Fluturasi de martie-aprilie 2011 (127)
Raspunsuri - Pagina 7
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s madutza ce bine ca ai plecat acasa fara buric miki eu zic ca bebelina o sa fie opusul lui vlad, o sa vezi. de obicei cam asa sunt fratii, unul obraznic, unul cuminte. S-a intamplat minunea mult asteptata34+ AMR 5 sapt!!! |
nu ma speria, ca eu pe al mea il consider cuminte . si poate fac vre-o nazdravana de fata
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
roxy_s spune:
madutza nu se stie ce printesica nazdravana o sa ai. poate il intrece pe cristi in peripetii pai ar fi chiar culmea sa ai doi cumintei , nu?
S-a intamplat minunea mult asteptata34+
AMR 5 sapt!!!
giuliaa spune:
Strumph, dar tu nu ai posibilitatea acolo sa iti alegi moasa? Totusi va trebui sa te lasi pe mana ei cand nasti, si daca nu esti multumita sau nu ai incredere in cea pe care o ai, mai bine cauti una de care sa fi multumita. Asa cum noi aici ne alegem medicul, cred ca si tu ar trebui sa ai posibilitatea sa alegi pe mana cui vei fi cand o sa nasti.
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+
roxy_s spune:
strumphitza ma bucur tare mult ca ai venit incantata si lamurita si ti-a placut de moasa asta. poate a fost mai bine ca ai nimerit acum la ea.
S-a intamplat minunea mult asteptata34+
AMR 5 sapt!!!
viss spune:
maine ma duc la morfofetala, deci nu imi treb epilat, dar cum imi ia si culturi din col, zic..hai sa o fac si pe asta, ca maine sa nu ma rup de oboseala pana in 10.30. am zis ca mor. m-am facut decat pana la 2cm deasupra genunchilor cu epilatorul. durerea era asa mare, ca scrasneam din dinti, apoi mi s-a facut greata. continuam cu lama de ras..ce sensibilitate , frate. am auzit ca voi mergeti la cosmetica, va epilati..la mine, n-a fost neam
30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
AMR 6 SAPT.
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss maine ma duc la morfofetala, deci nu imi treb epilat, dar cum imi ia si culturi din col, zic..hai sa o fac si pe asta, ca maine sa nu ma rup de oboseala pana in 10.30. am zis ca mor. m-am facut decat pana la 2cm deasupra genunchilor cu epilatorul. durerea era asa mare, ca scrasneam din dinti, apoi mi s-a facut greata. continuam cu lama de ras..ce sensibilitate , frate. am auzit ca voi mergeti la cosmetica, va epilati..la mine, n-a fost neam 30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: AMR 6 SAPT. |
mi-a fost imposibil sa ma epilez in sarcina. La ambele lama e la putere. Suport doar epilat brate, axila, mustata, restul e jale.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
AllyLaur spune:
Madutza, multumim pt detalii...am notat tot!
Strumpitz, ma bucur ca te-ai intors vesela...sper ca te-ai gandit si la noi cand ai papat acea felie de tort!!
Ally , Eduard 30 sapt bebe
AMR 9 saptamani!!!
dorinut@ spune:
Fetele da de Scrish stie cineva ceva? M-am uitat in lista da nu e trecut numarul ei. Sper ca e ok.
------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 6 saptamani!
Ana-Maria
Leeloo21 spune:
mai am cateva pag de citit din capitolul asta, dar scriu repede ca acum se va treii Tudor..plus ca uit ce vroiam sa zic..
ssabrya..este o greseaza pe prima pagina..am spus si mai demult dar mi s-a zis ca nu se mai modifica:P...clinic am dpn pe 12 aprilie si ecografic pe 11 aprilie:P
ma gandesc sa-i iau lui Tudor pentru a-l transporta cand ies cu carutul cu landoul pt cea mica..un suport care se monteaza in spate..unde este manerul caruciorului si el sa stea in picioare pe el..cei de la abc design au unul super care la mai se potriveste avand carucior de la ei..dar cica merg lamai multe modele..dati un telefon si poate e ok si pt caruturile voastre..costa 150 lei
peri si epidurala sunt acelasi lucru:P..dar vad ca au mai raspuns fetele..
ma simt cu musca pe caciula..o sa mai sterg din poze de pe picassa..si o sa va invit sa va uitati pe un alt cont..sau pe fb cel mai probabil pt cine vrea sa ne cunoasca mai bine..
am fost la eco..totul este prfect, col lung si inchis 33cm, placenta grad 2 maturitate, bebelina cu caputul in jos 1228 gr, 28+3zile..deci voi schimba semnaturica duminica seara..este mai buzata decat Tudor..este superba:D
va revin daca mai am ceva de adaugat!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 28+
nasterea in apa
pozici dragute
dorinut@ spune:
Lelooo chiar la tine ma gandeam ca ti-am vazut pozele. Sunt superbe!! Mai ales cele cu verdeata m-am topit dupa ele. De Tudor ce pot sa zic decat ca e o bombonica da baietel. Felicitari pentru eco
------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 6 saptamani!
Ana-Maria