Ian-Feb2011- Hai Maimutica, Adryiii! (172)
Raspunsuri - Pagina 3
madalina_m spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
41!!!! gata, minunea noz e produsa: 3740gr!!! A nascut Lorichu!! Bun venit Isabela! ![]() ![]() ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Ooooo! BUN VENIT MINUNE MULT ASTEPTATA!!!

FELICITARI LORI!!!!!!!!!!

37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
maimutzica10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 [quote]citat din mesajul lui maimutzica10 da, mai fetelor, pe prima pg scrie ca avem 40 de bebei deja... (n-am numarat toata lista, dar cred, ca au fost o avalansa). 41!!!! gata, minunea noz e produsa: 3740gr!!! A nascut Lorichu!! Bun venit Isabela! ![]() ![]() ![]() ![]() |

FELICITARI LORICH !!!

In sfarsit, s-a hotarat mandra !!!! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa!!! Si tie refacere rapida, te asteptam cu impresii si bineinteles poze!!!

rox 35+
Marie Loreleithink pink
roxx26 spune:
Si eu intrasem tot ca sa va dau vestea cea mare:
FELICITARI LORICH!
BINE AI VENIT PE LUME, ANA ISABELA!!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Shines spune:
wooooww..ma si gandeam daca mai raspunde la catalog dimineata!
Felicitari!!! bine ai venit pe lume galusca frumoasa..de cand te asteapta Edu meu![]()
Lori...refacere usoara si rapida ..bebelina roz, sa ai viata minunata alaturi de familia ta!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
maimutzica10 spune:
am devenit insomniaca 
mi-e dor de vremurile cand la 10 adormeam, iar la 10.30 taiai lemne pe mine... ziua nu pot pune geana pe geana...
are careva dintre mamici nevoie de baby sitting?!
exploatati-ma acu, pana apare fie-mea si probabil o sa
pe toate colturile de mese din casa, ca betivii
rox 35+
Marie Lorelei
think pink
Doloress spune:

Felicitari Lorich! 

Bine ai venit Ana Isabela! Sa fii fericita, sanatoasa si voioasa! 

Uf, ca mult ne-a mai tinut in suspans, Ana Isabela, ca o domnisoara care se respecta. Abia astept sa-i vad fatzuca, sa vad daca seamana cu Robertel.
Anka cu calm si rabdare se rezolva totul!
NU te descuraja, nu gresesti cu nimic. Bebele are multa multa nevoie de caldura si iubire. Daca lui si voua va este mai bine cu totii in pat - go for it! 9 luni a fost aproape de tine, in burtica, ti-a auzit bataile inimii, ti-a simtit caldura, ti-a simtit fiecare miscare si traire, e normal ca acum sa vrea numai langa tine. Colicii - sunt inca un mister, nu se stie de la ce apar si cu ce trec. Sunt o gramada de metode, nici una nu functioneaza perfect pentru toata lumea. Trebuie sa le incerci pe toate si sa astepti, sistemul lui digestiv o sa se maturizeze la un moment dat.
E grea acomodarea, dar gandeste-te mereu ca e numai o etapa care trece.
Rhynna bine ai venit printre noi! Scrie repede inca 5 mesaje sa scapi de moderare. 
Blue_night cat e de scumpa fetita ta, o minunatie!
Fetelor cine mai naste, pe cine mai trec pe prima pagina la motate? Pe JASMIN am scos-o ca sigur a nascut, insa cum e departe, in Germania nu are cine sa ne anunte. O sa aflam noi mai tarziu.
Deci, cine mai doreste, cine mai pofteste... motate?
VASI ????
ALEXA M?????
ADRYII????
PPISIC?????
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
RaluKara spune:
buna fetelor!
eu sunt amarat rau, m-am trezit acum o juma de ora cu temperatura 39, frisoane, dureri de gat...ce mai, tot tacamul de raceala...si tusesc in disperare...si cand tusesc am impresia ca o sa "cada" bebele...atat de rau ma doare...
azi pe la 10 ma duc si eu la control si sper sa se clarifice odata cum nasc si in cazul in care ramana cezariana sa stabilim si o data...
sunt cu nervii la pamant, aseara am tras si o portie de cearta cu dl sot pe niste motive mai mult decat stupide...si dupa si cateva ore de plans ca sa ma calmez...
"VREAU SA VIE"...
Raluca
38+ cu
Maia
missmj spune:
Buna dimineata tuturor ! Eu sunt megaextrasuperincantata ca sunt mamica,mai ales de bebe asa sanatos si frumoooooooooos
,si eu si tati suntem topiti dupa el ! suntem foarte fericiti ca am ajuns acasa, am scapat in sfarsit de spital ca nu ne placea deloc acolo.Am ajuns ieri pe la ora 15.30 si bebi meu mic a dormit toata ziua , ma speriasem ca nu mananca.il trezeam tragea de 2 ori si adormea cu tzatza...pana la urma la 23.30 s-a trezit si a papat baiatul vreo 25min din tzatza stanga si a adormit ca un prunc pana azi dim la 5 cand a bagat iar 30min din tzatza dreapta.Pipi a facut, dar caca nu,sper sa faca in curand !!![]()
Am apucat sa citesc si din urma...miha ,cuvintele sunt de prisos,
sa iti dea Doamne Doamne multa putere pt mai departe.
Multumesc tuturor pentru galerie si incurajari.
Si felicitari proaspetelor mamici !!!!!!!!
Ma duc repede sa pun si niste poze !!
Va
!
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
missmj spune:
Gata am poze noi cu bebe !
O sa intru cat pot de des pt ca mi-e dor de voi si vreau sa va sustin si sa fac galerii asa cum si voi ati facut pt mine !!! 

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)