Iepurasii la prima aniversare - LMA IANIS(99)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Salutare, prietenele mele dragi!!!
Ami,felicitari pentru noua minune din burtica ta, Doamne-ajuta sa duci sarcina cu bine, nastre usoara, bebelush sanatos si papacios,si tie multa sanatate si putere !!!

Briza:multumesc de aprecieri si de urari, am lasat multumiri si "la fata locului"(la poze)

Rebiana:esti o doamna in adevaratul sens al cuvantului!!!Multumesc mult si saru-mana pentru ajutor si aprecieri!!!

Lindal, cum sa nu te topesti dupa bucatica ta de aur, dupa comoara ta?!E cel mai pur si mai minunat sentiment care exista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

puiul meu nu e bine deloc inainte avea 39,3 febra iar

dupa o noapte horror am fost iar la dr si deja e infectie si in urechi si la bronhii asa ca am trecut pe antibiotic.

Mihaela multumesc de urari

Briza multumesc si tie si un pupic pentru Eric sa ii treaca si lui necazurile. Culmea ca si lui Stefan ii da acum un dinte, deja il vad prin gingie.

Samaria e incredibil de scumpic Eduard. Are niste obrajori pufosi si rotunzi numai buni de pupat si fratiorul lui e minunat.

Ami felicitari si sarcina usoara sigur te vei descurca de minune

Andira iti dai seama ca mi-a sarit inima la 39,9 asa brusc, noroc ca eram cu supozitoarele pregatite langa pat si a reactionat ff repede. ofof cu piticii astia e greu . Multumim de urari

Nafi, Erina, bumbitza sensibila, irene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

La multi ani ALEXANDRU si IANIS!!!!!

Felicitari Ami!!!

Revin cu cateva lamuriri (i-am ramas datoare Rebianei) despre scaunul de masina pe care l-am cumparat. Se numeste www.caretero.ro/Scaun-auto-pentru-copii-Caretero-Ibiza-9-25-kg-335" target="_blank">Caretero Ibiza si suntem foarte multumiti de el. Materialul este de calitate, velur nu sintetic, si e foarte bine captusit, scaunul e moale si nu se simte plasticul dedesubt. Copilul sta si el bine, ca pe un tron, cu o mocuta satisfacuta. La intoarcerea din plimbarea pt test a si adormit, deci am inclinat scaunul pe spate si se lasa destul de mult, ajunge cumva la 45 de grade si cu picioarele si cu corpul fata de o verticala imaginara (sper ca se intelege ce am vrut sa spun). Are 6 pozitii de inclinare. Noi l-am luat pe gri, dar si celelalte culori sunt foarte dragute. Se livreaza prin curier, ajunge repede, fara costuri suplimentare fata de pretul afisat. Eu il recomand cu caldura. Cine mai are intrebari ii stau la dispozitie oricand.

Multumesc frumos pentru ca ai scris despre scaun! Aseara ma gandeam la voi, daca l-ati primit si sunteti incantati. Sa-l stapaneasca Matei sanatos! Cred ca la acest model voi ramane finally doar ca ma voi gandi la culoare.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Selina, multa sanatate puiului!! Doamne ajuta sa treceti repede de boala, antibioticul sa-si faca efectul curand!

Andra, multumim ca ai impartasit cu noi povestea nasterii. Mi-au dat lacrimile, foarte duios ai scris! Inca odata sa-ti traiasca Ianisul!

Irene- pastravii au iesit buni, ca le-am facut un mujdei de usturoi, si tot ce e cu usturoi mie mi se pare delicios.

Ami- cum te simti? Sotul cum a primit vestea?

Pup

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

SAMARIA
SELINA multa sanatate bolnaviorului! Sa-si faca antibioticul efectul bine si rapid!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

LA MULTI ANI SI DE LA NOI PTR SCUMPUL IANIS SI NU MAI PUTIN SCUMPA LUI MAMA ANDRA ! SA FITI FERICITI SI CU SOARELE IN ZAMBET SI PRIVIRI TOATA VIATA!

Multumim mult ptr urarile de sanatate , ptr dintzisorii durerosi si ptr cele 9 lunitze implinitie azi.

Am avut inca o noapte agitata, eu sunt aproape stafidita din cauza CM-ului..abia astept sa-mi prescrie ginecologul anticonceptionalele pe 28 cand am programare! ca pilulele m-au ajutat mult la reducerea zilelor si a fluxului. altfel eram non stop anemica si lesinata

Maine ne vine patul si in sfarsit vom dormi si noi ca oamenii! spinarea mea plange de bucurie

Va pupic pe toate si fug sa ma intind un pic cat isi face Ricky siesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ianis Stefan, multi ani sanatosi si fericiti sa strangi langa cel prim ce tocmai a trecut, sa-ti bucuri parintii in continuare cu zambetul tau dulce si ochii strengari, ce vor frange multe inimi de fete peste ceva ani! La multi ani!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI IANIS!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

AMI felicitari!
Ma bucur mult pentru tine, iti doresc tot binele din lume alaturi de puiutii tai!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

La multi ani, Ianis!!! Sa cresti mare, frumos si sanatos!!!

Ricky, la multe lunite!

Ami, felicitari din suflet, sa ai o sarcina usoara si sa nasti un bebe sanatos

printisorului Alessandro

Mergi la inceput