Ian-Feb2011 - Hai Ache, Lori, Jasmin!!! (170)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doloress ce ma bucur ca esti ok, la termen cum zic ei!! Uff..atatea emotii mi-ai dat atunci ..mai stii? Can nu aveai nici 30 saptamani! Bravo bebe Kevin!!

Eu am mai bagat o mica inducere ..cred ca am mancat un sfert de placinta cu branza! Vorba ceea ..ori la bal, ori la spital!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello again.
Am reusit sa mai citesc si eu din ce ati scris.
Vad ca s-a dat startul frumos la nasteri. Bebeii nostri vor care mai de care afara la mami in brate.

Ieri a dfost pediatra pe la noi si ne-a dat cateva sfaturi pana luna viitoare cand mergem la consult.
Eu am de baut 3-4 litri de lichide zilnic.
Bebe a inceput sa-si faca programul de somn, vad ca azi s-a trezit la 3-4 ore, iar aseara dupa baita dupa 5.
Cel mai distractiv e acu, dupa ce ca am avut ceva probleme cu "furia laptelui", acu imi curg sani mai ales cand sunt prea plini.

Ma duc sa mai citesc, sa vad ce ati facut cat am lipsit.

Laura de dulce Stefan-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Din pacate, trebuie sa va anunt o veste devastatoare... fetita colegei mele de odisee, Miha, Ilinca, e ingeras, s-a nascut fara puls... sunt socata de cand am aflat... nu stiu ce sa mai spun, decat ca sunt consternata... Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta si sa-i dea putere mamicii ei sa treaca peste nenorocirea asta...

Miha, suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Eu am mai bagat o mica inducere ..cred ca am mancat un sfert de placinta cu branza! Vorba ceea ..ori la bal, ori la spital!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 39+

Haha, de metoda asta de inducere n-am mai auzit! Daca functioneaza o bagam la metode verificate.
A propos, m-am cantarit ieri, in 2 saptamani acasa am pus 2 kg, nu e bai, per total am 8 kg luate.
Ma enerveaza ca nu au vrut sa-l masoare pe bb, dar a zis ca la prima vedere e tot in categoria pana.

Da, si eu ma bucur, de fiecare zi care trece... Aseara, dupa agitatia de la spital am avut contractii, dureri, am zis ca gata... dar mi-au trecut cu no-spa si intins repede in pat. Azi vad ca sunt OK. Eu vreau musai sa mai stau si saptamana viitoare ca vine sorela si vreau sa stam linistite de vorba toata saptamana. Apoi dupa 24 ianuarie incolo, cand o sa am 37 de s, incep sa ma misc.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 35+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Of Doamne Ioana, ce veste! Nu se poate asa ceva!!!!

Cum s-a putut intampla asa ceva?????

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 35+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebect spune:

Buna fetele
Felicitari celor care au nascut.
Abramburika- ma bucur ca ai venit cu vesti bune Suntem alaturi de tine si fii tare pt ca Dumnezeu ne priveste de sus si are grija de noi.
Vroiam sa va intreb daca bebeii vostri au facut icter fiziologic ?
Al meu are si mi s-a zis ca e ceva normal numai ca bebele doarme aproape toata ziua din cauza asta. Il scol eu sa-i dau sa pape si sa-l schimb. Daca ii dau tzitzi el adoarme cu ea in gura iar daca ii dau cu biberonul bea ca n-are ce face curge singur.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

felicitari noilor mamici!!!

abramburik sa fie totul bine incontinuare! multa sanatate!

miha suntem alaturi de tine. DD sa o odihneasca!

maine merge la eco si control ca marti n-am putut..va si pofta buna la laptic si la somnica bebitilor vostrii!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 27+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu stiu cum s-a intamplat...cert e ca fetita a murit in burtica, ieri... Doamne, ce nenorocire!!! Nu pot nici sa-mi imaginez prin ce trec parintii acum, mai ales Miha!! Cred ca in astfel de situatii, daca nu mai ai un copil care sa te tina pe linia de plutire... o iei razna! E o durere mult prea mare pt o mama!

Miha il are pe Luca, e de-o seama cu david al meu... sper ca el sa reuseasca sa-i mai aline durerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Din pacate, trebuie sa va anunt o veste devastatoare... fetita colegei mele de odisee, Miha, Ilinca, e ingeras, s-a nascut fara puls... sunt socata de cand am aflat... nu stiu ce sa mai spun, decat ca sunt consternata... Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta si sa-i dea putere mamicii ei sa treaca peste nenorocirea asta...

Miha, suntem alaturi de tine!

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Nu pot sa cred....am ramas socata...
Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul ei.
Multa putere iti doresc Miha.

39 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

CINE???? MIHATP??? DUMNEZEULE!!!
CUM E POSIBIL ASA CEVA??? PARCA NU POT SA CRED!!
DOAMNE DOAMNE SA AIBA GRIJA DE MAMICA!M-A SOCAT VESTEA!!

SUNTEM ALATURI DE TINE,MIHA!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 33s+

Mergi la inceput