Fluturasi de martie-aprilie 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Lalely neata!
Si eu am vazut la toae prietenele mele ca au folosit mult scoica, nu numai ptr a transporta copiii in masina dar si a-i duce de colo colo prin casa sau in vizite (cand aveau asa, peste 3 luni sa zicem). Eu zic ca merita.

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s29 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata pisuc!
Si eu la fel am vazut de aia ma gandeam sa cumparam una.
Am vazut ca aveau la Miniblu la reducere..150 ron..
Ma gandeam sa dau o tura!

26+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

iony, cred ca bbei nostri se intalnesc la disco si merg impreuna, ca au acelasi program..
eu am visat-o pe dorinutz aseara...( cred ca la cat vb de dimineata pana seara cu toate e normal sa incepem sa ne visam...
)
simo multam pt cafea
deea sanatate tatalui tau, o sa fie bine, si socrul meu are stent de anul trecut ( tot diabet si hipertensiue), si cu regim si tratament e super ok acum , nici el nu a fumat , dar stresul si lipsa de grija pt persoana lui ( nemancat la timp, munca fara odihna... si-au spus cuvantul )
anaxena sa stapanesti caruciorul sanatoasa!

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

'Neatza, fete dragi!
Desi e abia dimineata, eu sunt obosita (vorba unui coleg: "m-am nascut obosit"). Astia mici nu stiu ce au de vreo doua zile ma bumbacesc numai pe undeva prin zona colului..si mi-e o frica..ca mai am o gramada pana la urmatoarea eco.
calc...tot cu pauze dese..si pe la pranz ma duc sa-mi pescuiesc mama de la autobuz, ca vine cateva zile pe la mine. Crde ca de aia sunt deja obosita, ca mama e o persoana f solicitanta .
M-am apucat cu chiu cu vai sa cercetez spitalele ...si treaba cu celulele stem..sa hotaram cum facem. Saptamana viitoare am de gand sa fac cumparaturi. Asa nu se mai poate, sa stau in stres ca nu-s pregatita cu nimic.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Buna dimineata buticutze!
Am citit tot, pana acum. Imi pare rau ca nu va pot vedea pozele (la serviciu am acces blocat catre orice yahoo, picassa sau alte distractii). Aseara a vazut sotul meu cum citeam eu tacticoasa pe forum si el a zis ca o sa gfaca si el o odisee: Carasi de martie aprilie sau Molii de toamna (asta avand legatura cu perioada de reapus postnatala). Pe mine chiar ma distreaza ideea. Va imaginati ce ar vorbi astia despre noi: Auzi, eu ma duc sa fac cumparaturi pentru casa si ea viseaza doar haine de bebelus. HA, HA, HA...

mami de Matei Alexandru(21.03.2007) siin 28s cu Eduard Andrei

Mergi la inceput

Buna dimineata buticutze!
Am citit tot, pana acum. Imi pare rau ca nu va pot vedea pozele (la serviciu am acces blocat catre orice yahoo, picassa sau alte distractii). Aseara a vazut sotul meu cum citeam eu tacticoasa pe forum si el a zis ca o sa gfaca si el o odisee: Carasi de martie aprilie sau Molii de toamna (asta avand legatura cu perioada de reapus postnatala). Pe mine chiar ma distreaza ideea. Va imaginati ce ar vorbi astia despre noi: Auzi, eu ma duc sa fac cumparaturi pentru casa si ea viseaza doar haine de bebelus. HA, HA, HA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neatza fetele

Simo buna tare cafeau de la tine. O faci exact pe gustul meu tare si aromata, de-at intra mirosul in stomac, yammm .. Aaa am vazut ca a revenit 'b-ul' in tastatura ta

Ailed zici ca m-ai visat? Sper ca de bine .
Eu am visat numai persoane care nu mai sunt, printre care si tatal meu..trebuie sa mai iau niste aghiasma....

Iony bine ai revenit, chiar ieri intrebam fetele ce-o fi cu tine.Ma bucur ca esti ok

Pup toate burticutele

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Nu stiu cum am reusit sa trimit un mesaj de 2 ori.
Oricum, al meu a intrat in panica. Ma vede pe mine linistita si el s-a dus aseara la C&A sa vada ce reduceri au, la fel si in Real.
I-am explicat ca voi face cumparaturi abia dupa ce verific ce mai am de la Matei. Ei fiind nascuti in aceiasi perioada ar putea sa fie bine.
Mai am o sapt de serviciu. Pot sa-mi pun AMR?
Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ailed, draga de tine cum te multumesti cu jumatate de mar hai ca mai e putin.
Dorinutzadraga mea, b-ul il iau cu copy dintr-un text si-l pun aici cu paste...uneori mai imi scapa, dar nu vreau sa fie ilizibile mesajele mele..
Claubut rad ei rad...dar eu il mai surprind pe-al meu ca citeste pe forum ca eu am mai mereu pagina deschisa cand sunt acasa. Va stie pe toate din poze
Monas,sper sa-ti fie d eajutor mami tau! Te cred si eu ca esti obosita, daor organismul tau lucreaza la 2 puiuti
Lalely, eu n-am avut scoica la nici unul...dar a fost altceva, casa mica, nici nu aveam nevoie practic, iar cu masina nu m-am deplasat singura, parc aproape..nu prea am avut nevoie. Acum insa va trebui s-o folosesc...casa mare, in masina cand duc si iau copiii d ela gradi, pe cel mic trebuie sa-l pun in scoica...AM primit de la sora-mea una.

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Iar sunt matinala desi nu as fi vrut, dar ce sa fac daca nu mai pot dormi dupa ce pleaca Nick la munca ? nu stiu ce am de nu mai dorm, cred ca am cam inceput sa ma stresez aiurea, ma gandesc la una alta... am mintea ocupata dar numa` cu prostii cred

Azi ma duc la ora 11 sa ma vad cu moasa, vestita mea moasa aiurita, chiar vreau sa vad ce ii mai poate mintea de data asta si ce mai spune ... trebuie sa ma inarmez cu rabdare sa nu ii spun cateva de dulce, ca toto merg singura ca azi Nick nu poate merge cu mine ca are o sedinta super importanta cu niste ministri , deci merg singura si pot sa ii spun cateva , cand sunt cu Nick mi-e rusine de el ca eu i-as spune, ca stiu ca mie gura nu-mi tace daca am ceva a spune

Am vazut pozici cu burtici frumoase .. cresc cresc. dar mamicile tot subtirele raman ce repede trece timpul.... azi dimineata cand nu aveam somn in pat si ma tot invarteam de pe o parte pe alta sa adorm la loc, dar fara noroc , ma gandeam cum era anul trecut prin iulie august, se adunau burticile... fiecare cu impresii de la prima eco , de la primele batai de inima...bum bum... ni se parea ca auzim cel mai tare hit si acum... acum ne caram burticile tare mandre peste tot , le pozam, facem comparatii, cat si cum a mai crescut... si acusi, in cateva saptamani o sa apara primii bebelusi eu una abia astept sa vina cu impresii cele care vor naste inaintea mea..sigur or sa ma prinda si mai tare emotiile si o sa mor de nerabdare si mai mult decat acum, sa imi vad si tin in brate sanatoasa bubulina, dar ce frumos o sa fie !!!

Am vazut ca pe picasa cam 97% din memoria de stocare e deja ocupata , deci fetele care aveti mai mult de 20-25 pozici va rugam sa mai stergeti din ele ca sa mai facem loc si la alte burtici care doresc sa mai puna pozici... acum avem burtici noi si mai multe albume, deci la fiecare cate putin , sa ajunga la toata lumea
Sper ca nu am suparat pe nimeni iar cu rugamintea mea, dar oricum eu o spun pentru noi toate nu pentru mine, ca eu daca am a pune poze am unde, in contul meu personal de picasa
Va multumim anticipat!

Ma duc sa imi fac un cappuccino mic cu mult laptic si revin cu forte proaspete

_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput