Ian-Feb2011 - Hai Ache, Lori, Jasmin!!! (170)
Raspunsuri - Pagina 11
Doloress spune:
TIERRY - al meu a avut reflux, nu numai ca regurgita, dar voma cu jet, nu era deloc chip sa-l pui jos dupa masa Trebuia sa stam cu el in sus vreo ora, asa. Cum zicea si IOANA - pernuta sub saltea, asta a mai ajutat putin. A regurgitat pana la 6 luni, primele trei luni au fost mai rele. Pana la un an nu are poza fara babetica.
Am scos hainele lui de bebe la sortat, m-a apucat plansul, nu exista body sau pijamaluta nepatata!
Asa ca tati a fost ieri la cumparaturi si a luat cateva seturi de body si pijamalute ca eram total descoperita. Imi pare bine ca a luat lucruri faine, culori frumoase, am incredere ca tot astea le-as fi ales si eu.
Deci... rabdare ca trece pana la urma - tinut putin in sus dupa fiecare masa. E o supapa la stomacel care nu se inchide corect. Bineinteles ca nu l-am putut invarti, ridica, sau juca cu el asa, de-a avionul, mult si bine. Problema era cand trebuia sa plecam. Voiam sa-l hranesc inainte de a iesi insa trebuia sa fiu atenta ca la cel mai mic zbucium ii iesea tot laptele. Il imbracam de obicei in cea mai mare viteza, de aceea tare am apreciat pijamalutele cu fermoar.
Aici unde se recomanda alaptat exclusiv pana la 6 luni sau lapte praf, mie mi-au dat derogare sa ii bag cereale de pe la 4 luni, desi era prematur ca nu mai stiam ce sa ne facem cu el. ma incercat si lapte praf special, mai gros, pentru bebei cu reflux, nici ala n-a mers. La medicamente n-am ajuns ca aici se prescriu cu mare greutate, mai ales la copii
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
Angie e vorba despre colega noastra de odisee, MIHATP eu cred ca trebuie sa fim alaturi de ea, chiar daca vestea e devastatoare.
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
mvb spune:
Eu folosesc Nan 1 de la Nestle.....initial am inceput cu o cutie de Humana 1, insa doctorii pediatrii de aici nu prea sunt de acord, cica Humana ar contine cam multa lactoza si le poate dezvolta intolerante
.....din cate am citit, cica Nan e un pic amarui, insa Alexia il devoreaza un-doi, baga 100 ml in 10 minute si apoi somn 2-3 ore![]()
Noi pt colici dam Debridat care regla si kk, daca e moale in intareste si invers, daca e prea tare il inmoaie
, insa o sa trecem si pe ceiucuri naturale Babydrink si Babycalm
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 legat de LP, eu le dat pre-nan, nush cat o fi de bun, ca vad ca Razvan se stramba de mama focului asta ni l a recomandat de la spital, o sa sun doftorul sa l intreb cu ce l as putea inlocui voi ce LP folositi?????? pupici si tin pumnii mamicilor de azi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre!
madalina_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 am sunat doftorita si ne a zis sa incercam Milumil sau Aptamil, ca nu le place pre nan-ul, razvi se stramba cand il mananca, isi face sila iar robert il manca ca haplea si apoi il regurgiteaza azi de 2 ori a vomat si s a speriat si el si eu.....offf marti vine doftorita sa ne vada ![]() tierry la mine nu curg sanii, dar ma dor cand se umplu de lapte port sutien de alaptare miha m ai lasat fara cuvinte ![]() ![]() ![]() ![]() si o imbratisaremami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() |
Mie prietenele mele mi-au recomandat Topfer (se gaseste la Dona - asa arata https://comenzi.farmaciatei.ro/lapte_si_cereale_bebelusi/topfer_lactana_bio_pre_600g-p10018576) - pediatrii lor le-au zis ca imita cel mai bine laptele de mama si copiilor le-a mers foarte bine. Si Milumil e ok, in schimb despre Aptamil nu am auzit lucruri prea bune. In primul rand tocmai o fost preluat de Danone, si eu nu iau nimic de la Danone, si era un articol care spunea ca are un continut de aluminiu de n ori mai mare decat e permis.
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
madalina_m spune:
MIHA - SINCERE CONDOLEANTE! CEEA CE TI S-A INTAMPLAT ESTE INGOZITOR. NU EXISTA DURERE MAI MARE PENTRU PARINTI DECAT SA ISI PIARDA COPILUL. DUMNEZEU SA ITI DEA PUTERE SA TRECI PESTE ACEASTA TRAGEDIE.
DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE. 
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
roxx26 spune:
ABRAMBURIKA, ne rugam in continuare pt tine si bebele tau, sa fie puternic si sa veniti repede acasa!!
Felicitari din toata inima pt proaspetele mamici: CARMEN, ADITZA, BEBYCRY! Sa fiti fericite, sa va recuperati repejor, iar bebeii sa creasca voiosi si sanatosi!!
Noi ne pregatim de baitza si mai revin sa va citesc si sa va povestesc noutati!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Foxy-le spune:
salutare fetelor.multumesc de incurajari.eu tot in cercul de faurire a programului.si din spital am iesit abia luni. putina febra la bebe. poate maine sa va citesc pe indelete.
pana atunci multe felicitari noilor mamici si o multime de
pt cele ce urmeaza sa nasca.
va pup cu drag.

39+4
KRISTIAN
MamiciDe2007 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160058&whichpage=15
O mamica din grupul vostru are nevoie de 
....este vorba despre Mihatp,al carei pui este ingeras 

Shines spune:
am amutit..de juma de ora stau cu fereastra deschisa dar nu reusesc sa scriu..am retrait lacrimile si amintirile nasterii lui Eduard..cand mi-au spus ca nu respira..si ii auzeam cum il resusciteaza..e crunt sa stii ca nu respira..chiar si pentru un minut..pare o vesnicie..dar sa nu il auzi deloc..e greu..in fiecare marti seara visez acele momente..s-au bagat bine in psihic si nu mai ies..
Miha..nu am cuvinte care sa te aline..fi tare pentru puiul tau de acasa..nimic nu poate consola acum ce simti

Angie..din pacate astfel de lucruri se intampla..daca nu le vezi aici,le vezi la tv,in ziare..asta e realitatea..asta e viata. undeva trebuie sa iti urli durerea..cineva trebuie sa spuna ceva.
asa cum ne bucuram alaturi de fiecare in parte, asa e normal sa si fim alaturi cand nenorociri de genul asta se intampla.
Nu te lasa afectata de astfel de vesti..gandeste pozitiv..

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
maimutzica10 spune:
Felicitari mamicilor de azi!! Sa dea DD sa aveti bebei cuminti, sanatosi si mancaciosi!!
MIHATP, cred ca orice as zice ar fi aiurea........ 

Eu am stat la service de la 12 pan' la 5, noroc ca e langa ikea; da' le-am invatat alora produsele si preturile pe de rost; am bagat si o plimbare prin mall, au inceput reducerile timide 15 - 20 %
Is leshinata de atata plimbare.
va
, o seara si noapte linistita sa aveti!
rox 35+
Marie Lorelei
think pink

Razvan si