Iepurasii la prima aniversare - LMA IANIS(99)
Raspunsuri - Pagina 9
oanaiacovita spune:
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA
LA MULTI ANI!!!
CINE SA TRAIASCA? CINE SA TRAIASCA?
LA MULTI ANI!!!
IANISU SA TRAIASCA, IANISU SA TRAIASCA
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!
Andra, sa iti traiasca feciorul, scumpetea mica cu ochi superbi si mot in frunte, sa fie sanatos si sa va incante fiecare zi din viata voastra!!!!
Ianis mic si scump, sa stii ca ai o mamicuta de nota 10+, frumoasa, desteapta si de gasca. Te iubeste de nu mai poate, iar eu imi aduc aminte si acum cu mare drag de sms-ul in care e anunta cu o mare emotie ca ai venit pe lume.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
irinabobe spune:
LA MULTI ANI IANIS , SA FIIFERICIT, NOROCOS, VESEL, SANTOS TOATA VIATA TA SI NEBUN CA MAICA-TA!
ate_09 spune:
LA MULTI ANI IANIS STEFAN!!! SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE MULTA, SA CRESTI MARE SI FRUMOS SI SA-TI BUCURI PARINTII TOATA VIATA!!
MAMICUTA DRAGA SA-TI TRAIASCA FECIORUL, SA VA BUCURATI DE EL CLIPA DE CLIPA SI SA VA UMPLE VIATA NUMAI CU ZAMBETE SI BUCURII!!
atb spune:
LA MULTI ANI, IANIS!!! Sa ai o copilarie fericita, plina de bucurii si iubire alaturi de scumpii tai parinti!!! Si pe viitor poate o surioara?
Andra, sa va bucurati de minunea voastra, sa fiti sanatosi si mereu indragostiti, si tu sa fii mereu prezenta aici printre noi cu buna ta dispozitie care ne lipseste enorm atunci cand nu scrii!
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
andira spune:
La Multi Ani Ianis, sa cresti mare, sanatos si norocos!!
Andra , sa-ti traiasca piticul si sa te bucuri de el inca 100 de ani de acum incolo (eu cel putin asa intentionez )!
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Briza - gratinul e super, eu i-am mai pus si feliute de carnati de casa, tinute putin in tigaie in prealabil.
Vi le-am pus mai mult ca sa va arat site-ul, eu l-am descoperit de foarte curand, si-mi place ce vad pe acolo.
Pentru amatorii de ciocolata / prajituri, ia uitati-va aici http://cafechocolada.blogspot.com/ . Ieri l-am gasit, si nu stiu unde sa ma uit mai intai...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
2anke spune:
La multe ani urmatorului iepuras ce implineste 1 anisor
Ianis
sa cresti mare mare si sa aduci numai bucurii parintilor tai!!
Daca tot m-am logat sa va zic 2-3 vorbe de noi. Avem 8600 g cu haine, 6 dintisori ( 4 sus dintr-o lovitura), mergem prin toata casa tinuta de mobile si daca mami in apropiere 2-3 pasi singurica. Mananaca f bine mai nou, ii plac cartofi la nebunie si carnea de pui, vorbeste bebeluseasca si e f certareata. Legat de apa, a mea bea din pahar normal, ca ne vede pe noi si vrea si ea, desi se cam uda.
va pup
Erina spune:
La multi ani Ianis!!! Sa cresti mare sa fii mereu sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor!
Andra inca o mamica tinara si atit de priceputa. Sa fiti fericiti si daca iti doresti sa aveti si un fratior/surioara pentru Ianis. Am admirat puiul tau superb, are portrete minunate, m-am amuzat mult la micul evreu si m-am indragostit de fericirea de pe chipul lui!
Petrecere frumoasa!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
kossir spune:
LA MULTI ANI IANIS FRUMOS. SA CRESTI MARE, SANATOS, SA FII FERICIT SI IUBIT
Mami sa-ti traiasca puiul, iar tu sa ai parte doar de bucurii in viata asta alaturi de el.
ami_84 spune:
La multi ani Ianis!
Corimami, Mihaela, Briza, Rebiana, Erina, Bumbitza, Alina, Leea, Delia, Nafi, Stanucel, Irene multumesc pentru gandurile voastre frumoase!
Irina este bine. Nu prea este amatoare de mers in picioare. Daca o tin de manute, se trage in jos ca sa fuga ea repede in patru labe unde vrea! Si se deplaseaza cu o viteza uimitoare. Vorbeste si ea o bebeluseasca complexa. Dar mama inca nu vrea sa zica. Mai astept poate se hotaraste. La papica se mai moftureste cate odata, in alte zile mananca tot cu pofta. In rest ne jucam toata ziua, vorbim, ne uitam in carticelele cu animalute, pe care le mai si mananca cand se plictiseste.
Gata a terminat de papat biscuitele pe care i l-am dat ca sa pot sa scriu un pic aici.
Va salut pe toate dragi mamici.
Mami de Irina (8 martie 2010) si din nou + 10