Iepurasii sarbatoresc-LMA Alexandru(98)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Vladimirescu, si eu m-am gindit la polipi. Vedem ce spune pediatrul maine daca e cazul de ORL. La Euroclinic Baneasa nu au, o recomandare te rog de unul bun prin zona?

In orice tara civilizata pediatrul are si otoscop, examineaza si urechile daca copilul are mucozitati sau gitul rosu. La noi dau antibiotic care merge pe otite dupa...ureche :)

Sensibila la mine e a 10 ora cind ma mut (in and out) de la vsrta de 18 ani. Bacau, Iasi, Tokyo, Yokohama, Bochum, Piatra Neamt, Bucuresti etc... Urasc provizoratul, dar ma amuza sa vad ca ma descurc cu doar cu 1/4 din haine, ca nu pot face piure ca nu am instrumentu'.
Aici am mobilat noi livingul si am pus perdele, covoare etc. asa ca ne simtim un pic mai acasa. pupici frumoasei cu nume deosebit Gia. Imi aminteste de filmul cu Angelina Jolie.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Andira inauntru a fost Padurea Neagra. Gen diplomat nu poate sustine martipanul. E la o cofetarie din PN si chiar a iesit peste asteptari ca aspect numai dupa indicatii telefonice.

daria si verisorul au luat fiecare cite o buburuza cu care s-au jucat. A Dariei e in memory chest acum.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

apropo.. mai are cineva bebel exagerat de pofticios??? nu stiu ce sa mai fac cu Tanya.. imi e teama sa mai plec cu ea undeva la o masa ceva.. daca abia si-a terminat mancarea si refuza sa mai manance pe motiv de saturare iar in clipa urmatoare te vede ca mananci ceva incepe sa tipe sa ii dai. daca ajunge sa-ti ia mancarea din mana sau gura o face... am fost la nasa de sfantul Ion iar mie a trebuit sa-mi gateasca mancare speciala sa-i pot da si ei (pui, ficat si peste fiert, legume fierte si salata de legume) sunt tot timpul cu biscuiti dupa mine in caz ca vede pe cineva mancand sa ii dau si ei ceva.. legumele ei le mananca doar daca mananc eu din castron si daca ii dau sa manance cu mana.. la turta va trebui din nou sa inventez ceva pentru mine astfel incat sa-i pot da si ei..trebuia sa iesim la un restaurant cu mai multe cupluri si sa mearga si ea, dar am renuntat pt ca acolo se mananca multa pizza, prajituri, cartofi prajiti si alte cele... cand o sa ii pot da mai orice sa manance ca sa stau linistita? Sa va spun cu ce pofta mananca painea?? Deja ne face nasa paine de casa fara drojdie sau alte cele ca sa ii pot da si ei..

si ca sa ma laud: am facut pentru prima data bors de casa.. doamne ce acru a iesit eu de obicei iau de la mama, dar iarna nu face ca foloseste zeama de varza asa ca m-am hotarat sa fac eu.. nu-mi vine sa cred ca a iesit

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Fetelor, multumesc pentru ideile legate de torturi! Superbe sunt torturile expuse! Ramane sa vad care dintre cofetarii livreaza in Dambovita.
MIHAELA ma bucur ca au iesit bine analizele Angelei.
LALEXANDRA felicitari lui Alessa pentru mers.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ina_3040
...nu face tai tai

Please, luminati-ma si pe mine, ce e tai-tai-ul asta si cum se face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Dayanara nu-i faci tort Silvanei? Poze, chestii de-astea?

Andira esti super mama! Analize i-am facut hemoleucograma, transaminaze, bilirubina, reticulocite, cam atat.

Erina sa stii ca eu cand am fost cu Elena la medici ca era racita mereu se uitau pediatri cu otoscopul in urechi, chiar daca nu o dureau, ca sa vada daca e totul ok acolo. Deci se poate si la noi.

Lindal esti mortala. Tu nu traiesti in Romania? Aici draga toti bebeii invata sa faca tai-tai sau pa. E un salut. Dau asa din manuta. Si noi tot am exersat ca e tare scumpa cand face desi se uita la noi ca la extraterestrii la inceput.

Multumesc fetelor ca ati fost asa dragute si m-ati sustinut acum cu analizele fetei.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelagrosan
Lindal esti mortala. Tu nu traiesti in Romania? Aici draga toti bebeii invata sa faca tai-tai sau pa. E un salut. Dau asa din manuta. Si noi tot am exersat ca e tare scumpa cand face desi se uita la noi ca la extraterestrii la inceput.

Ori e un gest extraterestru (gluma), ori e din Ardeal, ca pe aici eu n-am auzit decat de "pa". Oricum, mie imi suna a ceva asiatic dupa nume.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
Nu va mai luati de NAFI ca ea a zis ca a trecut greul, caci eu am zis :)) Si nu sint la primul copil :) Pentru mine cele mai grele au fost primele luni de dupa nastere, cind ma durea de la alaptat si cind hraneam gogoasa o data la 3 ore, nu puteam sa ies din casa, nimic.

Deci acum e mai bine si suge mai rar? Ca al meu suge si din ora in ora uneori sau la 2 ore de obicei. Asta noaptea, ca ziua mai scap dandu-i si mancare.
Cat despre durere, de 8 saptamani nu stiu cum se intampla dar saptamanal patesc ca mi se infunda canalele la un san si sa vezi atunci durere! E un fel de mastita, doar ca fara febra. Noroc ca tot copilul ma scapa, il pun sa suga si pana la urma trece (dupa 1 zi - doua). Evident ca mancare nu mai vede in zilele alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

corimami incredibil! si Floricica zice eeii...di-di-dei cind nu-i convine ceva si protesteaza! Se pare ca exista cu adevarat o limba bebeluseasca universala ! :)) mami inimoasa si petala ei frumoasa!

Daca face vreo diferenta, sa stiti ca Ei in finlandeza inseamna Nu. Deci e posibil ca ei sa vorbeasca finlandeza (pe care eu oricum nu-o pricep ami deloc).

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:

yaia am incercat si cu cimbrisor salbatic, nici ast anu a mers la noi. dar stiu ca e bun, mi-ai mai zis si mie si iau eu cind am "probleme", la mine e bun :))

Atunci un mare pe burtica lui Tudor ca tare trebuie sa-l doara, bietul de el, si tie unul pe obraz pentru rabdare si nopti pierdute.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput