Ian-Feb2011- Hai Maimutica, Adryiii! (172)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Neata!

O cafea fierbinte si aromata !

Asta e ultimul meu week-end fara copil ! Oare cum o fi viata dupa aia? Din cate vad la proaspetele mamici destul de agitata .

Roxx, ce domnisoara frumoasa ai !

Luciact, mamica implinita si bebe frumos. Ti-a trecut febra?

Shines, Eduard are deja fetisoara de mare smecher , m-as baga si eu la coada de fete, dar vad ca e mare inghesuiala .

Missmj, bravo, un bebe dulce foc si o mamica fericita !

RaluKara, sa te intorci cu vesti bune de la control !

Bravooo Lorich! Sa-ti traiasca printesa! Tie refacere usoara si ei sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa!

Daca placinta cu branza si stafide nu a functionat, pana la urma ce a decis-o sa scoata nasucul afara?

38+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata si de la mine!

scuzati lipsa de ieri dar am stat lipita de pat ca m-a cam necajit doamna...azi mi-s bine...
Vazut bebei muuullltiiii Doamne, sunt asa frumosi de-ti vine sa-i mananci!!!
Intr-adevar ce cu personalitate se vede ca e Eduard, incercatul nostru bebe...de aia s-a grabit el asa tare sa iasa...Daca a vrut, apoi A VRUT! E cam coada la el...o sa aiba e alegere grea la ce fete frumoase am vazut eu aici. Simo, pe a mea n-o pun la socoteala ca sunt prea departe iar eu am experimentat relatia cu un bucurestean si nu functioneaza...asa ca, eventual ca fratii sa se aiba si e de ajuns!

Deci lorichul nostru a nascut pana la urma

FELICITARI, LORICH!!!
BINE AI VENIT, ANA ISABELA!!!

REFACERE RAPIDA SI BEBE SANATOS!!!

Cu legea asta tampita nu va mai bateti capul. Cat va mai sta guvernul asta? 1 an...Il mai alege cineva dupa?? Voteaza cine va de aici PDL? ca eu nu cunosc pe nimeni care sa aiba macar un cuvant decent la adresa lor...Asa ca indiferent cine vine dupa ei, nu are cum sa fie mai rau; va reface toate legile astea absurde, ne va aduce inapoi la normal...

Asa...Cu Propoderm ptr hemoroizi, spunea cineva...Eu nu am acum hemoroizi, dar aveam inainte de sarcina si recomand si eu cu caldura acest produs. E pe baza de propolis, il gasiti la Apicola si face minuni. Eu il foloseam si pe rani, arsuri, iritatii, etc.
Multumesc fetelor de felicitari ptr bebelina mea!
Ma bucur ca a intrat Deea...e tare, mamicuta!!
Am plecat de la dr la 6 fara 20 si ea nu era...probabil ca a venit imediat dupa mine. Ma bucur ca esti bine si tu si bebe!!

Si dati-mi voie sa le felicit pe cele doua sarbatorite ce s-au nascut odata cu Eminescu!

LA MULTI ANI, CARMEN_MARIETA!!!
LA MULTI ANI, PPISIC!!!

MULTA SANATATE SI SA VA BUCURATI DE BEBEIII VOSTRI!!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 34s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata si de la mine!

felicitari lorich! abia astept sa ne povestesti cum ti-o venit sorocu! sa-ti traiasca ana isabela!

am fost si eu la control ieri. bb e bine, placenta gradul 2. lichid in cantitate normala, bb e angajat pt. iesire, adica pot naste in orice moment, colul de un varf de unghie. firul de cerclaj nu mi-l scoate decat in ziua nasterii, e prea riscant sa-l scoata mai devreme. doamne ajuta sa ajung macar la 37 de saptamani. daca sta la caldurica cumintel, am stabilit o declansare pentru 14 februarie.
mai merg peste 2 saptamani la control, pana atunci am indicatii de zacut in pat, lucru pe care cu siguranta nu-l voi face, ca am mancarici in c..r.
la masuratori are vreo 2300 gr si ar fi cu vreo saptamana mai mic decat varsta dupa um. o sa fie mic la nastere. si david a avut 3160 la 38 si 2 zile, asa ca nu ma mir.
asa ce saptamana viitoare imi fac si eu bagajelul de spital. mi-am cumparat tot ce-mi trebuie, doar sa la strang si sa la bag in gentuta.

am vazut poze cu micutele minuni. sunt toti super super dulci! sa va traiasca fetelor si sa va bucurati de ei!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 34+marc ioan
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

La multi ani Carmen_Marieta si Ppisic! Sa se implinesca tot ce va doriti! Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi!

38+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Bafta tuturor aproape de nastere!
Vedeti voi dupa ce va astepta dupa colt

Azi am o problema noua, poate ma auta si pe mine cineva cu un sfat. Bebe s-a trezit de dimineata ragusit, desi azi-naopte n-a mai plans.
Nu sforaie, respira pe nas, nu se vede nika in nasuc dar are vocea ragusita.Scanceste ca un catel in loc sa planga tare ca ieri.
Se aude exact ca o raguseala. Asta ce mai e?

38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Buna mayane!

Sunt noua pe forum si am vazut ca o sa nasti cu dr irina vele la filantropia.eu sunt de abia la inceput, adica 15 sapt si as vrea sa nasc cu dansa.Ce referinte imi poti da?Cum te intelegi cu ea, ce fel de dr este?Astept raspuns urgent.multumesc si nastere usoara!

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Povestea Iepurasului somnorici

Ce pot sa-ti spun? Mi se pare draguta, profi, nu vorbeste prea mult, dar imi raspunde daca o intreb ceva. Mai putin cum voi naste Trebuie sa mai astept cel putin 2 saptamani, pana la echo de 36s... Am impresia ca este adepta nasterilor naturale, dar s-ar putea sa fie doar o impresie. Mie mi-a facut o parere buna. Sper sa-ti spun acelasi lucru si dupa ce nasc .
Ziki, tu ce zici?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata!

LA MULTI ANI, PPISIC!!!

FELICITARI LORICH!
BINE AI VENIT PE LUME ANA ISABELA!!!
Multa sanatate, noroc si bucurii sa le aduci parintilor!

39 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

FELICITARI LORICH!
BINE AI VENIT PE LUME, ANA ISABELA!!!

Angie +37

bebe jucaus

amr 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

AA...UITASEM SA UREZ SARBATORITELOR TOT CE-SI DORESC ELE SA LI SE INDEPLINEASCA

LA MULTI ANI, PPISIC!!!

Angie +37

bebe jucaus

amr 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Doloress draga pe luni ma inscriu pe lista, daca nu se hotaraste sa vina azi sau duminica. Tare i-a mai placut in burtica!

Cata tu cand nasti?
Alexa ce ti-a spus medicul?

Lorich, mamica, mamica, n-ai vrut sa ne astepti si pe noi...hi hi hi
Abia astept sa ne povestesti!

Carmen, da ce fecior ai tu acolo!Sa va traiasca si sa va bucurati de el!

39 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput