Ian-Feb2011 - Hai Ache, Lori, Jasmin!!! (170)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Off, nu-mi pot reveni din soc!Ce veste ingrozitoare!!
MIHA suntem alaturi de tine, DD sa aibe grija de sufletelul ei, va fi intotdeauna un ingeras. Nu mai am cuvinte, sunt blocata!

FVL heterozigot, 37 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Noi tocmai ce am venit de la eco, marti merg din nou, de data asta direct la spital, cu tot cu bagaj, si daca considera necesar , vom face cezariana, daca nu, o lasam pe joi! Sunt cam derutata, pt ca ultima oara stabilisem pt data de 23 cezariana, si parca nu sunt inca pregatita! Dar din cauza placentei, care nu arata deloc bine, dr a hotarat sa o facem totusi mai devreme, desi atunci nu voi avea decat 38 s si 2 zile.In ultima saptamana bebe a crescut destul de putin, cam 60 gr si ca atare acum e mai mic cu o saptamana.

Mi-a zis sa iau pt bebe bepanthen, dar nu am intrebat de care! banuiesc ca unguent , nu???

FVL heterozigot, 37 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Despre LP: la spital am avut de ales intre NAN si TOPFER. Am ales TOPFER si d-asta a primit primele zile. Acum am luat o cutie pt orice eventualitate, dar sper sa nu fie cazul sa-l folosim.

OCSANICA, hai mai ca nu mai e asa mult! ia uite in urma ce de timp trecut!! Mai e un pic si o sa-ti tii minunea in brate!

MONIKA, asteptam vesti bune de la eco! Si eu am primit de la nasa noastra scoica pt bebe, e bine asa, o investitie in minus ma bucur ca te-ai tuns, si eu am avut grija asta inainte de nastere!

ANGIE, si tu te facu frumoasa mama? Foarte bine, sa vada bebeii ce fotomodele i-au adus pe lume si sa fie mandri!

DOLORESS, multumesc pt sfaturi. Noi ne-am restabilit un pic, sper sa nu o luam de la capat prea curand. Dupa ce termin de citit va povestesc ce si cum.
Felicitari pt saptamanile acumulate!

BEBECT, si bebelinamea a facut icter (noi stand mai mult in maternitate a facut ceva sedinte de fototerapie), e posibil sa fi fost mai molicica din cauza asta (n-am stiut ca asta se intampla la icter...), dar acum a trecut.

MIHA...n-am cuvinte...DD sa va aiba in paza...

TIERRY, poate ti-au rasp deja alte fete (n-am terminat de citit) - laptele matern se stocheaza la frigider 24 ore si la congelator 4 luni.

MIRELA, pt mine esti o eroina ca te descurci cu doi bebei...noi suntem in priza tot timpul cu unul

GABI, se aproipie momentul hai, curaj, ti-am garantat ca esti pe maini bune! Da, Bephanten unguent.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Asaaaaa.deci am terminat cu baitza. Bebelina doarme dusa, aseara dupa baie a bagat 3 ore, context in care am si acum sperante mari
Azi-noapte s-a mai reglat cu somnul, s-a trezit la 12, la 4 si la 7. Speram sa mearga treaba asa. Dimineata eram amandoi alti oameni, nu m-am mai simtit asa odihnita din noaptea dinaintea nasterii (m-a lasat bubulina sa fac nani in duminica aia pana la 11 ca in vremurile bune...stia ea ce ma asteapta!)
Azi eu am fost la control - cicatricea arata f bine, am inceput sa dau cu Contractubex. Am facut si control pe masa, totul e ok, urmatorul control peste 4 luni cand facem papa nicolau. ma gandeam azi...o sa-mi fie dor de dr, m-am obisnuit cu vizitele dese, parca nu-mi venea sa cred cand a zis 4 luni!
Piticei i-am recoltat sange din nou pt hemoleucograma. Ce-a mai zbierat pe acolo..o apucase si foamea, desi papase cand am plecat de acasa, dar pana ne-am fatzait trecusera mai bine de 2 ore. Mi-e asa o mila de ea, are vanatai la ambele manutze si picioruse de la atata recoltat de sange si branule mutate de colo colo..Mi-au zis ca se vindeca repede dar sper sa nu mai fie nevoie de intepaturi prea curand.

Deci cu programul ne-am mai reglat, mi-e asa drag de ea, adoarme la mine in brate, isi culca capsorul pe san dupa ce suge si nu-mi mai vine s-o pun in cosulet...mor de dragul ei...suntem topiti amandoi ca avem o asemenea minune! maine o sa incerc sa-mi fac timp sa pun niste poze.

Pupici pt toata lumea!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doamne, Dumnezeule....n-am cuvinte!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Fetelor, nu va suparati pe mine, dar vreau sa scot si eu motate pentru prietena mea Gabi. Ea nu e membra a odiseei noastre, dar nu ii strica niste incurajari. Era programata la cezariana sambata dimineata, dar bebe David s-a hotarat sa vina mai devreme. In seara asta i s-a rupt apa si e la spital.
HAIDE GABI!!! HAIDE BEBE DAVID!!!

37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Madalina, o sustin pe prietena ta: HAI GABI!

39 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Maine naste cineva? Nu mai tin minte daca e cineva programata. Scoatem motate?

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Ce optimism vine din postarea ta Roxx. Imi place. Se aranjeaza lucrurile si pt voi. Asta e bine, ca ai trecut prin destule.

39 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Madalina, o sustin pe prietena ta: HAI GABI!

39 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput