Ian-Feb2011- Hai Maimutica, Adryiii! (172)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhynna

buna...ma inscriu si eu in randul viitoarelor mamici de februarie 2011

In 36+ cu

Bine ai venit Rhyanna! Spune-ne mai multe despre tine in 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te putem vedea in timp real!

39 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

CEEE?CUM?CAND?WOOOW!!!!!!

LORICH!!!!!!!!!FELICITARI IUBITA!
CE MA BUCUR!..MAMA LUI DE CURATENIE..CA NU MI-AM
BAGAT NASUL P AICI MAI REPEDE!!!!!!DAAAA MA BUCUR ..YUPIII!
BINE AI VENIT MINUNE MICAANA-ISABELA!
SA AVETI LAPTIC...POFTA DE MACARE SI SA CRESTETI MARI

HAIDETI BEBELUSI!

ANA -ISABELA

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

rhynna, bine ai venit! bb sanatos si nastere usoara!

ralukara, chiar pe 1 ian am facut si eu febra, dar am avut cel mai mult 38,5; am sunat la salvare la medlife, ca nimeni altcineva nu raspundea; m-au sfatuit sa iau paracetamol la 4 ore, timp de 3 zile; n-a fost nevoie, dupa 2 paracetamol mi-am revenit. (vezi ca sunt si paracetamol supozitor pt copii cu jumate din dojazul pt adulti, isi fac foarte repede efectul); mi-a zis dr care era de garda, ca in ultimele sapt sunt foarte putine pastile care influenteaza fatul, sa iau linistita paracetamolul (ca tot imi faceam griji).
dar m-a sfatuit ca la temperatura 39 (pe care tu zici ca o atingi) sa ma duc sa ma vada un dr.
si nu te mai enerva pt nimic in lume, toate vin si trec cu putina intelegere; chiar daca lasi tu mai mult in perioada asta, gandestete ca e mai bine sa nu te enervezi pt bebe; eu asa procedez; daca mai e cazul, o sa mai lamuresc unele trebi dupa ce iese bebe, ca ea saracutza n-are nici o vina... mare pt tine, sa treaca si febra si supararile.

missmj, sa va traiasca baiatu cuminte si sanatos, s-o tina tot asa! frumos cavaler!

ppisic si carmen_marieta, la multi ani! tot ce va doriti, bb sanatosi si muuuulta sanatate!

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

AZI E 15!

LA MULTI ANI PPSIC!LA MULTI ANI CARMEN-MARIETA
Viata lunga si frumoasa alaturi
de copilasii vostrii dragi

Ralu Kara;iubita..sa nu faci vreo aprindere de plamani...fuga la dr!
sa vii cu vesti bune

Carmen'BINE ATI VENIT ACASA!!!!
Pupici lui bebe mumos!ma bucur ca esti fericita....cum sa nu fii????

Simo!!!Si pe mine m-ai uitat????????as fi o soacra de nota 10 pt EDU!
meyyy..asteptati-ma si pe mine cu printa mea!!!!!!!!!

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR!!!

multumim de cafea in primul rand,
in al doilea rand
FELICITARI LORI si BUN VENIT COZONACELULUI SUPER-COPT!!!

apoi LA MULTI ANI PPISIC si CARMEN_MERIETA!!!

si, ca sa raspund la intrebarea lui Mari:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Buna mayane!

Sunt noua pe forum si am vazut ca o sa nasti cu dr irina vele la filantropia.eu sunt de abia la inceput, adica 15 sapt si as vrea sa nasc cu dansa.Ce referinte imi poti da?Cum te intelegi cu ea, ce fel de dr este?Astept raspuns urgent.multumesc si nastere usoara!

Mari de Daria Maria(29.01.2008) si Oana Iulia(23.03.2010)
Povestea Darului plangacios

Povestea Iepurasului somnorici

Ce pot sa-ti spun? Mi se pare draguta, profi, nu vorbeste prea mult, dar imi raspunde daca o intreb ceva. Mai putin cum voi naste Trebuie sa mai astept cel putin 2 saptamani, pana la echo de 36s... Am impresia ca este adepta nasterilor naturale, dar s-ar putea sa fie doar o impresie. Mie mi-a facut o parere buna. Sper sa-ti spun acelasi lucru si dupa ce nasc .
Ziki, tu ce zici?

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

dap. Mayane a descris foarte bine. Exact asa as zice si eu.
Mie mi-a recomandat-o o colega de serviciu, si pentru ca voiam Filantropia, am mers s-o testez pe Dr.VELE
si mi se pare profi. E temeinica in analize, pe mine m-a "cules" de la 26 de saptamani si nu s-a bazat doar pe ce facusem inainte, a luat totul la puricat si m-a pus sa repet tot ce era deja facut (si sunt convinsa ca nu pt bani )
apoi, intr-adevar, nu e foarte vorbareata, dar daca o intrebi iti spune absolut orice, nu da din colt in colt. sugestia mea e sa vii de acasa cu listuta de intrebari. eu ma pierdeam cand o vedeam asa tacuta si asteptam o luna sa mai pun intrebarea . sau.. le stresam pe fete pe forum

eu una ti-o recomand cu caldura. si desi aveam o doctorita buna inainte, la Victor Babes, cred ca o sa raman la Vele si dupa ce nasc.
oricum, daca ne mai intrebi si dupa ce nastem.. o sa ai un tablou complet.
dar am mai cautat-o pe Goagal (ca detectivul) si am auzit numai lucruri bune despre ea. vine la nasteri, nu gaseste scuze, nu pare motivata numai de bani, si intr-adevar, cum spunea Mayane, pare adepta nasterii naturale. la mine una s-a uitat jumate-mirata jumate-amuzata cand i-am vorbit de epidurala!! asa ca...

m-am intins prea mult. iti doresc o sarcina usoara, Mari, si mergi cu incredere la Dr. Vele, pentru ca nu cred ca o sa ai de pierdut.
esti la a treia sarcina?? felicitari pentru curaj! si sa-ti traiasca fetitele!

o zi frumoasa tuturor!!!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 34s
AMR 30 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Adryiii, bafta multa pentru luni , motatele sunt la antrenament, inca nu le scot .

Eu am cezariana programata vineri la Municipal.

38+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Merci Cata. Daca merge treaba bine, pe vineri sunt acasa la galerie
Am fost f bine dispusa zilele astea si azi m-a apucat...o minideprimare. Dar scap rapid de ea.

39 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

adryii, , te inteleg, eu nu stiu ce o sa fac cu doua-trei zile inainte de nastere . Dar nu te da batuta, fa ceva ce-ti place! Uite, au fugit cateva motate de la antrenament sa te incurajeze:

Hai Adryiii!!!

38+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

si eu am avut o partida de lacrimat azi si ieri
fetele deprimate, nu stiu ce se petrece dar cred ca suntem in voia hormonilor...

o sa mai urmeze o tura si dupa ce vine bebe, ca asa e frumos, sa fie simetric, si dupa aia gata. ne (re-)intram in rolul de Mamici si o sa (re-)experimentam cele mai frumoase momente.
parol, va spun eu pe cuvant de cercetas si de mamica

mie mi-au plecat cupilu cu soata la mama (mea) sa ii faca soata calculatorul asa ca o sa mai trag cu ochiul la voi si apoi.. somniiiic!
va pup. din nou

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 34s
AMR 29 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Nu-mi vine sa cred ca e a doua oara cand deschid laptop-ul azi, ce baiat cuminte am eu dom'leeee.mananca, doarme si plimba ochii dupa mami care vorbeste intr-una cu el !
Ma doare capul rau...la frunte,simt ca am o piatra in frunte si imi atarna capul greu.De la oboseala sau de la anestezie ?
A papat 20 min dintr-un san si 20 min din celalalt, e de ajuns ?
Asteptam sa digeram lapticul sa facem kk !!!
Am vazut si eu poze de bebei....Doamne ce buburuze frumoase aem noi la odiseea noastra

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput