Fluturasi de martie-aprilie 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Strumphy, eu cand bate in col ma intind in pat ca sa ii schimb pozitia. Pana acum a mers!
Succes cu moasa...

PS: cred ca observati ca azi sunt acasa, nu?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s29 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

strumph- bafta la intalnirea cu moasa. sa fii tare, sa nu te lasi impresionata.eu vorbesc..fugeam de la spital uneori, unde pe hol, eram zbir cu pacientii- le explicam de o mie de ori cu ce acte sa vina la internare ca sunt musai, sa nu mai fie asa emotionati cand pleaca de acasa spre spital, sa ia dosarul cu analize si actele, si cand ajungeam la giulesti sa-mi fac eco, eram ca o curca plouata, imi tremurau mainile in care tineam dosarul cu analize.. bine, asta la inceput, ca la mine, totul a durat 3 ani, cu ecografii in fiecare luna, asa ca pana la urma m-am imunizat si la emotii
acum 2 nopti am visat cum ma saruta/ musca un tip misto de gatptr ca eram intr-o camera de camin, si mai erau 2 tipi, m-am intors spre el sa-i zic sa iesim in oras.in acel moment mi-am adus aminte ca am burta, apoi ca am si sot.si m-am trezit
ieri noapte am visat ca incepusem un sex nebun cu sotulsi in mijlocul actiunii, realizez ca mai era un pat in camera, cu niste rude, care ne-au spus sa incetam ca vor sa doarma hormoniiiiiii..imi bantuie noaptea...
din folclorul viselor, am visat acum 2 zile, ca am nascut un baiat de vreo 6 luni, pe care nu-l puteam tine in brate,vroiam sa-l imbrac si cadeam pe spate de greu ce era.. dar fata a ramas in burta sa mai creasca, asa ca aveam burta supta pe partea dr. unde e baiatul si ridicata pe stanga

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata fetele!

miki, da regimul alimentar este de baza in slabire, dar ma informam si eu despre tot felul de metode ajutatoare. Vreau ca in 3 luni, pana la botez , sa nu mai am burta
...si nu va mai luati de berbeci , sotul meu este berbec si este un om care intotdeauna a tinut cu casa, iar familia este pe primul loc.

lauriciu, nici Cristi nu vorbeste prea mult. la fel ca si miki, abia astept sa-mi dea raspunsuri la diverse situatii . nu-ti face pb cu nepotelul tau

leeloo, bafta la dr! te asteptam cu detalii. F frumoase pozele!

iony, ce mare si frumos a crescut burtosul . Vreau si eu poza cu desen pe burtaaaaaa. Cine v-a desenat pe voi?

anaxena, off pai eu am 1.67, si daca tie ti se pare mic, la mine cum o fi...? Din poze credeam ca ai peste 1.70

ssabrya, si Cristi a intrat de ceva timp intr-o perioada in care nu vrea sa stea fara mine. Si el era obisnuit sa stea cu parintii mei si ii place acolo, dar acum vrea sa stau si eu cu el , nu mai vrea sa ramana singur acolo...

clabut, f tare faza cu odiseea sotului tau

viss, bafta maine la eco! Super tari si visele tale. Eu prin vara visam ca fac dragoste cu sotul, dar ca el era suplu ca la 18 ani

cami, tb sa-ti faci timp si sa ajungi la dr ca sa te linistesti

bebita mea misca f putin in ultimul timp...nu stiu de ce , parca nu mai are asa multa putere, si o apuca ff des sughitul si o tineee, vre-o 10 min in continuu.

pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Cami_antonia te rog sa nu te stresezi, orice problema are rezolvare, dar cum zicea Viss e bine sa-l bagi un pic pe doctor in "priza" pt ca sa fie pregatit. Gandeste-te la momentul in care o sa-l tii in brate pe bebe !

Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Viss tare haioasa esti cu visele tale, dar si eu de azi dimnineata de la 5 (cand am fost la baie) pana la 7.30 am visat ca ma duc la doctori, ba pentru ochi, ba pt bebe, si am ajuns intr-o sala unde mai multe doctorite sarbatoreau ceva, si cand m-or vazut, au zis ce burtica frumoasa am si fiecare s-a apucat sa-mi faca investigatii, fiecare din domeniul ei. Ce vis aiurit! M-am trezit foarte obosita!

Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pup burticutele

mada nu se mai misca asa tare pentru ca nu mai are loc probabil...a crescut

cami ar trebui sa mergi la dr sa vezi exact cum stai si cat e de riscanta o nastere naturala

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

viss te asteptam maine cu vesti bune de la eco si cu impresii despre bebici

strumphitza vezi, daca face moasa figuri ia masuri tu de ce mergi acum la moasa? ca nu mai stiu

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

felicitas, mersic de idee cu rodia pt anemie....
dorinutz, eram impreuna si vb ceva de copii , eu zic ca e de bine...,
simo, oricum am calcat stramb, ca tb seara sa beau iaurt
strumph, daca te enerveaza aiurita de moasa zi ceva " dragutz " in romana,, cu zambetul pe buze, ea nu pricepe, tu te eliberezi..
camitzule, off doamne, ai grija....
yasmy, unde esti....?
madutza nu ne luam de berbeci.. doar ziceam ca tb sa aiba noroc de parteneri buni( al tau a avut)
visspupici... si eu adorm dupa ce pleaca sotul , dar azi bb a recuperat lipsa de sport de zilele trecutesi ma durea in dreapta , ca se impingea de ziceai ca am apendicita...

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

iony ce burticuta frumoasa si mare

madutza poate nu mai are asa loc bebelina, este mare de acum. cu papucii aia si eu zic ca nu prea au legatura cu slabitul. pai ce-ti fac aia ca sa slabesti? ii pui in picioare si te alearga vrei nu vrei?

leeloo te asteptam cu vesti bune de la eco. foarte frumoase pozele si burticuta.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

LeeLoo si am vazut pozele noi, e un scump Tudor si blond si voi bruneti, ca si Brya mea blonda si noi bruneti.
Totusi Tudor este mai mare cu 3 luni ca Bry si la ei chiar conteaza, poate totusi reusesti sa te intelegi cu el. Bry a mea inca foloseste caruciorul si ma gandeam ca imi va fi mai usor sa ies cu amandoua cu caruciorul.
Dar intai sa ajung acolo si apoi vedem.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 28+ , adica Ayanna

Buna,
Am citit ce ai scris si ma gandeam ca poate ma ajuti cu o sugestie. Giulia este cam de-o data cu Bryanna, si ea sta inca in carucior, si ma gandeam pe cand vine BB2 ca o sa fie greu sa ies cu amandoi. Tu ziceai ca o sa iesi cu caruciorul cu ambele fete. Oare cum o sa faci? folosesti carucior de gemeni sau cum?
Mi-e ca Giulia va vrea in carucior si daca bebe mic va fi in landou nu stiu cum o sa o duc si pe Giulia

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

Mergi la inceput