Iepurasii sarbatoresc-LMA Alexandru(98)
Raspunsuri - Pagina 11
Lindal spune:
Vroiam sa mai scriu cate ceva dar am uitat.
In fine, sa mai zic despre noi: Matei are la 8 luni jumate 9,300 kg, 72 cm, fuge prin toata casa cu premergatorul, dar si tinut de manute, spune "ma-ma", i-a iesit un dintisor pe la Craciun si inca 3 deodata acum cateva zile. Voi mai pune si poze cand mai reusesc.
Ma bucur ca au mai scris si alte fete pe aici pe forum, asa ca m-am "bagat" si eu.
Aaaa, iar despre scaunul de masina, ne-am hotarat la un www.caretero.ro/Scaun-auto-pentru-copii-Caretero-Ibiza-9-25-kg-335" target="_blank">Caretero Ibiza, il comandam azi-maine. Cica e f bine captusit, nu se simte plasticul, iar materialul este de calitate, dintr-un fel de velur. Abia astept sa-l vad.
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bumbitza Yaia, Vladi, multumesc pt raspunsuri. Cat despre ghetute pt mers, eu stiu ca ghetutele "corecteaza" mersul copilului si ii sustine glezna ca sa n-o ia in toate directiile ca merge aiurea initial. |
Acum, cand ai zis de kk si ca apoi s-a linistit, mi-a mai venit in minte o idee: masaj la burtica! O asezi pe spate si ii ridici genunchii la piept si apesi usor, eventual ii rotesti in jurul acelor de ceasornic...parca. In orice directie i-ai roti, e si amuzant pentru ea (poti canta, te poti stramba la ea, poti combina cu ridicari de picioare, cucu-bau) si poate o ajuta sa elimine gazele si sa aiba un tranzit ok.
Ghetutele corecteaza cand e vreo problema si atunci ghetutele sunt prescrise de medic si sunt ghetute speciale. Altfel, soseta sau picior gol, dupa preferinte (ca mai nou Alexia isi tine sosetele in gurita, nu in picioare).
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
citat din mesajul lui dayanara vladi daca vladimir nu vrea la patinaj zi-i ca-mi dai mie patinele, e sportul meu preferat |
De practicat sau...privit?
dayanara spune:
yaia doar de practicat, am facut artistic cand eram mica, de privit nu am rabdare
mihaela nu, nimic:)
Yaia spune:
citat din mesajul lui dayanara yaia doar de practicat, am facut artistic cand eram mica, de privit nu am rabdare |
Eu sunt invers, privesc cu placere cam orice sport (mai putin ciclism, echitatie), dar ma urnesc greu sa practic ceva...sa nu cumva sa deranjez grasimile.
Yaia spune:
Sa aveti o zi buna!
Va las cu un banc, sa mai descretim fruntile, sa mai uitam de torturi, pregatiri, scutece, kk...sau poate nu:
Una, roasa de dragoste, compune noaptea un SMS iubitului:
"Iubitule. Daca dormi, trimite-mi visurile tale. Daca razi, trimite-mi zambetul tau. Daca plangi, trimite-mi lacrimile tale, ....!"
Raspunsul nu intarzie:
"Iubita mea. Ma cac. Ce sa-ti trimit....???".
mihaelagrosan spune:
Lindal probabil ca numai aici in Ardeal se spune tai-tai, ca vad ca si Ina e de pe-aici. Cred ca ai mult lapte de faci inca mastita. Ferice de Matei. Felicitari pt dintisori.
Dayanara mama ce curioasa m-ai facut.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
Erina spune:
citat din mesajul lui mihaelagrosan Erina sa stii ca eu cand am fost cu Elena la medici ca era racita mereu se uitau pediatri cu otoscopul in urechi, chiar daca nu o dureau, ca sa vada daca e totul ok acolo. Deci se poate si la noi. Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010) |
Eu pina acum nu am dat peste un medic care sa faca asta. Am fost la Medlife, Medsana, mai multe locatii si alte cabinete, chiar odata in ambulator...
Astept sa vad maine daca se intimpla.
Si eu i-am facut analize lui David+ exudate(ori caum ori in martie m-am gindit ca e acelasi lucru). Astept sa le citeasca medicul. Vreau sa ii duc si probe sscaun si urina, la Daria am reusit ambele.
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
sanzi spune:
LindaL, eu patesc asa de vreo 2 saptamani cu sanul drept. Se intareste pe o parte, doare cate 2-3 zile, o pun foarte des la el, parca mai trece durerea dupa ce suge. Am ras de sotul meu, cand am pAtit prima data nu scapam de el, zicea ca ma duce la dr, sa nu fac cancer.
dayanara spune:
miha spune-mi cu ce te-am facut curiosa, sa te pot satisface:))
erina si eu de cate ori ma duc la medic, dupa tensiune, oxigen in sange si febra, controlul in urechi e nelipsit cu chestiile alea de unica folosinta