Ian-Feb2011 - Hai Ache, Lori, Jasmin!!! (170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Roxx ma bucur ca lucrurile incet , incet s-au asezat! Felicitari pt bebelina cumintica si papacioasa sa treaca buba de la manute si picioruse!

Eu abia acum constientizez cat de putin mai am!
Azi am fost in Real , dar nu am gasit sutien de alaptat, erau doar niste bustiere, dar nu am luat. Am zis ca mai caut , sa vad pe unde. Apropo, as mai vrea niste pijamale cu nasturi dar nici din alea nu am gasit. Sugestii ceva??

FVL heterozigot, 37 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

foarte foarte trist ce s-a intamplat...
nu stiu ce as putea sa-i spun mamicii indurerate ca sa-i alin suferinta...s-o odihneasca dumnezeu in pace pe micuta ilinca si sa-i dea multa putere mamicii sa depaseasca acest moment crunt.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 34+marc ioan
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Ana micu83;de trei ori i-am trimis mail..si nu-mi raspunde nimeni..si azi dupamasa

nu stiu chinezii astia cate zile tin mamicile in spital..poate mai mult ca la noi

Tunde 34 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Abia astept sa le ascult povestea.Ultima data astepta "ziua de maine" da nu se pupau zilele cu ale noastre si nu mai stiu cand s-a intamplat..trebuia sa mearga pentru inducere...i-am dat un pont cu pompa de muls, zicea ca se apuca de pompat..i-am trimis un Pm cu numarul meu de tel sa anunte vestea mare...si s-a rupt filmul.Nu mai stiu nimic!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

GABI, sutiene de alaptat am luat din carrefour, dupa ce am analizat "oferta" din mai multe magazine. Au la raionul de bebei, pe cutie scrie ceva de genul "Aroti", sunt din bumbac si costa 20 lei!! Nu merita sa dai milioane, ca presupun ca n-ai de gand sa le folosesti o viata Eu mi-am luat 3, sunt f multumita de ele.
Camasi de noapte de alaptat mi-am luat din obor, sunt dragute (asa, gen sport, au mai postat fetele poze pe aici cu ceva similar, parca Danina, nu mai stiu exact), pretul in jur de 50-60 lei . Sigur aveau si pijamale. Daca dai o tura pe la parter, sunt multe raioanel cu pijamale, camasi, prosoape etc. Eu, desi nu port camasi de noapte de obicei, ma simt foarte bine acum in astea. Cred ca m-as topi de cald si cu pantaloni....

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna seara dragele mele...
Am intrat repejor, sa va salut, mi-a fost dor de voi si... sa va spun ca am nascut sambata, din pacate nu am luat nici un nr de tel de al vostru in timp util si n-am putut sa va anunt.
Asadar, pe data de 08.01.2011 s-a nascut Alexia Ioana, 3100 gr, 52 cm, scor apgar 10, nastere naturala.
Travaliul meu a fost unul lung de 12 ore, nu prea placut, dar in final totul a fost bine si a venit pe lume minunea noastra mult asteptata. E o scumpa si o dulceata de fetita, mi-a venit si lapticul, ca ma speriasem ca nu o sa imi vina, dar sa stiti ca ceaiul de chimen ajuta foarte mult la stimularea lactatiei.
Acum suntem acasa, incercam sa ne acomodam cat mai bine la viata in 3.
Un sfat pentru cele care aveti hemoroizi si vreti sa nasteti natural: tratati hemoroizii inainte de nastere ca sa nu aveti problele la nastere, pt ca sunt mult mai durerosi decat epiziotomia, care pentru mine e floare la ureche pe langa hemoroizi.
Cam atat, cand am timp pun si pozici sa-mi vedeti mamarutza mea mica si frumoasa.
Va pup si va doresc o seara deosebit de placuta.

Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

HAI LORICH
HAI JASMIN26
RELUSHA ...DA-NE O VESTE!

noapte buna

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Am intrat repejor, sa va salut, mi-a fost dor de voi si... sa va spun ca am nascut sambata, din pacate nu am luat nici un nr de tel de al vostru in timp util si n-am putut sa va anunt.
Asadar, pe data de 08.01.2011 s-a nascut Alexia Ioana, 3100 gr, 52 cm, scor apgar 10, nastere naturala.
Travaliul meu a fost unul lung de 12 ore, nu prea placut, dar in final totul a fost bine si a venit pe lume minunea noastra mult asteptata. E o scumpa si o dulceata de fejavascript:insertsmilie('')

tita, mi-a venit si lapticul, ca ma speriasem ca nu o sa imi vina, dar sa stiti ca ceaiul de chimen ajuta foarte mult la stimularea lactatiei.
Acum suntem acasa, incercam sa ne acomodam cat mai bine la viata in 3.
Un sfat pentru cele care aveti hemoroizi si vreti sa nasteti natural: tratati hemoroizii inainte de nastere ca sa nu aveti problele la nastere, pt ca sunt mult mai durerosi decat epiziotomia, care pentru mine e floare la ureche pe langa hemoroizi.
Cam atat, cand am timp pun si pozici sa-mi vedeti mamarutza mea mica si frumoasa.
Va pup si va doresc o seara deosebit de placuta.

Happy 35+

CE SURPRIZA!!!!!!!

FELICITARI!SA FITI MARI SI SANATOSI!

BINE AI VENIT ALEXIA-IOANA..PRINTESA LUI MAMI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica_daria

Happy 35+

FELICITARI!!! BINE AI VENIT MICUTA ALEXIA! MULTA SANATATE SI NOROC!

37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

FELICITARI MICA_DARIA! SA FITI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE MICA VOASTRA MINUNE! SI VA MAI DORESC MULTA, MULTA RABDARE, MAI ALES ACUM, LA INCEPUT!!!

gata, ma duc la nani, ca dup-aia iar ma plang de nesomn, dar am profitat de orele libere sa mai hoinaresc un pic pe forum, ca mi-e dor de zilele in care eram la curent non-stop cu tot ce se intampla pe aici!

Pupicei multi!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Buna fetelor, eu sunt o vecina de odisee de la Fluturasi de martie-aprilie si am o mare rugaminte la voi.

Am 27 de saptamani, sunt la a 2 a sarcina si ar trebui sa nasc la medlife, insa nu prea mai vreau, asa ca sunt in cautare de doctori si spitale.

V-as ruga tare mult daca ati putea sa ma ajutati cu experientele voastre. Spre ce medic si spital m-ati sfatui sa ma indrept, asta in cazul in care m-ar accepta acum.

Va multumesc.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna

Mergi la inceput