Fluturasi de martie-aprilie 2011 (127)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

roxy, eu nu consider o necesitate maxima chilotii de unica folosinta. 3-4 perechi de chiloti fara tanga sunt la fel de buni..ca doar exista vanish pt pete

aaa..si referitor la sketchers shape-up aia de care ziceam , cica talpa te face sa stai intr-o pozitie in care iti ti incordati anumite grupe de muschi

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

ma injurati rau daca va rog, pe cele care le-ati incercat, sa mai puneti o data aici reteta aceea de gogosi rapide ? parca cu iaurt erau..

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

ai PM

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona tu ce-ai mai mancat azi? ia sa te vad...

nu stiu cine mai manca paine cu unt, dar si eu de cateva zile am o pofta de paine cu unt... mananc in fiecare zi si mi se pare ca are un gust asa bun untul... si pana acum nu-l descoperisem asa de bun

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

madutza pe co.uk, ca sa nu stau sa platesc si vama la cel din state. singura chestie e ca electrocasnicele vin cu mufa de anglia care nu se potriveste la prizele de la noi dar noi aveam oricum adaptoare in casa!

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

stai linistita ca si ale adin state vin cu mufe diferite de ale noastre. Noi am luat la cristi interfon Avent si tot asa am luat adaptoare.
Sa stapaniti si sa folositi cu placere toate achizitiile. asteptam bineinteles poze cu ele.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

madutza stiu ca nu sunt chiar necesari, pot foarte bine sa-mi iau chiloti de ai mei, dar toti care ii am sunt asa micutei, toti sunt frumosi si cu desene si mi-e si mila sa-i bag in asa uz asa, mai bine ii iau pe aia si ii arunc direct si gata.

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona tu ce-ai mai mancat azi? ia sa te vad...

nu stiu cine mai manca paine cu unt, dar si eu de cateva zile am o pofta de paine cu unt... mananc in fiecare zi si mi se pare ca are un gust asa bun untul... si pana acum nu-l descoperisem asa de bun

AMR 5 sapt!!!

Roxy sigur tot eu eram cu painea cu unt...Mor dupa ea.
Nici azi nu-s exemplu bun cu masa. DImineata am mancat Kiwi si grapefruit, apoi cereale cu lapte si la pranz am mancat biscuiti de ovaz(vreo 6-7 si-s foarte calorici), apoi am facut o salata mare cu ceapa si ridichi, sunca si branza. SI un covrig maredeci am cele mai bune intentii, dar calc stramb pe la dulciuri...

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

madutza..landoul se poate fixa si cu centurile de siguranta..si am inteles ca mai exista un dispozitiv pt landou care il face sa fie si mai stabil...nu stiu din experienta ci doar din ce am auzit..noi am folosit doar scoica si scaunul special..

va rog n pm cu parola de pe mailul comun pt a-mi lasa nr de tel si a vedea lista pt materniate! merci mult!

s-a trezit flacaul si ma duc sa ii fac de papica ceva..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 28+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

simona pai tu ai mancat bine azi, hai ca n-ai mancat atata dulce. daca iti zic ce am mancat eu..... si mancare si dulce mult.

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

simo am 1.70 fix! nu e rau, dar ma enervez cum s-au pus kg astea, fix de la burtica pana la jumatatea pulpelor...e clar ca s-au asezat asa pentru sustinerea sarcinii, ca spuneam eu mai demult ca m-am latit si in bazin...pentru ca de la jumatatea pulpelor in jos, inclusiv gambe si glezne, sunt la fel ca inainte de sarcina...ah da, si sanii au crescut

roxy da, asa e, m-am linistit mult de tot si m-a apucat nerabdarea...uite ca nici semnatura n am schimbat o, sunt in sapt 29, luni intru in 30...unde mai gasesc eu rabdare pentru inca 10?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

madutza merci o sa fac pozici mai tarziu un pic si le pun

Mergi la inceput