Iepurasii la prima aniversare - LMA IANIS(99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

AMI ma bucur enorm sa citesc vestea cea buna! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si frumoasa si un bebic sanatos si cuminte!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ami e minunat! Te admir mult!
Si eu mi-as fi dorit sa fi avut curajul sa am copiii mai devreme imediat dupa casatorie. Daria ar fi avut acum 13 ani, nu 3.

Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos, mamica tinara si frumoasa!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

SAMARIA am vizionat pozele cu cei doi copii minunati ai tai si am updatat data albumului astfel incat sa-l poata viziona usor fetele care inca mai urmaresc contul picasa.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mihaela, Briza - multumesc pentru raspunsuri!
Am vazut si la Sensiblu azi canuta cu pai, o sa ii cumpar.

Yaia - nu trebuie sa-ti ceri scuze, fii serioasa!
Imi pare rau ca e pitica bolnava, multa sanatate!
Mi-au spus fetele ca e posibil sa gasesc si la noi la Cora, o sa ma uit.

Si pe mine m-a impresionat povestea Emmei, imi vine sa plang cand imi aduc aminte de cuvintele Emmei... brrr, mi se ridica parul, nici nu vreau sa ma gandesc. Trist....

Selina - 39,9?? Cred ca ti-a sarit inima... :((
Sanatate si multa putere!

Hai sa va arat ce am gatit azi, ca sa nu mai calc 3 zile prin bucatarie :)):

http://poppy-planet.blogspot.com/2009/12/gratin-cu-bacon-cartofi-ou-si-broccoli.html - asta e super buna

http://poppy-planet.blogspot.com/2009/05/placinta-cu-branza-si-cu-ciuperci.html - asta nu stiu cum e, ca n-am apucat sa o gust

http://poppy-planet.blogspot.com/2009/09/flan-de-dovlecel.html - asta e ceva usor (si de facut si de digerat :)) ) si cred ca o sa o am in vedere dupa ce face piciul 1 an.

Va las, ma duc in pat, noapte buna!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

buna seara fetelor! scriu rapid ca mai mult de juma de ora nu prea doarme ilincutza in patut, asa ca:

selina, yaia sanatate puilor vostri! cum se mai simt?

briza, nafi va inteleg cu dintii..si eu am tras de mi-au iesit ochii din cap, vad acum ca are o perioada de liniste, sper cat mai lunga perioada.

irene si la multe lunite Dianei ca nu am apucat sa urez! Sa fie sanatoasa si vesela ca si pana acum!

Ami, sarcina usoara si sa fiti sanatosi cu totii! Ma bucur mult pt voi, ti-am scris si la prichindei dar poate nu ai vazut urarile mele :*

delia13, mi-e tare drag s-o alaptez si sunt pro-alaptat..numai ca a devenit cam greu in ultima vreme. Nu-s decisa s-o intarc, nu-s pregatita inca psihic pt asta.. dar macar sa accepte si LP. Pe langa faptul ca rare sunt momentele cand suge frumos la tzitzi si nus e zbate si nu face genuflexiuni stand cu sanul in gura, se trezeste f des noaptea, ma gandesc ca poate daca va avea burtica plina nu va mai fi asa.. plus ca mi-e greu dpdv fizic, as vrea sa incep sa-mi revin si sa mai scot capul in lume, ceea ce momentan e un lux pt ca la pompa nu scot pre amult lapte iar lp nu accepta..asa ca mai mult de 3 ore nu am stat separate pana acum. ca sa nu mai zic ca daca e nervoasa sau nu-i convine ceva ma si musca..si are cu ce acum :( cam asa stau lucrurile...

va pup, daca mai am vreme mai scriu, mai vroiam sa zic una alta dar am uitat :(

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

BRAVOOO AMI_84!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ma bucur nespus de mult...sa dea Dumnezeu da ai un bebe cel putin la fel de reusit ca minunata Irinuca.si sa ai o sarcina usoara, fara greturi sau stari de rau.
pupicim feteleeee.....abia astept sa aflu ce vei avea

CORIMAMI, REBIANA....fetelor , sper sa reusesc sa ma mobilizez zilele astea si sa va scriu noutatile noastre, sa va pun poze din minunatele noastre vacante, taierea motului---am fost in tara pt cateva zile si cu ocazia asta am taiat si motul si am rupt turta...asa, mai mult de distractie...

va pupik
nb

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

La multi anisori Ianis Stefan!!!
Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Cu intarziere si scuze -- LA MULTI ANI ALEX DE DIANAMI!!!! Sa cresti mare, frumos si sanatos si sa te binecuvinteze Dumnezeu toata viata!!!

Ami -- felicitari ce veste minunata!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen. Ce dor mi-e de un bebe in burtica... nu de greturi, etc, ci de asteptarea minunata, de lunile, saptamanile si apoi zilele numarate... felicitari!!!

Si in final...

LA MULTI ANI IANIS!!! A trecut deja un an de cand au icneput sa apara iepurasii... a zburat timpul... Andra, mamica minunata, sa te bucuri mereu de dragulsi frumosul tau Ianis, sa fiti o familie fericita si sa fiti toti sanatosi!!!

Noi suntem bine, doar ca e foarte frig si pe mine ma paralizeaza, nu vreau sa ies din casuta mea calda... La sfarsitul saptamanii plecam la mare si nu stiu cat de des voi mai intra... dar am sa incerc sa urez La Multi Ani tuturor iepurasilor...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ianis mic si scump, sa ne traiesti, sa cresti mare si sa ai bafta in viata. Un mare si pt mami draga

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Andira ma puse nu stiu cine sa ma uit la pozele alea. Dupa ce ca am adormit cu pastravii lu' Cori in gand..acum am trezisi tu cu gratinul ala. Musai sa ies sa iau cascaval si bacon de la alimentara de la colt..as lua si pastravi dar nu am pescarie pe langa mine. Poate in weekend sa ajung in Cora si sa iau de acolo

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput