Ian-Feb2011 - Hai Ache, Lori, Jasmin!!! (170)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Miha suntem alaturi de tine

36 + Kevin Claudiu Daniel

AMR : 24 de zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

MIHA TPSTIU....CUVINTELE SUNT DE PRISOS...MAI MARE DURERE LA UN PARINTE NU EXISTA PE LUMEA ASTA..CAND ITI PIERZI COPILASUL...SI NICI NU APUCI SA TE UITI IN OCHI EI ...S-O STRANGI IN BRATE.
Suntem si suferim alaturi de tine...e o tragedie..ne -a socat vestea...inca nu pot constientiza ca s-a intamplat asa ceva.
Acuma aveti un ingeras Ilinca in cer care o sa-si vegheze fratele si parintii toata viata..

ne rugam pt voi...

Iti doresc numai multa putere sa poti invata sa traiesti cu gandul ca asa a vrut Dumnezeu..

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Mihatp,..groaznic, fara cuvinte..sa-ti dea Dumnezeu putere..

mami de Ariana (30.10.2005) si 36+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Monika bt;bafta pe maine la dr

Doloress;ar trebui sa mai tinem bubele macar 2-3 saptamani..
Tot am zis ca stau in pat..da nu imi iese...

In rest...stau muta..si sufar impreuna cu voi...Cu SIMO..-stiam prin ce a trecut...stiam ca suferea ca un caine mai ales in primele zile
..nu a vrut sa va dezvaluie ce s-a intamplat sa nu va sperie.
Sa stiti ca doctorii sunt doar doctori si nu sant vrajitori...

Asa se desfasoara viata cum e scris de Cel DE Sus.Doar sa avem putere sa trecem peste momentele grele!

ma gandesc la ILINKA
ma gandesc la EMANUEL MIHAI
ma gandesc la Tata lui DEEA..

Dumnezeu sa le ierte..sa se odihneasca in pace

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Miha a postat la puiuti de randunici si ne roaga sa nu mai plangem, sa fim mandre de ea ca e puternica si va trece peste asta cu ajutorul micutului Luca.

Sa o imbratisam si s-o pupam cu mult drag, sunt convinsa ca nu se lasa batuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Miha suntem alaturi de tine. NU am cuvinte.

Te pupam si va dorim sa fiti puternici sa treceti peste acest hop al vietii.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Ce veste cumplita despre micuta Ilinca!

Multa putere Mihatp! E greu de imaginat prin ce treci. Suntem mandre de tine ca iti aduni fiecare bucatica de tarie pentru fiul tau Luca. Suntem alaturi de tine !

38+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Miha, ...nu-mi gasesc tastele...capul sus, fiti puternici si D-zeu sa aiba grija de sufletul mic si curat!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Fetelor, stiti ceva de Relusha?. Noi suntem colege la cealalta odisee...si toata lumea se intreaba daca a nascut sau nu...M-am gandit ca poate stiti voi ceva.

Am vazut mai devreme ca scriati ceva de lapticul de la Topfer Lactana.
Va recomand cu drag acest tip de lapte...este un pic aiurea ca se gaseste doar in lantul de farmacii DONA, dar cu ceva rezerve in casa, este ok.
Va recomand sa va faceti tot la Dona, cardul de client..in baza lui aveti o oarecare reducere la fiecare cutie de lapte. De ex, in Sibiu eu dau pe o cutie de lapte 45 ron cu cardul.

Va pe toate si va doresc nasteri usoare si bebei sanatosi!
As vrea sa fiu mai mult timp alaturi de voi, dar timpul nu ma lasa (sau nu ma organizez eu f bine).

Imi pare rau ca nu toate povestile se termina asa cum ne dorim fiecare...regret nespus ca acum nu va povestesc despre pregatirile pentru intampinarea lui bb2...si imi pare si mai rau cand citesc ca Doamne Doamne si-a mai recrutat un ingeras din cunoscuti!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Ana micu83;de trei ori i-am trimis mail..si nu-mi raspunde nimeni..si azi dupamasa

nu stiu chinezii astia cate zile tin mamicile in spital..poate mai mult ca la noi

Mergi la inceput