--> --> -->

Iepurasii sarbatoresc-LMA Alexandru(98)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

LAlexandra wow...felicitari allesandro,primul iepuras care merge singurel...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993

am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Bine ca v-am intrebat, ca de obosita ce sunt inca nu am realizat ca maine merg la pediatra si o sa o intreb si pe ea.

Stanucel, multumim, e cred poate unul dintre cei precoce, dar am impresia ca sunt iepurasi mai mari ca noi care deja se plimba prin casa.

de printisor Alessandro - 15.04.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">Sunt CHIC! lal.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!
Erina, spor la treaba, sa va acomodati repede cu totii! Foarte frumos tortul Dariei, la asa ceva ma gandesc si eu, ceva micut si dragut.
Corimami, e o voinica Petala ta, ca se ridica in picioare fara sprijin. Eu mor de ras de Mara cand incearca, se pune in patru labe, apoi pune talpile pe podea si ridica fundul. Cand vede ca nu reuseste sa se ridice in picioare, incepe si tipa. E o metoda si asta, ca o ridicam noi, scopul si-l atinge.
Andira, esti o curajoasa! Eu ma plang cu un copil, iar tu, pe langa trei ai tai, mai primesti un oaspete mic, nu stiu cum te descurci.
Sensibila, te inteleg perfect cu rudele. Eu din motivul asta mi-am sarbatorit ziua de doua ori anul trecut- o zi cu rudele mele, o zi cu ale sotului. Daca ii chem pe toti odata, suntem 20 si nu am loc in casa. Dar imi place ca suntem toti apropiati si ne intelegem bine, e mai greu doar cand e ceva de sarbatorit.
Ioanaa, si eu procedez la fel cu mancarea, parca mananca mai bine asa, decat legumele alea pasate. Iar clatitele le adora, ii dau cateva bucatele, apoi le ascund, ca ea nu se mai opreste.
Rebiana, Mara mananca, in continuare, conform zicalei - Decat mult si fara rost, mai bine putin si prost. Dar nu ma mai stresez, asta e! Oricum, se vede diferenta, de cand am inceput sa ii mai dau din ce mancam noi.
LAlexandra, felicitari! Cred ca e primul iepuras care merge singur. Referitor la dilema ta, eu stiu ca se lasa copilul descult, daca e posibil si fara sosete, sa simta podeaua si sa invete sa calce corect. La noi e podeaua rece, ii pun sosete, dar abia astept vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Adelina, Sanzi, primul iepuras mergacios a fost Petru de Greengrog si prima iepurica mergacioasa Maria de Oanka

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Ilinca nici acum nu doarme, face ture prin casa si se joaca :( nu stiu ce sa ii mai fac, i-am dat si Calma Baby dar degeaba...nu se poate opri
Ma duc sa vad cum o adorm, seara buna tuturor!

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

corimami incredibil! si Floricica zice eeii...di-di-dei cind nu-i convine ceva si protesteaza! Se pare ca exista cu adevarat o limba bebeluseasca universala ! :)) mami inimoasa si petala ei frumoasa!

honeybaby ce mai face Maya? E interesata de Honey? Petic mai e? Ca Floricica, cind o vede pe pisica noastra, ia viteza si se infige cu nesat in blana ei sau o inhata de coada - biata de ea, eu o apar, il invat sa o mingiie incet, mai-mai, dar el nu pricepe, baga degetele in ea parca vrea sa rupa o bucata din pisica (cam cum baga degetele in piine sa rupa din miez, asa face)

child multumesc! dar Vladimir merge o data pe saptamina la patinoar cu copiii si antrenorul, ce fac eu cu el sint "meditatii" :)) Ca sa nu fie cel mai fraier dic grupa - caci e! - trebuie sa faca in plus fata de ceilalti copii, el isi da drumul mai greu, e f fricos, daca ia o cazatura gata patinajul pe ziua aia, e suparat si f indignat ca i se intimpla si asa ceva :)) Oricum, nu vreau sa fie performer la ceva sport ca nu e genul lui deloc, vreau doar sa stie si el sa patineze, bicicleta, inot, ca toti copiii, nu mai mult :)

erina daca Daria are probleme d emulta vreme cu nasul si sforaie noaptea, eu zic sa mergi la ORL sa se uite in nasul ei, ca un pediatru nu prea are ce sa zica decit apa de mare, picaturi etc... Daca sforaie e aproape sigur ca-s polipi. Asa e si Vladimir, de 2-3 luni sforaiei si se ineaca noaptea...

Mergi la inceput

vai, vai, ce am facut, au curs riuri de saliva din pricina mea :))

fetele, sper ca gata cu urarile de la multi ani, ca ma simt prost de acum, ma alintati mult prea tare, nici macar nu merit ca m-am facut cam chiulangioaica pr forum! va ultumesc tare tare mult!!!

dianami sintem toate cu sufletul la gura pentru aniversarea iepurasului tau! Ce fain ca va stringeti tot familionul! Asta e pt mine mult mai tare ca orice petrecere tematica

nafi musiu' al tau e un iepuras vlajgan! iata ironia sortii: vlajgan din mama cu coaste la vedere si fotomodel din mama cit muntele :)) Pot sa-ti zic ca, la 9 kg si 71 cm, mai are vreo 2 salopete pt 6 luni care inca le mai folosesc :)) Hai sa ne traiasca la amindoua!

tot incerc sa scriu pe masura ce citesc, dar chiar si asa uit cui voiam sa-i mai scriu... of, m-am ramolt rau de tot!

Mergi la inceput

mihaelagrosan bravo pt 400 g, frumos! si eu ma mindresc tot cu 400 luate de Floricica in utima luna, ca nici el nu a crescut chiar ca vrejul de fasole :))
Draga mea, eu cred ca va fi bine, ce a fost mai rau zic ca a trecut la voi, ca multe ati mai patimit cind erati f mici! Ai grija de voi si bucurati-va de fiecare zi, va fi tot mai frumos!

irene o sa-ti dau o veste cam proasta: s-au scumpit f mult si la noi lucrarile dentare, de altfel a si scazut din pricina asta "turismul stomatologic"... dar oricum cred ca e mai ieftin decit in Dubai :)

LAlexandra eu stiu ca cel mai bine e sa lasi copilul cit mai mult complet descult, fara sosete chiar, asa i se formeaza cel mai sigur mersul in mod corect. Chiar daca podeaua e rece, eu nu tin cont de asta, ca doar merge citeav minute, nu ar etimp sa scada asa mult temperatura piciorului cit sa "raceasca" :) Vladimir a mers ani de zile descult pe gresie si e bine merci!

Mergi la inceput

bumbitza la noi gazele nu au disparut niciodata :)) Nu a mers nici un fel de preparat, e model cu gaze, asta e, ca si Vladimir... Si sa nu crezi ca la 5 ani a scapat de gaze :)) toata ziua scoate gaze si Vladimir, doar ca nu-l mai doare, acum ride! De plins a plins pina la vreo 18 luni, se scula noaptea de 1-2 ori... dar nu ca Floricica und esperanta mea ce amai buna de somn e sa se trezeasca de doar 6 ori :))
Tu de ce crezi ca scriu noaptea pe forum?? ca nu are rost sa ma culc, ma trezeste din 30 in 30 minute...
In fine, trec toate, nu mai e mult!

Mergi la inceput

yaia am incercat si cu cimbrisor salbatic, nici ast anu a mers la noi. dar stiu ca e bun, mi-ai mai zis si mie si iau eu cind am "probleme", la mine e bun :))

GABYHILA unde esti??? Vezi ca au intrebat mai multe fete de tine, le e dor ! Joy

Gagici, eu iar o s atrag un chiul mai mare de aici ca trebuie sa plec vineri, lipsesc o saptamina si dupa aia am deja stabilite o droaie de intilniri si treburi in fiecare zi... Sa va fie iepurasii cuminti dar veseli! va pup!

Mergi la inceput