Fluturasi de martie-aprilie 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

buna fetelor!

maine mergem la eco la 11..si venim repede repede cu informatii noi despre bebelina scumpik:D

stefana..eu zica ca o sa folosesti toate hainutele..felicitari pt cumparaturi!
noi la Tudor aveam probleme cu udatul hainutelor..plus ca il schimbam de hanute foarte des pe zi..si spalam la 2 3 zile k nu ne ajungeau hainutele..si am avut multe!!!
e bine k ai luat si de 0-3 luni..k sunt ok ca marime..alea de nou-nascuti sunt mai problematice.k daca bebe e mai mare nu o sa le poarte niciodata..

hai va pup ca ma bag la nani cred!
o seara frumoasa!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 28+

nasterea in apa

pozici dragute

Te asteptam cu vesti

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata burticute!
Miki m-am exprimat gresit am vrut sa zic ca nu se vad kg pe care le-ai pus, ca doar burtica ce se vede, in rest esti destul de slabuta.
Si eu sunt ca si tine, poate un pic mai dolofana, ca eu de toate mananc. Am luat pana acum 17 kg in reprize, ori cate 5 kg pe saptamana, ori cate doua luni (luna 5,6 ) nu am luat deloc in greutate.
Am si anemie destul de mare, cateodata simt ca ametesc si vad stelute verzi, cu toate ca mi-a dat doctorita tratament, de saptamana trecuta ma simt insa mai bine, mananc cate o rodie pe zi( la un unchi de a meu i s-a indicat dupa o op grea in care a pierdut mult sange) , sau la 2 zile, si m-a ajuta foarte mult, am mai luat in culoare si nu mai am ametelile alea. Si carnita si ficatul sunt bune cum ai zis si tu.

Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata!
- clabut , ce m-ai amuzat..pai AMR se pune dupa ce ai 30 saptamani incheiate, e ca un fel de numaratoare inversa .tu ai 28, sau esti inca in sapt 28, asa ca..mai ai de asteptat un picut
- fetelor, uite ca am ajuns sa ma infiltrez in visele voastre inseamna ca va ganditi la mine, ceea ce nu-mi displace deloc
- SSBya - dar tu pana la varsta asta a sarcinii nu ti-ai facut analize de hematologie, de-alea speciale, ptr trombofilie? nu ti-a dat dr. nici o trimitere la hematolog? si eu am avut sarcina din iarna cu hematom, si dezlipire de placenta, ulterior oprire in evolutie- dar analizele brici, insa nu este o lege. ar fi treb sa te indrume cineva..mama lor de mediciptr ca dc s-ar gasi ceva, te-ar pune sigur pe aspenter, dc nu pe clexane..problema e ca aceste analize nu prea sunt semnificative in timpul sarcinii, dar totusi teeb facute, atat timp cat la tine se inmultesc vazand cu ochii, si cresc in dimensiuni..iar riscul de sangerare planeaza..eu zic ca la tine indicata ar fi cezariana, ptr ca un travaliu care sa dureze de la cateva ore la 12 h ar fi prea riscant. vb lui pisuc decizia treb s-o ia totusi ginecologul. mai treb sa fie pregatiti cu sange ptr ziua respectiva in cazul in care hemoragia care poate apare normal la o cezariana, sa fie in cantitate mai mare, sa poata actiona repede..treb sa cunoasca cazul foarte bine si medicul anestezist si ginecologul, ptr ca e o sarcina cu risc, si cel mai bine e sa previi..
ti-as zice sa stai linistita, dar poate e bine sa te agiti un pic ptr a-l agita si pe medic..e bine sa fii calm ca medic de cele mai multe ori, dar sa fii calm e una, si sa fii prins nepregatit mental si profesional cand vine momentul sa te agiti , e alta..

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

dupa cum bine shtitzi azi este joi...deci ziua de masaj!!! abia ashtept ora 12,parca ma dor toate,cred ca ash face masaj in fiecare zi

ashtept cu nerabdare ziua de 1 feb sa ma duc la eco..dar mai am de ashteptat,apoi am sa ashtept sa fac 36s sa-mi spuna dr cand e probabil sa nasc ,dupa care ashtept sa nasc...uff si mai e atat de mult!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex
AMR 8s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

neatza fetelor!
nu am mai intrat de 2 zile pe forum! am de recuperat;
ieri am fost la eco, toate bune, va povestesc mai tarziu. si am fost si la epilat; acum sunt fina si frumoasa
azi ma duc la alta sedinta de infrumusetare (mani-pedi) si apoi sa-mi iau prenatalul
recuperez cu cititul si apoi mai povestim!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

eu azi m-am trezit cu gandul:" maineeeee ma duc la ecooooo".Uraaaaa!
- AMR - 1 zi amarata, ca mi-au iesit ochii saptamana asta, de nerabdare
- strumph- eu ma scol la 7 cu sotul.merg dupa el in bucatarie, la baie..il privesc cum se dezbraca, cum se imbraca.. il privesc si ma gandesc cum va fi dupa, sa nu-l neglijez chiar de totapoi, imi incalzesc o cana de lapte la microunde, in care pun un pic de miere.imi iau si ceva de rontait- de ex. jumate portie prajiturica de-aia mica din comert.dau pe stiri, si in timp ce aia vb., eu adorm in 5 minute..si dorm cam 1,5 -2 ore..mi-am facut un fel de ritual..dar dc nu ma scol - ca sa obosesc nitel, si nu beau laptele cald..nu pot adormi asa pocnind din degete, la loc..

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Simo mititica auzi cat se chinuie cu 'b-ul'. Eu oricum intelegeam si inainte si cred ca toate. Stii ca era o chestie pe net cu niste cuvinte care incepeu si se sfarseau corect, dar in interior erau anagramate si totusi toti reuseam sa citim ce scrie acolo. Mintea recunoaste cuvintele. Bine la tine e un pic mai deficil la cele care incep cu 'b'..dar ne prindem noi .

SSBrya Doamne prin ce sperieturi ai trecut sa te trezesti cu asa hemoragii . Eu eram paranoica mereu verificam tamponul zilnic sa nu am vreo picatura. Si o data am vazu un pata bej cat un bob de mazare, mi-a ibghetat sangele in vine...doamne ce strs am avut...Da tu ai trecut prin momente grele, dar uite ca bebe tau e bine, e luptator

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

am uitat sa schimb semnatura
pentru ca tocmai am trecut pe la cantar si pana acum, in sapt 28, am pus doar 7 kg (eu imi propusesem max 9), m-am hotarat sa-mi fac de cap: la micul dejun am gogosi cu ciocolata, ciocolata calda cu lapte si strudel cu branza
cata ciocolata!!!!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

M-am intors cu biscuitii in dinti

Mi-am pus laptopul pe brate si am dat drumul la radio online, ce ii mai place bubulinei muzica... e si aproape de burtica, imi face burta valuri... si mai da si cate 2-3 shuturi unul dupa altul asa , mai apasat

Ieri dimineata ma si speriasem tare ca nu o mai simtisem de multisor, de seara de dinainte si nu stiam cum sa fac sa miste, nu a functionat nimic din ce stiam ce merge cu ea... muzica nu, cafea nu, cioco nu, apa multa nu... stat pe spate si mangaiat burtica nu, eram panicata si apoi zic, hai mai poate o dormi si ea mai profund si nu aude cat se chinuie masa sa o trezeasca si tastam eu de zor pe mess cu sora-mea si cand colo simt niste fluturasi mici si foarte usori, zic taci ca acum casca sau se intinde dupa somnic si sa te tii cat m-a shutat ieri toata ziua dupa, numai pe colul meu a dansat toata ziua, a trebuit sa ies din casa si sa merg si sa alerg destul de multisor si ma facea sa stau pe loc sa imi revin din dureri si sa imi trag sufletul , nu mai spun ca ma facea sa strang picioarele ca aveam senzatia ca fac pe mine

Uff iar am scris un roman, mai bine imi beau eu lapticul si apoi sa ma duc sa ma pregatesc sa ma duc sa ma vad cu moasa ... parca o si vad iar ca "sorry i`m running late" ea de fiecare data e in intarziere nu-i mai ajunge timpu niciodata, de aia imi si trimite scrisorile cu mare intarziere, ca e foarteocupata si ma streseaza pe mine ca nu stiu rezultatele analizelor si testelor sau cand sa merg exact la spital sa fac testele

Pup fetele, o zi buna si ne auzim mai pe dupa amiaza asa , sa va spun impresii de la marea intalneala

_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata fetele si de la noi

eu azi iar sunt intr-una din zile cu moralul la pamant
offffffffffffffff
trebuie sa ajung la un medic hematolog si imi e atat de peste mana
de nu se mai poate
dar saptamana viitoare
merg la spital