Iepurasii la prima aniversare - LMA IANIS(99)
Raspunsuri - Pagina 6
nafi spune:
Ciao fetele!
L-am culcat pe Ricky si am venit sa mai vad noutati. dar observ ca e un inceput de saptamana f plin caci activitatea pe aici cam ..balteste
Irene, Delia, Rebiana da , e tare trist cand vezi astfel de tragedii precum a micului Gabriele mort dupa 2 saptamani de lupta ptr viata! am aflat ca din pacate, s-a nascut cu povara grea a unui sindrom f rar numit CHARGE (care da surzenie, mutenie, retard mental, fizic si alte disfunctii) plus ca ar mai fi avut un alt sindrom pe care medicii inca incerca sa-l afle. si cu toate astea, nimic nu a aparut la ecografii, nici macar la amnio. fatul s-a dezvoltat normal pana in luna a 8 a si abia dupa aceea s-a oprit din crestere dar problemele au fost descoperite abia in momentul in care a venit pe lume! astfel de tragedii te fac sa te gandesti, cat de norocoase suntem sa avem puii sanatosi si zglobii!
Mihaelagrosan multumesc ptr urarile de sanatate, in seara asta parca sunt ceva mai bine. sotul nu mi-a facut masaj ca nu se pricepe dar m-a tinut strans in brate pana am adormit si tare bine a mai fost! Maine seara vine de la servici si e liber pana duminica!
Irene ti-am trimis un PM , sper ca l-ai vazut si iti e util. sa stii ca m-am lamurit pana la urma cu viza ptr Kuwait. o pot lua cand ajung acolo in aeroport!
Astazi m-am jucat f mult cu Ricky de-a v'ati ascunselea! pe urma ne-am invartit in jurul box-ului si de-a busilea si cu premergatorul , el incercand sa ma prinda! radea ca un zgubilitic! are un ras atat de cristalin ca iti trec toate supararile cand il auzi si cand ii vezi chipul fericit!
Merge destul de mult zilele astea. se tine cu mainile de premergator pe care il impinge si merge asa dupa el. pe urma oboseste dar nu stie sa se lase in fund asa ca se intorce spre mine sa-i dau mana si asa sustinut de mana mea mai merge un pic
Cand ii este somn isi freaca obrazul si fruntea si obrazul meu si apoi se culcuseste cu capul pe umar. e de o dulceata infinita , si e atat de tandru si de afectuos.
In fiecare dimineata cand se trezeste si unul din noi merge sa-l ia din patut, ne primeste cu zambetul pe buze,apoi mai sta vreo 10-15 minute cu noi in pat , urcandu-se pe noi si pupandu-ne de mama focului Sunt dimineti superbe!
Gata..mi-am facut norma de cra cra pe ziua de azi. ma duc sa pap si sa ma odihnesc in sfarsit.
Pupicei tuturor!
stefimic spune:
buna seara mamici cu pitici, acum am reusit sa-mi fac si eu timp sa pot scrie ceva.
LA MULTE LUNITE! DIANA
SENSIBILA
NAFI ma bucur ca te simti mai bine, sunt convinsa ca aveti niste dimineti superbe, iar din punctul meu de vedere esti o norocoasa ca ai reusit sa-l faci sa doarma in camera lui, bravo tie.
RAMY ma bucur ca ti-ai facu timp si ne-ai mai spus ce face iepurica ta, tare bine se prezinta, si cand ma gandesc ca a iesit cea mai devreme dintre iepurasi din burtica, ca si saptamani, si acum este printre cei mai mari si tari.
CORI felicitari PETALEI pt progresele facute, mai aveti un pic si sunteti gata de o fuga mica.
eu cand ma gandesc la perioada mersului ma apuca groaza, STEFI cand a invatat sa mearga, a invatat sa alerge si toata ziua trebuia sa fiu in alerta, cel putin afara era de groaza cu fuga, sper sa nu se repete istoria.
multumim frumos pt comentariile lasate la poze, sunteti niste dragute.
astazi am fost sa cautam un loc de joaca pt petrecerea lui STEFI de 4 ani si chiar am fost multumita de ce am gasit, am reusit sa mergem si la restaurant sa rezervam pt ziua IOANEI, vai de capul meu cu atatea petreceri intr-un timp asa de scurt.
noi suntem tot o maraiala, mai mult spre plans a fost astazi, nu reusesc sa o impac cu nimic, are o agitatie aiurea si chiar nu stiu cat o sa o mai tina, sunt convinsa ca este de la vaccin, va mai intreb inca o data, ce stiti de asemenea reactii, ea are si faza cu nesomn noaptea.
va pup si va doresc o noapte linistita.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
castelanaC spune:
Buna dimineata!
dragi fete sa nu va suparati pe mine ca nu am mai putut sa scriu, am lipsit sa zicem motivat, cand am mai avut timp sa intru am citit, cand sa ajung la scris nu mai era timp...
noi suntem bine.
ma uit la ingerasul meu de baiat, o minune de la Dumnezeu pentru mine si inca nu realizez ca e al meu!
Creste, progreseaza, este foarte analitic si studios, se uita pe cartile cu animale si este asa de haios cand isi schimba expresia fetei cand da paginile.
baga o jucarie in alta, are un set de pahare multicolore care intra unele in altele, este cateodata prins cu totul de ele.
face pa, face bravo inca de la 7 luni, se ascunde si rade asa ca un timid cand vine tati acasa, este divin sa-l privesc.
Inca stau minute-n sir sa ma uit la el cand doarme, ma pierd cu totul.
Il iubesc cu fatuca lui cand suge la mami, ma gandesc ca sunt ultimile noastre momente si profit din plin de ele.
mai papa laptic dimineata, seara la culcare ( adoarme la piept) si minim o data in timpul zilei.
avem alte 3 mese solide pe zi: dimineata fructe (in general doar un fruct, nu le mai amestec) la pranz legumele la abur cu carne, ou, brinzica, peste, depinde de zi, seara iaurt cu biscuite, sau pasta simpla, sau in functie de ce a mancat la pranz ( au fost zile in care a terminat ce i-a ramas la pranz)
merge cu mine peste tot, este deliciul nostru, are cereri sa faca poze cu toata lumea.
eu sunt bine in mare, foarte obosita si foarte pe ganduri din diverse motive.
dar imi trece repede uitandu-ma in ograda mea, cu baietii mei frumosi si iubiti!
va pup si revin curand
imi este dor de voi!
castelana mami fericita
Leea111 spune:
Buna dimineata!
Ce am vazut eu in listuta, Ami_84 e graviduta. Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Ii faci partener de joaca Irinei? Ce frumos ca o sa fie diferenta mica intre ei.
Aici ninge frumos, dar nu s-a depus. Nu avem sanse sa ne dam cu sania
briza_marii spune:
Neata.
dupa 3 sapt de cand se vedea in gingie a iesit si dintocul nr 5: sus in dreapta. Uf...sper ca acum sa se mai linisteasca si sa mai dorm si eu
Leea vb serios? Unde ai vazut ca Ami e graviduta? Te cred cu zapada, si eu as cam vrea sa mai ninga, ca nu am apucat sa iesim cu saniuta decat de 2 ori, si sigur pana la anul nu ii mai e buna
Nafi si mie imi place dimineata cand ma duc la el sa il iau dn patut si el rade si topaie cand ma vede - de imediat imi fuge tot somnul, ca de, la 6.30 cand se scoala el, mami asa ar mai dormi. sa fuga raceala aia cat mai repede
Mihaela sper din tot sufletul ca dupa un an sa fie mai bine..dar cand ma gandesc cati dinti mai sunt de iesit...imi cam fuge speranta
Andiracana de aia cu pai are si in Cora, ca m-am uitat eu la ea.
V-am zis ca Eric nu reuseste sa bea nici din aia cu cioc de silicon ( nu s-a prins cum sa traga ca sa se deschida supapa), nici din aia cu cioc tare, ca il rontaie cu dintii in loc sa suga din el
Sensibila ma bucur mult pt tine ca nu a trebuit sa iei decizia aia groaznica, si ma bucur pt pisic ca se poate deplasa
Castelana ma bucur ca ne-ai mai scris. Poate te mai induri si mai pui si tu 2 poze cu micul castelan
Atb, Rebiana bafta in sesiune. Zau de nu imi scot palaria in fata voastra ca mai reusiti si sa invatati
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Yaia - de curiozitate, l-ai luat chiar de pe ebay? Noi avem o canuta cu cioc de la Milupa, insa trebuie sa traga ca sa curga, si inca nu s-a prins, mai mult se necajeste. Ce ai aratat tu pare interesant si usor de folosit pt ei. |
Andira, scuze, nu am mai intrat ieri, am avut o dupa-amiaza nebuna ieri, Alexia e pe antibiotic, are otita la o ureche si am avut de alergat intre birou, gradinita, medic, farmacie, gradinita dupa nr.1 si in final acasa, transpirati de efort si uzi toti ca ploua si ingheta imediat ce atingea zapada! Da, ploua pe zapada si ingheta imediat, zapada de aproape 1 m parea glazurata si se mai formau pe seara si balti pe metrul de zapada!
Noi am luat sticluta din supermarket si trage Alexia apa prin pai, dar ii place paiul ca e din cauciu. O am de cand era Tudor mic, acum trebuie sa caut inca una sa-i duc Alexiei la gradinita, sper sa mai gasesc, ca sunt 3 ani de atunci. Daca gasesc, sigur o sa vad si marca pe eticheta si o sa o pot cauta pe net. Acum am pus o poza cu genul de sticluta, sa va faceti o idee cum e paiul acela moale care se indoaie cand e inchis capacul, sa nu curga apa, foarte practica la drum.
Si e foarte usor de folosit, din aia a invatat si Tudor sa bea cu paiul prima data.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mihaelagrosan spune:
Neata!
Eu sunt tare harnica azi, spalat frigider, va dati seama!
Trebuie sa ma pun sa-i fac papica Angelei.
Briza lasa ca pana la 2 ani le ies dintii si o sa dormim si noi.
Castelana pe unde mai sunteti? Tot in Asia? Ma bucur ca-ti lumineaza zilele Cezar. Sunt convinsa ca e un scump. Sunt minunati la varsta asta!
Stefimic si Elena avea reactii de la vaccin. De la febra mare pana peste 39, plans, matzaiala, somnolenta, eczema atopica accentuata, pana la nemiscat piciorul 2 saptamani. Urasc vaccinurile. Aaa nemancat cate 2-3 saptamani dupa. O dadeau efectiv peste cap. Angela nu face asa urat. Bine la ea le-am si taraganat, le facem mai rar si am inceput la varsta mai mare.
Andra cum stai cu pregatirile? Emotii?
Nafi pt musiu de la Angela.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
Yaia spune:
Tot in legatura cu apa, nu va faceti griji, vor bea ei apa cand vor creste mai mari si le va fi sete. Serios vorbind acum, Tudor a inceput sa bea serios apa dupa 1 an, pana atunci abia de bea cativa stropi pe zi. Dar isi lua necesarul de lichide din lapte, deci e ok.
Castelana, eu te simt trista si simt ca acum te prinde din uram pierderea mamei tale! , putere iti doresc, sa stii ca ar vrea sa te vada zambind, mai ales ca era o fiinta pusa pe glume si careia ii placea sa rada, din cate povesteai tu!
Ami, daca ai bebe la burtica, iti doresc sa fie sanatos si sa creasca mare, iar tu sa ai o sarcina minunata! Felicitari!
Nafi, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe micul Gabriele! Si eu ma infior cand citesc despre asemenea tragedii, aici pe forum cel mai mult m-a impresionat povestea Emmei si a aideiciolac, in fata careia ma inclin cu respect , asa o persoana puternica si deosebita nu am mai intalnit nicicand! A avut o putere deosebita de a-si ingriji fetita pana cand aceasta a plecat la ingeri! Povestile astea te fac intr-adevar sa fii recunoscator pentru viata si apreciezi sanatatea pe care le ai.
Nu mai stiu ce mai voiam sa scriu, ma retrag acum...
PS Felicitari tuturor bipezilor, sunt tare mandra de toti iepurasii mergatori de aici, bravo lor!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Leea111 spune:
Briza felicitari pentru dintisor!Noi am ramas tot la 2, tot sper sa ii iasa si la fel sa nu se mai trezeasca atat de des noaptea.
In lista unde sunt trecuti bebelusii in dreptul Irinei de Ami am vazut.
irene26 spune:
Salut fetele dragi!
Multumim de urari fetelor, va uram si noi tot binele din lume!
Sensibila, foarte originala ideea pt pisicuta ta scumpa! Sa pui poze cu ea sa-i vedem evolutia! Si felicitam pe Gia pt dintisorul nr 5!
Samaria, asteptam pozele cu interes cu piticul!
Nafi, multumesc de informatii! Ce frumos scrii despre puiul tau dulce!
Castelana, postarile tale sunt pline de caldura, ca deobicei!
Da, Ami este insarcinata, sper ca este ok si sa ne mai viziteze si pe noi aici.
Ramy, felicitari pt progrese Brianei!
Stefimic, multa putere sa faci fata petrecerilor!
Atb si Rebi, bafta la examene, sa le treceti cu brio!
Yaia, deci nu trebuie sa-mi fac griji ca nu vrea sa bea apa!
Briza, felicitari pt dintisori!
Bumbitza, bravo, curand cea mica o s-o ia la sanatoasa !
Delia 13, Dianei i-au aparut dintii in aceasta ordine: 2 sus, 2 jos, iar 2 sus si la urma 2 jos. Sper ca s-a inteles ceva !
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.