Fluturasi de martie-aprilie 2011 (127)
Raspunsuri - Pagina 6
roxy_s spune:
madutza multumim de detalii.
compresele sterile sunt si pentru buric, nu? se pun pana cade buricul.
S-a intamplat minunea mult asteptata34+
AMR 5 sapt!!!
simonacip spune:
Lavi e ok, probabil plimbarici ceva. Diseara are eco, o sa intre s ane povesteasca Eu m-am panicat pt ca ea scrie zilnic si nici aseara nu prea a scris parca...Si no...cu gandul la dopul ei...
Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s madutza multumim de detalii. compresele sterile sunt si pentru buric, nu? se pun pana cade buricul. S-a intamplat minunea mult asteptata34+ AMR 5 sapt!!! |
lui Cristi i-a cazut buricul in spital, dar nu am vazut niciodata sa aibe comprese puse la buric. Cred ca tb lasat cat mai liber, la aer ca sa se poata usca usor si repede.
la capitolul buric sunt si eu tot incepatoare
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giuliaa Miki daca te ajuta, vreau sa te incurajez cu o povestioara. Cunosc o familie care are doi copii. Cand erau mici era unu (cel mare)ca o tornada, asa cum il descri tu pe Vlad si unul (cel mic) era asa cuminte ca unde il puneai acolo statea si nici nu stiai ca ai copil in casa. Dupa ce au trecut de 3 sau 5 ani, nu mai tin minte, cel mare a devenit foarte ascultator, iar acuma la maturitate (au 19-23 ani)e un om de milioane, foarte intelegator si cu mult bun simt, nu ar supara pe nimeni si isi respecta f mult parintii. In schimb cel mic este cam obraznic, nu ii asculta de loc pe parinti si cam i se falfaie de orice(scuze expresia). Asa ca poate si Vlad este asa acuma, dar se poate schimba oricand. Si da, voi naste in Aprilie. Termenul este 23.04 deci de Paste. Dar si Giulia a venit cu 3 saptamani mai repede, asa ca nu se stie. Sper ca Yasmi este bine. Asteptam vesti bune Yasmi Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+ |
da giulia si noi speram la fel..asa se zice, ca daca sunt nazdravani mici se cumintesc pe urma..om vedea
mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu
antguess spune:
ssabya- Super ca nastem in aceias perioada si tot la univesitar:) poate ne vedem pe holuri:)
deci..hello fetele
Eu azi ma simt usoara ca un fluturas, nu stiu de ce, am zile in care ma trezesc..GREA si zile in care parca plutesc
mi-a venit si mie barbatul la pranz sa manance cu noi asa ca am facut 3 snitele si un piure ( desi ma hotarasem sa nu mai mananc prajit_ si am mancat si noi impreuna .
Azi ma duc cu dani la petrecerea unei prietene de-a lui la Mc la auchan si cu ocazia asta ( ii cumpar fetitei o rochita de la kiabi) ma mai uit si eu pe acolo pentru ceva pt mine pentru ca sunt disperata. ma apuca depresia cand trebuie sa ies din casa pentru ca toate ma strang...ma incorseteaza...mor!!!
am stabilit cu al meu sa incepem de la 1 feb sa cumparam patut, carucior si ce a mai ramas de luat pentru ca in luna martie sa stam perfect linistit...sa poata fetita sa vina oricand isi doreste ea:)
acum ma duc sa fac o baie sa ma aranjez pana incepe ' tanar si nelinistit' :)
o zi buna fetelor
AMR: 10 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a
miki1979 spune:
alina, ai gasit cumva normele alea ? s-au publicat sau nu ?
mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu
giuliaa spune:
La buric se pun fase sterile din acelea mici, ca sa protejeze zona pana cade si dupa ce cade cateva zile. Pentru ca altfel se freaca hainele de zona respectiva si pot sa jeneze.
Nu trebuie mult, doar cat sa acopere buricul, si apoi se pune scutecul peste sa tina fasa.
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+
roxy_s spune:
madutza ce bine ca ai plecat acasa fara buric
miki eu zic ca bebelina o sa fie opusul lui vlad, o sa vezi. de obicei cam asa sunt fratii, unul obraznic, unul cuminte.
S-a intamplat minunea mult asteptata34+
AMR 5 sapt!!!
alina.n spune:
miky cica s-au aprobat dar pb mai dureaza pana le publica...
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!
strumphitza spune:
Am revenit , de la moasa si de la o tura de lins vitrinele si dat iama intr-o patiserie ungureasca
Naiba m-a pus sa vin pe jos de la moasa , ca nu e departe, la 5 starzi mai jos de mine e centrul unde ma intalnesc cu ea, cam juma de kilometru ..si zic hai sa merg pe jos sa mai misc popoul si cand colo am intrat in patiseria ungureasca si atata mi-a trebuit nu m-am lasat pana nu am plecat cu o felie tort tiramisu, o branzoaica si un corn cu gem de zmeura si zic, hai ca le pap dupa ce pap supica la pranz, ehhee maica... numa` bine am ajuns pe usa si directia bucatarie sa desfac sa le mananc ca nu mai puteam de pofta ... imi curgeau balele, nu de la lins vitrinele .. de la gandul cat de bune or fi alea de le aveam in punga si chiar au fost super intai am inceput cu tortul, zic pap 2-3 lingurite si apoi termin dupa supa , aham... maine, nu azi ... am terminat si felia de tort , apoi am dat-o pe branzoaica, inca era calda bunaaaaaa....yum , mi s-a facut gura plina iar de saliva numai cand am scis cat de buna era si ce credeti... zic hai sa pap un coltisor si din cornul cu gem sa vad cum e ... hmm... supa maine , v-ati dat seama m-am umplut cu dulce si mancare nu am mancat deloc Off asa-mi trebuie daca am spus sa plimb fundu si sa ling vitrinele de pe strada principala, am plimbat popoul dar cine a mancat ca o purcica ?
Cat despre moasa, pfoaa... azi aveam si eu ocazia sa o si iaca nu era ea, cica ea e in concediu, i-a tinut locul o alta moasa , negresa si tinerica, amabila si super de treaba!!! Asa moasa mai da , nu ca indianca mea aiurita M-a intrebat de toate , mi-a raspuns la intrebari... mi-a luat tensiunea, 123 cu 72, cica buna, asa o am mereu, in jurul acestei valori... mi-a masurat burtica, a vazut unde e bebe, cica e cu capul in jos, stiam deja de la eco si i-a ascultat inimioara, i-a dat cateva kickuri si radea , cica ii spune sa o "leave me alone" ca a impins-o nitzel cand a vazut cum e pozitionata si apoi cand sa caute sa ii ascultam inimioara Super moasa, as vrea sa imi fie ea moasa.. m-a programat pe loc la inceputul lui martie pentru o vizita la Birth Centre , sa ma duc sa vizitez si sa ma hotarasc unde vreau sa nasc ... si la piscina cica nu te lasa sa nasti in apa daca nu ai ferul bun la analize, dar precum la mine toate-s bune, o sa nasc in apa sper , super!!
Nu mai stiu ce sa va spun despre moasa, am vorbit multe si marunte ... ah da, am intrebat daca o sa mi se mai faca alte analize de sange sau culturi de pe col , sau cum naiba le-o spune in romana si zice ca nu, ca de fiecare data cand ma intalnesc cu moasa , mi se cere o msotra de urina si o analizeaza pe loc si moasa azi a spus ca daca as avea ceva infectii s-ar vedea imediat la testul rapid de urina, deci sa nu imi fac griji ca e totul curat si ok cat despre analize de sange , cica nu , doar in caz ca mi-e rau si merg la urgente, dar in rest daca nu sunt probleme nu O sa ma mai intalnesc de 2 ori cu moasa mea pana nasc, pe 17 febr si pe 17 martie, iar pe 4 martie merg la intalnirea de la birth centre sa vad si sa discut cum vreau sa nasc
Eu sambata asta ce vine, trebuie sa merg la spital de la 9 jumate pana la 4 jumate dupa amiaza la cursul prenatal , 7 ore apoi pe 10 febr la cursul de alaptat , iar pe 1 febr am programare la fizioterapeut ... off , multe programari le am notate pe toate intr-un document sa nu uit cand si unde trebuie sa ma duc
Cam atat pentru moment ... ma duc sa ma schimb si sa sar in haine de scandal, am oleak de curatenie de facut , desi mi-e cam somn ca m-am trezit la 6 azi iar
Multumesc burticilor care s-au gandit la mine si asteptau vesti de la moasa.
_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole
AMR 10 saptamani