Ian-Feb2011 - Hai Ache, Lori, Jasmin!!! (170)
Raspunsuri - Pagina 10
Doloress spune:
Of Doamne, nu ma pot opri din plans, deja 2 ingerasi la Odiseea noastra! 

Multa putere Miha!
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Ilincuta, o sa vegheze de sus asupra voastra!
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
misssexy spune:
Ioana,condoleante pt prietena ta

.Cum doamne iarta-ma sa putu intampla asa ceva?Cum se poate naste un copil fara puls?

Cea mai mare durere pt o mama,sa se nasca bebele mort

ALINA
36+ cu
ALESSIA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
tierry spune:
Buna seara si de la mine! Prin nu sh ce minune am reusit sa citesc tot si sa postez acum. Ma chinui de o saptamana cred
Felicitari fetelor care au nascut pana acum
, curaj celor care urmeaza sa o faca 
Vreau sa ii transmit Abramburikai sanatate maxima pentru puiul ei, sa fii tare ca DD va fi langa voi si o sa treceti cu bine de hopul asta.
De_ea, condoleante
Ai grija de tine...
Doloress, ma bucur tare ca esti inca in formula economica![]()
Si..gata m-a lasat neuronul, nu mai stiu ce si cui vroiam sa scriu...
Aventuri din viata mea noua de mamica? Pai..bebe pare destul de cumincior, mananca cam la 2-3 ore, face kk des si pipi la fel. Cum il schimbi, cum face in scutecul nou
, si da-i iar schimbat...
Singura mea problema care ma face la psihic, e ca regurgiteaza destul de des
La inceput ma panicasem, desi am inteles ca e normal...insa nu stiu cum sa il mai tin sa nu-i mai vina inapoi 
Ma enerveaza sanii care-mi curg ca la balamuc si urasc sutienele de alaptat, sa stau in casa cu ele, bleahhh
Aveti alte solutii?
Ragade am facut si eu, a fost jale 2 zile, dar l-am alaptat asa.. am pus comprese cu apa calda si am dat cu Garmastan si au trecut rapid...
Vroiam sa va intreb, cat timp se poate stoca laptele muls cu pompa? La temperatura camerei eventual la frigider? Aaa si lapte praf i-am mai dat si eu, tot Humana a zis medicul, dar nu mi se pare fenomenal, i se face repede foame dupa ce papa din ala... asa ca mai sigur cu asta de san![]()
Promit sa pun si ceva poze, insa sa vad cum am timp, ca desi vine si mama si sta cu el, tot e o gramada de treaba cat e ziulica de lunga
fetele!!!
tierry spune:
Ioana, ce veste cutremuratoare

Mi s-a strans inima cand am citit, mai ales ca mi-am adus aminte de o cunostinta care la fel a patit, a murit bebe intrauterin cu 1 sapt inainte de nastere, facuse diabet gestational si nu a stiut, medicul nu a controlat-o... Groaznic!
Bine ca a scurt timp, i-a dat DD 3 bebei, nu unul... a avut tripleti
Acum are 3 fete mari si sanatoase!
numeioana spune:
Tierry, nu-ti face probleme cu regurgitarea... ai grija mare sa stea mereu cu caputul intr-o parte, nu cu fata in sus, poti sa incerci sa-i pui sub saltea, in dreptul caputului o pernita astfel incat sa ridici putin unghiul saltelei, sa stea cu capul mai sus. Atentie: nu perna sub cap, ci sub saltea! Eu am avut problema asta cu David, si, desi regurgita dupa fiecare masa, a luat superbine in greutate, deci nu l-a afectat in niciun fel. Aveam eu un stress mare, asta da! Deci te inteleg f. bine. Si sa stii ca nu a trecut pana nu am inceput sa-i diversific alimentatia...deci ai rabdare.
In cazuri mai grave doctorul poate sa recomande un medicament, Gaviscon se numeste... dar cred eu ca in caz ca varsa in jet tot ce mananca, ca nu ia in greutate...
Ca sa nu mai stai cu sutienul, ia-ti bustiere sport, din bumbac, iti pui la sani tampoane pt sani (eu am luat de la Sanosan) si te simti mult mai putin incorsetata...
loutzy spune:
Offf

, nici nu vreau sa ma gandesc ce in sufletul ei.
pt tine ingerassule.
Tierry puiul meu are acelasi obicei. De bine ce il schimb, nu dureaza nici 5 min si face kk. Uneori imui vine sa-mi iau campii, mai ales ca nu-i place sa stea la fundul gol, plnge cat il tin plamanii.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai
angieangie spune:
ne pare extrem de rau..din pacate e o veste devastatoare si nu ar trebui sa le mai postam pe site mai ales ca sunt fete care vor naste maine si nu stim ce impact au vestile astea
no offense..e doar parerea mea
| Citat: |
citat din mesajul lui numeioana![]() Din pacate, trebuie sa va anunt o veste devastatoare... fetita colegei mele de odisee, Miha, Ilinca, e ingeras , s-a nascut fara puls... sunt socata de cand am aflat... nu stiu ce sa mai spun, decat ca sunt consternata... Dumnezeu s-o odihneasca pe micuta si sa-i dea putere mamicii ei sa treaca peste nenorocirea asta...![]() Miha, suntem alaturi de tine! mami de David si Iris Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Angie
+37
bebe jucaus
amr 7 zile

mirela2 spune:
am sunat doftorita si ne a zis sa incercam Milumil sau Aptamil, ca nu le place pre nan-ul, razvi se stramba cand il mananca, isi face sila iar robert il manca ca haplea si apoi il regurgiteaza
azi de 2 ori a vomat si s a speriat si el si eu.....offf
marti vine doftorita sa ne vada
tierry la mine nu curg sanii, dar ma dor cand se umplu de lapte
port sutien de alaptare
miha m ai lasat fara cuvinte

si o imbratisare
mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loutzy Tierry puiul meu are acelasi obicei. De bine ce il schimb, nu dureaza nici 5 min si face kk. Uneori imui vine sa-mi iau campii, mai ales ca nu-i place sa stea la fundul gol, plnge cat il tin plamanii. ![]() ![]() Laura de dulce Stefan-Mihai |
si ai mei la fel fac
il schimb si apoi fac KK
lui razvi nu i place dezbracat, ii tremura barbita

lui robi ii place dezbracat

mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
mada23 spune:
Felicitari mamici dragi sa va traiasca copilasii, sa fie papaciosi si sanatosi MISSMJ, CARMEN,ADITZA, BABYCRY

pup fetele
Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie 18.12.2010 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota