Iepurasii la prima aniversare - LMA IANIS(99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

ami_84 – sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen !
Sau poate 2 ?!?

selina-d – sa va faceti bine repede ! Sanatate multa

briza_marii – felicitari pt dintoci
arata super mancaricile
Ma alaturi si eu cu lips amancarii la Gia. Dintele nr 4 ne-a pus capac. A facut si febra si nici nu prea mananca si daca mananca mai mult varsa. Asa ca ii dau cate putin si am zis ca, cateva zile ii void a numai lapte sa vedem cum ii merge.
De dormit insa doarme foarte mult. Aseara am fost la cumparaturi si am venit pe la 20.30 si nu a mai fost chip sa o tin treaza. Pe la 9 dormea tun si dormea si la 9 cand am plecat eu.
Nu sunt deloc ingrijorata din cauza greutatii avand in vedere ca ultima luna a luat 700g. La cm nu stiu ca nau am masurat-o

2anke – felicitari pt progrese

La multi ani iepurasului mare :
Ianis Stefan de Andra_s
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

La multe lunici iepurasilor : Riccardo de nafi , Isabella Katy de 25miky !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

La Multi Ani Ianis !!!

Sa fii sanatos, fericit si intelept! Sa o iubesti mereu pe mamica ta minunata!
Andra esti o super mami si gospodina si de toate. Te astept mai des pe aici sa ne povestesti despre iepuricu din ograda ta. Va imbratisez cu drag. Neaparat sa ne pui pozici

Deja al doilea iepuras implineste 1 anisor. De 1 an suntem inconjurate de asemenea minunatii. Uneori ma intreb privind fetele mele sau iepuricii vostri de ce sunt momente cand nu vedem frumusetea vietii si ne lasam coplesite de lucruri marunte si apoi mi-e asa ciuda pe mine. Si imi promit ca nimic nu ma va mai distrage, dar bineinteles ca nu ma tin de promisiune. Totusi sunt perseverenta si deja inregitrez progrese

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Vin si eu la urari

Ianis, sa cresti mare, cuminte, sanatos si voios! Felicitari Andra pt asa un baietel chic, ochios si frumos, sa iti traiasca!!

Briza, cu pastravii...mai bine iti trimeteam la pachet. Musafirii nu au mai ajuns, si nici macar sotul nu a vrut sa manance pt ca mancase o pizza la servici Asa ca...ghici...m-am culcat cu burta ca balonul de cat am mancat.

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Salutare fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile vostre frumoase, vi le intorc inapoi inzecit !

Eu sunt bucuroasa de nu-mi mai incap in piele, exact ca acum un an, inca nu imi vine sa cred ca Ianis a implinit deja primul anisor!

Promit sa revin mai in forta pe forum de saptamana viitoare, sambata il sarbatorim pe Pishti si sunt ca un titirez, cumparaturi, pregatiri, maine mergem si la Bucuresti la doctor pentru o ultima eco transfontanelara inainte de a i se inchide fontanela, si uite asa am zilele pline, asta in cazul in care credea cineva ca ma plictisesc :)

Si daca nu aveti ce face cat doarme iepurasul vostru la pranz , va las povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160428

Va pup si va multumim mult inca o data

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

va las si un tort si ceva de baut, ca sa nu ziceti ca va tin pe uscat

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Andira ce de bunatati! Vai si eu ieri tot pe bloguri culinare mi-am pierdut vremea, dar nu am materializat mare lucru. Doar mi-am facut pofta si am inundat tastatura.

Asteropipan abia astept pozicile. Ma bucur ca sunteti bine.

2anke felicitari Melinei pt progrese. Ce de iepurasi precoce pe aici.

Andra o ultima eco transfontanelara zici? Azi am facut-o si noi pe ultima si sunt asa de fericitaaa. Totul e bine. Asa va fi si la voi.

Fetelor cum ziceam am fost azi la eco, iar cu sufletul cat un purice, desi stiam ca iepurica mea e bine, dar asa sunt cand mergem acolo. Si ne-a zis doctorita ca e foarte bine si ca nu mai trebuie sa mergem, oricum fontanela se cam inchide. Of si ce-am vazut acolo nu va povestesc, doar vreau sa va rog sa va strangeti bebeii in brate si sa-i multumiti lui Doamne Doamne pt ei, eu asa am facut.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata...

la multi ani ianis sa fi fericit si vesel toata viata...
andra_s sa iti traiasca baietelul sa iti aduca multe bucurii in viata,sa fiti sanatosi si fericiti ca azi toata viata

la multe lunite Riccardo de nafi multa sanatate si voiosie...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

[bis La multi ani Ianis. sa fi sanatos si sa ai o viata frumoasa!

Felicitari Ami!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

andra_s - multumim de tratatie, foarte bun totul !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani fericiti si frumosi IANIS, mica minune!! Sa le bucuri zilele parintilor tai si sa ai parte de sanatate pentru a-ti indeplini si cele mai arzatoare dorinte!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput