Iepurasii la prima aniversare - LMA IANIS(99)
Raspunsuri - Pagina 7

sensibila spune:
Multumesc fetele pt vorbele frumoase la adresa mea dar eu doar am vrut sa impartasesc cu voi bucuria noastra.
Ca avem din nou 2 pisicute care merg + Gia ba in 4 labute ba in picioare cu tot cu cei 4 dinti ai ei.
Zilele astea cred ca o extenueaza iesirea dintilor, ca a dormit f mult.
La multe lunici iepuraselor : Alessia Stefania de crissintibun, Sara de Happyjoy !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

selina-d spune:
Cu mare mare inarziuere vreau sa urez si eu tot binele din lume primului iepuras din odisee Alexandru sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta minunata
Si eu sunt data complet peste cap din cauza de iepuras bolnav De vineri e racit bocna, cu mucii pana la brau, tuse, maraiala cat cuprinde si cireasa de pe tort sambata noaptea 39,9 febra
Ieri am fost si la dr cu el si era rosu in gat si intr-o ureche. Deocamdata suntem doar pe picuri de nas si sirop de tuse plus nurofen sau paracetamol la nevoie. Sper sa isi revina repede mititelul ca inca nu a mai fost asa bolnav si mi se rupe sufletul.
Yaia vad ca si pe voi v-a lovit gradinita din plin. Mi-a zis educatoarea ca aproape toti copiii se imbolnavesc in perioada de adaptare. La noi merge adaptarea asta muuuult mai incet decat la voi. Stefan abia a stat vreo ora si ceva singurel acolo.
Si la Victor primul an de gradinita a fost rupator cu toti virusii care i-a adus acasa. Din vacanta de vara pana acum in schimb a fost bolnav doar o singura data.
Vad ca e cam pustiu pe forum in ultima vreme.
Rebiana noi mai avem pana la aniversare, dar nu ma stresez deloc si nici nu voi face mare petrecere. Probabil vom invita prietenii de aici cu copiii sa se joace toti. Asa am facut si de ziua lui Victor. Am avut 9 copilasi la joaca si tare bine s-au simtit.
Irene tot am vrut sa iti spun de multe ori, ca esti tare draguta cum gasesti cate o vorba buna pentru fiecare si ai o papusica de fetita asolut superba
Mihaela nu vi sa rezolvi si frigiderul meu
Si legat de apa - Victor cand a fost asa ca iepurasii nostri de mare nu vroia sa bea apa deloc, deloc. Sub nici o forma du reuseam sa il conving. Am cumparat toate modelele de cani posibile. Pana la urma pe la un an jumate a inceput sa mai bea si el. Stefan in schimb bea foarte bine lichide. Bautura preferata e apa cu un piiic de suc de mere in ea. Are si cana cu cioc moale si bea din ea, numa ca se cam uda. I-am luat de cateva saptamani primul lui biberon si a baut cu mare placere din el.
Am si eu un of mare in schimb tare rau bea lapte. De cand papa mancare solida a redus masiv laptele si acum ca e bolnav si mai rau. Abia seara cand adoarme mai vrea cateva gurite si dimineata pe la 6 inca o tura mai bine. In rest delooc
Mai mananca iaurt si seara cereale cu lapte, lichide bea destule, asa ca pediatra a zis sa mai asteptam ca poate isi mai revine dupa boala. Nu vreau sa se intarce
Imi vine sa plang cand ma gandesc la asta. Sper sa ne mai revenim.

briza_marii spune:
Pot sa declar ca URASC dintii?!!! De azi dim Eric sta numai cu mana in gura si zice "au auau"....Am tot incercat sa ii dau cu dentinox, dar nu ma lasa sa ii bag degetul in gura..si la un moment dat cand tipa el de zor, am vazut ca iese si dintele de sus lateral stanga. Deci sunt 2!!! Si incisivii centrali de sus tot asa au iesit amandoi o data, dar nu ma asteptam sa se mai repete faza.
Selina de cateva zile , de cand cu durerea asta de la dinti, nici Eric nu mai mananca lapte decat 250ml/zi!! Si eu sunt stresata rau. Sigur la voi e de la raceala. Doamne ajuta sa treca febra si sa se faca bine puiutul
Yaia mama ce e si la voi: si zapada mare si ploaie...brrrr...imi dau seama ce ghetus e pe acolo. Aveti grija sa nu alunecati
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

carmickey spune:
briza_marii felicitari pentru dintisorul nou...
hai nu fi trista ca trece...un pupic de la adelina pentru ericutu... si tie
multa putere...
selina-d multa sanatate iepurasului bolnavior...
Ami_84 sarcina usoara...
mihaelagrosan ce ai facut de ai avut atata spor la treaba azi???da-ne si noua reteta...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010
si adolescent Paul Florian13.09.1993
am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briza_marii Pot sa declar ca URASC dintii?!!! De azi dim Eric sta numai cu mana in gura si zice "au auau"....Am tot incercat sa ii dau cu dentinox, dar nu ma lasa sa ii bag degetul in gura..si la un moment dat cand tipa el de zor, am vazut ca iese si dintele de sus lateral stanga. Deci sunt 2!!! Si incisivii centrali de sus tot asa au iesit amandoi o data, dar nu ma asteptam sa se mai repete faza ![]() Selina de cateva zile , de cand cu durerea asta de la dinti, nici Eric nu mai mananca lapte ![]() Yaia mama ce e si la voi: si zapada mare si ploaie...brrrr...imi dau seama ce ghetus e pe acolo. Aveti grija sa nu alunecati _ Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
Briza..intru si eu in club! ca si noi suntem cu degetul in gura non stop, nu doarme, nu mananca !

Azi la pranz nu a vrut sa pape decat 4-5 lingurite din crema de legume cu carnita si atat. iar apoi a mai poftit la oul din salata mea si i-am dat galbenusul. fatza de cat mananca el de obicei...asta e nimic! iar cand sa-l adorm..maraie si se vaita intr-una si trage de suzeta cu dintzii de o face elastic!

Acum ca nu era de ajunsa raceala, mi-a mai venit si CM-ul

Na ca m-am plans si eu un pic.acum ma duc sa ma joc

Ah..ce dragutz ca avem o

Selina sanatate puiului

O zi buna fetelor!

ami_84 spune:
Acum o ora am venit de la medic, fericita ca totul e bine!
Irina doarme si am intrat sa va citesc, lucru pe care recunosc nu l-am mai facut de mult. Am citit capitolul asta si spre mirarea mea am vazut ca sunt strigata la raport! Cum le aseaza Dumnezeu pe toate... Da fetele dragi, cate mai sunteti, Mos Craciun a fost foarte fertil, pardon, darnic anul tracut si ne-a adus un nou bebe!
Sunt
din nou,
si nu stiu cum am sa ma descurc cu doi.
Odiseea noii sarcini a inceput cu mari emotii dar sper sa fie bine pana la urma. Multumesc celor care deja mi-au facut urarile de rigoare.
Urez un calduros la multi ani primului nostru iepuras, Alexandru de Dianami!
O zi buna va doresc tuturor, si mai intru maine sa ii urez LMA lui Ianis ca doar o data face un anisor.
Cred ca fac noapte alba la cat a dormit Irina azi, si inca mai doarme.
V-am salutat.
Mami de Irina (8 martie 2010) si din nou + 10

CoriMami spune:
Bravooo Ami
Multumim de asa veste buna, si sa va aiba Dumnezeu in paza, sa fie o sarcina usoara si un/o bebe sanatos si frumos!
Esti deci deschizatoare norocoasa de drum, la noi aici (nu m-am gandit de geaba la tine acum cateva zile, inainte de culcare. dar ma gandiseam si la BordeancaVio)
Mai zi-ne de Irina.
Multumesc fetelor ca mi-ati laudat Petala
E asa micuta si asa se chinuie ea sa mearga, de ma si impresioneaza. In fiecare zi reuseste un pas 2 in plus.
Fug acum ca vom avea musafiri si fac niste pastravi.
Seara buna!
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

mihaelagrosan spune:
Selina nici gand sa vin si la tine cu treburi de-astea sa se faca bine piciul. e greu cu gradinita la varste asa mici, dar lasa ca se obisnuieste el pana la urma. Sunteti norocosi pana la urma ca puteti face introduce gradinita lent in viata lui, ca aici la noi nu merge asa din pacate.
Stanucel incerc sa fac zilnic cate ceva prin casa ca altfel e jale.
Ami felicitari!!! Bravo mamicuta tanara si ce frumos ca va fii o diferenta de varsta mica intre copii.
Mihaela de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)

briza_marii spune:
Ami felicitari din tot sufletul, sa ai o sarcina usoara si un bebe cel putin la fel de reusit ca Irina.
Cori pastravi????!!1cine m-o fi pus sa citesc
..Sa aveti pofta
Samaria ambii baieti sunt frumosi, dar Eduard e ceva de vis, e scump si finut....Sa iti traiasca si sa fie mereu impreuna asa cum le sta bine la 2 fratiori
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)