

dorinut@ pai cu transportul am iesit ft bine, doar ca ni le-au trimis in mai multe transe. transportul la ei tine de greutate! de ex noi ieri am primit un colet cu un set de biberoane, videomonitor, incalzitor de biberoane avent si a fost 10 euro transportul. singura teapa pe care ne-am luat o e cu umidificatorul, e foarte ieftin dar transportul costa 40 de euro pentru ca se pare ca e destul de greu...dar per total merita complet, totul e mai ieftin!

Mergi la inceput