Iepurasii la prima aniversare - LMA IANIS(99)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salutare tuturor!
La Multe Lunite lui Ricky cel frumos de Nafi !
Ami, felicitari din inima, sa fie o sarcina usoara si la sfarsitul celor 40 de saptamani sa aduci un bebe sanatos, frumos si mancacios! Doamne ajuta!
Selina, multumesc, dar eu chiar ca o fac cu drag sa scriu tuturor fetelor si sa-mi fie cu iertare daca mai sar vreo fata, dar nu este cu intentie . Imi pare rau ca Stefan este bolnav, multa sanatate puiului mic!
Briza si Nafi, sper sa treaca repede aceasta perioada a cresterii dintilor!
Cori, cum au iesit pastravii?
Samaria, ai niste copii de vis!
Erina, parca eu as fi scris aceste randuri, Diana ar fi avut acum 8 ani !
Yaia, sanatate piticutei!
Andira, multumesc pt postarea acestor retete super delicioase, cred ca fac azi pe cea cu dovlecei! Imi place faptul ca ma mai inspir si eu de la voi, ca parca nu mai stiu nici ce sa gatesc.
Bumbitza, multumim de urari! Bravo tie pt faptul ca inca o alaptezi pe a mica, te admir! Eu nu am putut, decat pana la 7 luni si am avut foarte mult lapte, dar a fost imposibil, ma capsa Diana rau de tot!
Astero, bravo pt taierea motului, asteptam pozicile cu mare interes!
Freedelia, distractie placuta la mare!
2anke, felicitari pt pasii facuti nesustinuta !
Sensibila, oooof, dintii astia! Biata Gia, pupam fetita sa-i treaca febra!
Mihaela, ma bucur nespus ca fetita este sanatoasa! Intr-adevar, sa-i multumim Domnului pt sanatatea copiilor nostri!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

[b]LA MULTI ANI, IANIS!!! SA FII SANATOS, SA AI MULT NOROC SI FERICIRE IN VIATA! ANDRA, MULTI PUPICI, SA ITI TRAIASCA FLACAUL SI SA VA BUCURATI DE NAZBATIILE LUI![b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani Ianis cel frumos! Sa-ti fie viata plina de multa sanatate, bucurii, noroc si impliniri!
Andra, spor la cumparaturi si sa-ti iasa petrecerea asa cum iti doresti! Ai un copil foarte reusit, sa-ti traiasca!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Ami, acum am citit, ma bucur mult de tot pentru voi. Sa iti dea Dumnezeu un bebe frumos si sanatos, sa ai o sarcina usoara! Ce frumos ai inceput anul! Irinei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

La multi ani ALEXANDRU si IANIS!!!!!

Felicitari Ami!!!

Revin cu cateva lamuriri (i-am ramas datoare Rebianei) despre scaunul de masina pe care l-am cumparat. Se numeste www.caretero.ro/Scaun-auto-pentru-copii-Caretero-Ibiza-9-25-kg-335" target="_blank">Caretero Ibiza si suntem foarte multumiti de el. Materialul este de calitate, velur nu sintetic, si e foarte bine captusit, scaunul e moale si nu se simte plasticul dedesubt. Copilul sta si el bine, ca pe un tron, cu o mocuta satisfacuta. La intoarcerea din plimbarea pt test a si adormit, deci am inclinat scaunul pe spate si se lasa destul de mult, ajunge cumva la 45 de grade si cu picioarele si cu corpul fata de o verticala imaginara (sper ca se intelege ce am vrut sa spun). Are 6 pozitii de inclinare. Noi l-am luat pe gri, dar si celelalte culori sunt foarte dragute. Se livreaza prin curier, ajunge repede, fara costuri suplimentare fata de pretul afisat. Eu il recomand cu caldura. Cine mai are intrebari ii stau la dispozitie oricand.

Mergi la inceput

Vad ca mai sunt fete care alapteaza si se chinuie noaptea. Si noi tot acolo suntem. Pun pe seama dintisorilor, insa nici inainte nu am avut nopti mai linistite. Cel mai bine a fost cand se trezea doar de 2 ori noaptea si a treia dimineata, dar asta nu a tinut mult (vreo saptamana). Acum se trezeste si din ora in ora , scanceste si se ridica in picioare, iar eu ma scol si-i dau sa suga, iar daca nu adoarme dupa ce suge il mai iau si cu noi in pat. Langa mine vad ca doarme putin mai bine, adica 2 ore sau chiar 3 (azinoapte), insa oricum e chin. Ce pot sa zic, trebuie multa rabdare, pt ca totusi candva va trece si perioada asta. Doar ca sunt si eu epuizata fizic si psihic. De aceea nici nu prea reusesc sa scriu mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Am pus si noi cateva poze noi !

Lindal - si noi tot Caretero avem numai ca avem www.caretero.ro/Scaun-auto-pentru-copii-Caretero-Diablo-XL-9-36-kg-336" target="_blank"> Caretero Diablo pentru 9-36 kg si tot cu pozitiile de lasare pe spate pentru somn.
Si eu sunt foarte multumita de el. Noi il avem din septembrie deci de cand Gia nu avea 9 kg si statea f bine si atunci in el.

Il recomand oricui.

Iar noi l-am luat de la Baby Expo si aveam si reducere adica nu am dat pe el 549 lei cat scrie pe site ci vreo 450 lei.

Noi il avem pe grena, asa arata Gia in el in septembrie ,
si asa arata acum

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Sa scriu si de bine: este un scump (evident, ca doar e al meu), imi este tot mai drag pe zi ce trece, spune mama, tata, si alte "cuvinte" pe limba lui, merge tinut de o manuta, are 4 dintisori si l-am tuns! De data asta la o frizerie speciala pt copii. L-a facut foarte bine, are bretonel, ma topesc dupa el (am mai spus?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

LA MULTI ANI,IANIS!!! SA ITI DEA DUMNEZEU SANATATE SI NOROC IN VIATA, IAR PARINTILOR SA LE ADUCI NUMAI BUCURII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

La multi ani Ianis sa fii sanatos si fericit si sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta

Mergi la inceput