Iepurasii sarbatoresc-LMA Alexandru(98)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Pun si eu pentru inspiratie tortul de la 1 an al Dariei.

La vremea aceea tatal meu ii spunea Buburuza de aceea am vrut tort cu buburuze. aveam si alte vederi laterale si o sectiune dar sunt pe alt hard.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Superb tortul!

Off...as mai sta la taclale dar sotul e pe vine asa ca ma duc sa termin fasolica pastai.

Multumesc ptr urarile de sanatate! (pupicul vurtual e nevirusat!)

Pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ah..Irene , de implant nu stiu exact dar sotul meu si-a pus o punte ca i-a ramas o masea in samburele de la o maslina acum vreo 3 ani. el statea maxim 12 zile la rand in Bucuresti asa ca la un drum i-a luat masurile, facut puntea provizorie si dupa alte 15 zile cand s-a reintors in bucuresti i-a pus puntea definitiva. nu a avut nici o problema . e o doctorita f buna . daca vrei ti-o recomand. stiu ca puntea aia l-a costat acum 3 ani vreo 300-400 euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Ina, m-ai pus pe ganduri cu albumul, interesanta idee!
M-ati lasat masca cu torturile voastre!
Bumbitza, super progresele piticei tale!
Stefimic, multumesc pt vizionarea pozicilor! Pitica seamana cu tati, dar mai mult psihic, are niste gesturi pe care eu nu le am, dar le are sotulache, cum ar fi: felul cum se stramba, zambeste, vorbeste, etc. Sper sa fi mostenit si ceva din caracterul meu, ramane de vazut pe viitor .
Nafi, multumesc pt informatie, trimis PM.
Chiar mi-am trimis sotul sa cumpere brocoli, o fi zis ca sunt insarcinata ! Fac la cuptor, dar opresc sa fac si supa.

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

S-a mai animat forumul cu subiectul lansat de Rebiana

Despre petrecerea de 1 an: in afara de cele spuse de voi pe aici, eu vreau sa fac cadou invitatilor cate un calendar de birou personalizat cu poza lui Ianis, avand in vedere ca este potrivit pt parioada asta, pt cei sarbatoriti in feb, mar, apr poate niste pernute, brelocuri, cani, etc ar fi mai potrivte

Pe mine ce ma enerveaza e ca o sa ma spetesc sa pregatesc toate cele si de fapt Ianis n-o sa aibe habar de ce sar toti pe el ca sacalii sa-l pupe, sa-l traga de obraji, de ce ii taiem parul, etc. si n-o sa traiasca momentul pt ca nu stie, tot astia mari o sa aiba parte de voie buna. Eu vad aniversarea unui copil o petrecere intre copii, macar atunci sa fie lasati in lumea lor, nesufocati de adulti, sper sa reusesc sa aplic asta pe la 3-4 ani, cand va constientiza ce se intampla.

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui irene26

Erina, multumesc mult de informatie! Eu la vara nu cred ca pot sta mai mult de 2 luni, as aprecia daca poti sa intrebi pe medicul dentist daca se poate face un implant atat de repede si care ar fi costul. Scuzati-ma pt off topic.

Irene, eu nu ti-as recomanda sa grabesti impalntul, stiu de un amic ce si-a facut in tara pe fast-forward si i-a picat dintele! Ideea e ca dureaza atat de mult pentru ca 6 luni trebuie sa 'creasca' dintele si sa imbrace implantul acela ca un surub din metal, altfel exista sansa sa pice. Daca tot treci printr-o operatie, macar sa ai garantia ca te tine.
Dar e drept ca preturile sunt astronomice la voi, aici costa cam 200 de euro acum 6 ani si nu cred sa se fi schimbat mult pretul.
Recomandarea me e sa faci prima parte a implantului la vara si a doua anul urmator...mai bine te consulti cu un stomatolog bun si de incredere.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza
I-au revenit gazele, inca ne luptam cu ele... Vladi, tu ce-i mai dai lui Floricica acum, vreo reteta miraculoasa ceva?

Iti recomand ceaiul de cimbrisor salbatic, il gasesti la plafar.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Serus, fetelor!!!!!!!
Bine v-am regasit in noul an!

Noi am fost plecati in tara si am revenit abia luni noaptea, ieri a fost zi de relax, iar acum incercam sa ne intram in ritm.

Cum am timp zilele astea o sa va povestesc mai multe despre piciul meu. Pana atunci am o mare dilema, pe care nu am apucat sa o analizez, asa ca va intreb pe voi. Alessa a inceput sa mearga singur in picioare, nesustinut. Acum baiul meu e daca trebuie sa ii pun in picioare papuci de mers sau sa il mai las fara.

Vaam

de printisor Alessandro - 15.04.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">Sunt CHIC! lal.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Felicitari lui Alessandro! Bravo baiatul mergacios! Trebuie sa ii pui ghetute, mi eas ami-a zis pediatra, inca de cand incepe sa faca pasi e recomandat..

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Bumbitza - dimpotriva, eu stiam de la medicul ortoped ca trebuie lasat piciorul liber, descult, sa simta exact cand paseste. Eu o sa o las pe Iris in ciorapei.
Zic sa mai intrebati, ca prea sunt diferite parerile...

Nr 1, 2 si 4 dorm duse, nr 3 e in forma. A tras un somn de 30 min de la 7 la 7.30, si acum ma chinui de o ora sa o culc. Ma duc la datorie...

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Rectific atunci, nu "trebuie" sa ii puna ghetute, mie asa mi-a recomandat pediatra, fiecare face cum crede.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput