Iepurasii sarbatoresc-LMA Alexandru(98)
Raspunsuri - Pagina 9
ioanaa28 spune:
buna dimi
am si eu ocazia sa dau o cafeluta.......ca singura eu nu beau
trimis Alex la gradi, ma duc sa imbrac utushel si mai vorbim
Bumbitza spune:
neata Ioanaa, multam de cafeluta. Ne-am trezit si noi acum un sfert de ora, asta in conditiile in care aseara la 1 a adormit pitica, am descoperit si cauza..tot burta, a facut kk si apoi s-a linistit (desi mai facuse pe ziua de ieri). Si eu credeam ca-s maselele...la cum se manifesta.
Azi vine socrela in vizita asa ca nu prea mai am cand sa intru, profit si eu sa mai dorm si sa mai fac una-alta prin casa.
Yaia, Vladi, multumesc pt raspunsuri.
Cat despre ghetute pt mers, eu stiu ca ghetutele "corecteaza" mersul copilului si ii sustine glezna ca sa n-o ia in toate directiile ca merge aiurea initial.
Eu nu as lasa copilul cu picioarele goale pe gresie, asta si pt ca nu m-as lasa nici pe mine cu picioarele goale pe gresie :D Ilinca sta numai in picioare asa ca...
S-aveti o zi frumoasa!
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
mihaelagrosan spune:
Neata! Sunt si eu aici la cafeluta
Vladimirescu si sa te simti bine in excursie.
Alexandra, Bumbitza si eu stiu ca trebuia lasat descult sau cu ciorapi. Eu i-am luat ciorapi de-aia antiderapanti ca sa nu alunece. In cartile mai noi asa scrie, fara papuci, sa nu mai zic de ghete. Asa mi-au zis si 2 ortopezi cand am fost cu Elena. Intr-adevar pediatri mai in varsta recomanda ghetute, asa era moda mai demult, acum s-a schimbat moda. Oricum eu nu i=as da. Mi se pare foarte incomod sa stai in casa cu papuci.
Ioana tu de ce ii faci analize lui Ovi?
Dayanara tu ce mai faci? Ce hainute i-ai mai cumparat Silvanei? Sunt reduceri la voi?
Acum despre analize: Cele de ficat au iesit bine, slava Domnului! Tot ziceau pediatrii sa-i facem analize de ficat pt ca ea are tenul diferit de noi si li se parea ciudat, desi le-am zis eu ca seamana cu tatal meu:) Are asa o tenta galbuie, pare bronzata si noi suntem mai albi.
Anemie inca mai are dar s-a mai corectat. Acum hemoglobina e 10,5.
Ioana sa stii ca am cautat si am gasit si eu articole in care se zicea ca intre 6 luni si 2-3 ani la unii copii valorile normale ale hemoglobinei ar putea fii de la 10,5 Oricum cica majoritatea au in jur de 12.
Eu ma declar foarte multumita. Tinand cont ca ea abia de 1 luna jumate mananca bine, pana acum doar fructe papa, eu sper sa se rezolve.
Pediatrii sunt foarte incantati de ea, au spus ca arata foarte bine, ca nu e prea slaba, e in grafic pe percentila 15 parca:))
Si cum zicea si Dayanara daca ar sta si ea locului sa nu-si consume aiurea caloriile . Doamne fereste-ne!
Va las ca e mare haos aici la noi.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
dayanara spune:
mihaela ma bucur pt analize!
da sunt reduceri, i-am cumparat o gramada, de fapt ii iau mereu cand ies :))
vladi daca vladimir nu vrea la patinaj zi-i ca-mi dai mie patinele, e sportul meu preferat
eu de ziua ei nu o sarbatoresc in niciun fel, e decizia mea :) cadou va primi clar, dar oricum primeste mereu, nu va fi cu nimic special
andira spune:
Erina - ce frumos tortul de la ziua Dariei! Gustul a fost pe masura aspectului? L-ati luat din Bucuresti?
Rebi -
Cat despre cofetarii, iti confirm si eu ca Alice e una din cele mai bune, eu iau de ani de zile prajituri mici de la ei, pentru aniversarile de la servici. Torturi n-am luat decat de la Ana, dar cred ca pentru Iris voi lua tot de la Alice, anul asta.
Mihaela, Vladi - si eu stiu la fel, de piciorul descult pe gresie, insa si pe mine ma apuca frigul cand ma uit.
Asa ca ii voi pune la fel ca celorlalte, cum spunea si Mihaela, sosetele anti-derapante, cand o sa o ia la trap.
Mihaela - bravo pentru analize si pentru greutatea luata luna asta. E foarte buna, intr-adevar, si Iris a luat 500 g si ma bucur ca recupereaza cele 2 luni in care a stationat.
I-ai mai facut si alte analize Angelei?
Ioanaa - nu ma pregatesc pentru nimic, e doar o situatie mai speciala.
De cand eram mica spuneam tuturor ca eu voi avea gemene, si acum am ocazia sa vad cum e .
Irene, Stefi, Sanzi - nu-i mare diferenta, sa stiti. De la 3 incolo e rutina .
Am dus fetele mari dimineata la gradinita, si apoi le-am pus pe nr 3 si nr 4 una in carut alta in scaunel, sa se uite una la alta. Erau mortale cum se studiau, nu zicea nici una nimic si aveau niste moace de genul "ea cine mai e???"
S-a trezit nr 4, ma apuc sa-i dau sa manance, intru mai incolo.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
carmickey spune:
buna dim.la o va servim cu lapte si corn...
la multe lunite Tudor Florian de vladi, Stefan Daniel de selina-d sa fiti sanatosi si fericiti,multa voiosie
andira esti o supeeer mama,cu patru prichindei...felicitari si mai ai timp si de un salut pentru fiecare dintre noi....sa sti ca nu iti va parea rau daca iei tortul de la cof.Alice,am luat tortul pentru botezul adelinei a fost foarte bun,ne-au asigurat si transportul
in legatura cu incaltamintea la bebei,eu pe baiat il lasam descult in casa,s-au doar in sosete...este bine sa poarte incaltaminte care sa ii acopere si sa ii sustina glezna pana cand va putea avea el stabilitate la mers...asa am procedat la baiat ori descult ori cu ghetuta cu siret,erau inainte nu stiu daca se mai gasesc....
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva
bluekidoo spune:
Neata fetele Va invit la o
Bine ati revenit fetelor Am citit si eu din urma dar nu am retinut nimic.. stiu doar ca ne apropiem cu pasi de urias de primul nostru sarbatorit.. doamne ce repede trece timpul, parca ieri stateam cu sufletul la gura sa vedem ce fac fetele, tineam galerie pentru fiecare fata ce ne anunta ca pleaca la maternitate si uram bun venit fiecarui iepuras... iara cum trebuie sa uram :la multi ani" pentru primul anisor.. Cand a trecut anul asta???? Inainte de sarbatori ii spuneam sotului ca ne pregatim sa sarbatorim primul nostru iepuras care pace primul anisor si ma intreba " deja a trecut un an???" De atunci ma tot uit la poze cu pitica mea si nu-mi vine sa cred ca ea este asa micuta acolo
Noi vom face prima aniversare aca, la fel ca si botezul. Vom fi doar noi cu nasii, parintii si fratii (15 persoane); aceasi de la botez. Mi se pare mai comod asa pentru Tanya. In primul rand este prea mica si imi e teaca sa nu o oboseasca prea multa agitatie, in al doilea rand acasa este pe teritoriul ei si se va simti mai bine, plus ca isi va putea "respecta" orele de somn si va dormi linistta in patutul ei..
Mihaela ma bucur ca au iesit analizele bune, angela
Felicitari primului iepuras mergaret
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
sensibila spune:
Erina – nu conteaza ca e cu chirie sau nu. Daca e pe gustul tau, sau o faci pe gustul tau, este acasa. Sa fiti foarte fericiti cat stati acolo.
Si eu am stat cu chirie 7 ani asa ca stiu cum e. Numai ca eu am stat intr-o garsoniera nerefacuta, doar ce am bagat noi in ea sa o facem cat de cat sa ne simtim ca acasa. Ca doar nu ma apucam sa ii pun termopan si gresie si faianta.
Superb torutul Dariei
stefimic – multumesc din suflet pentru complimente. Si tu ai 2 minuni, mai ales Ioana in poza cu cornitele (codite) e mortala
Bumbitza - pai fratele lui Vasile nu a iesit inca, asa ca nu are nume. Sus nu avem decat un dintisor ala din dreapta. Il asteptam pe fratele lui din stanga, sa vedem cum il v-a chema.
Si Gia azinoapte a adormit la ora 2. Defapt a adormit pe la 22.30, a dormit pana la 12 si apoi a inceput sa se foiasca si nici cum nu vroia sa doarma, cred ca ii da sa iasa fratele lu Vasile
STANUCEL – eu zic ca e foarte ok Adelina si in plus nu trebuie uitat ca fiecare copil creste in ritmul lui. Unii iau constant, altii mai mult cateodata si alteori deloc. Important e ca e bine proportionata si sanatoasa.
CoriMami – sunt convinsa ca o sa aveti un tort superb la 1 an. Multumim de aprecieri.
LAlexandra – felicitari lui Alessandro pentru mers ! La multi pasi inainte !
sanzi – la mine sunt 20 numai rudele mele. Daca Gia ar avea si tata nu stiu ce ne-am face. Ar trebui sa inchiriem o sala de bal. Da, e bine sa ai rude si sa iti fie si apropiate, dar cand vin toti gramada mi se ridica parul in cap.
Eu cel mai tare ma amuz cat de repede dispare mancare si totul de pe masa si nu sunt niste sarantoci morti de foame. Dar le place sa petreaca si mereu fac misto ca nu au mancat de 2 zile ca stiau ca vin la chef.
vladi – drum bun si ai grija de tine. Odihna placuta noaptea daca o sa poti ! Zic asta pt ca se spune ca obisnuita e o a doua natura , asa ca ma gandesc ca o sa iti fie dor de trezirile Floricelului
mihaelagrosan – felicitari pt analizele bune. Ma bucur ca te-ai linistit
Andira – toata admiratia ca te descurci cu 4 copii.
bluekidoo – pupici, sper ca esti bine din toate punctele de vedere !
La multe lunici iepurasilor : Tudor Florian de vladimirescu, Stefan Daniel de selina-d, Sara Natalie de emiliapop !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
bluekidoo spune:
Tanya are nevoie de voturile voastre zilnice pentru a castiga o sedinta foto. Ca sa puteti vota trebuie deschise linkurile in internet explorer
http://www.fotobebe.ro/wp-content/plugins/wp-photocontest/viewimg.php?img_id=38&post_id=1853&order=most_viewed
http://www.fotobebe.ro/wp-content/plugins/wp-photocontest/viewimg.php?img_id=41&post_id=1853&order=most_viewed
P.S.: puteti sa ne votati in continuare si la sofer de romania (pana in martie).. Mi-ar prinde bine niste voturi ca imi sta masina pe loc (am pus la roti de iarna, am lovit la mosi craciuni, animale, parapeti, am luat o gramada de amenzi pt parcare nepermisa ca imi era pofta de prajitura si m-am plimbat pe patinoar de m-au secat de bani.. sa spun de pietre in parbriz de la materialul antiderapant? )
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010