Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Pupicei proaspetei mamici. Seamana cu Robert, ce mica pare in brate la tati. Aceeasi nostalgie m-a apucat si pe mine ca pe Gabita la vederea unui bb asa mic si scump.

Azi dimineata intra Elena peste mine in baie si eu ma imbracam se uita asa la mine si zice: Pot sa beau niste laptic? Moment in care ii spun ca nu mai este laptic si ma imbrac repede si-mi spune: le-ai pus capac? uau mami vreau si eu sa am asa tate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

lorich ce frumoasa e Ana Isabela.Si m-au apucat si pe mine nostalgiile cand am vazut sarmaluta mica si roz.Era sa si plang, dar m-am abtinut ca-s la birou.
Ma bucur f mult ca Robert e asa cuminte si o iubeste pe surioara lui.

Lilly 19+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lili, acus vine si la tine un sarmalutz bleu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua tuturor!

Ne-am intors si noi ieri seara de la Viena, dupa o lunga "vacanta". De fapt pt. mine acum incepe vacanta, ca o am pe mama care ma ajuta mult.
La Viena a fost frumos, insa cam obositor, fiind singura cu amandoua acasa, fara ajutor, trebuind sa ma ocup de toate.
oricum planuim deja o noua vizita la Viena, resp.la munte, la ski, ca larei i-a placut mult.
Apropo, Esme, ai vazut site-ul pe care ti-l trimisesem?

Lori, bine ai venit acasa! Ma bucur ca Ana e bine si mancacioasa si sa nasterea a fost asa usoara.
Am vazut si pozele - f. scumpa micuta bebelusa, seamana cu tati, asa mi se pare intr-o poza.
Deci Robert ramane acum acasa, cu voi doua? nu mai merge la gradi?
Va doresc zile linistite impreuna

La noi, maine va fi prima zi de gradi a Annikai. Ma bucur tare, ca initial ne spusesera ca nu mai au locuri, ieri am aflat ca poate incepe deja.

Ylari, si cand aveti nunta? Sa fie minunata,va doresc!
Sunteti casatoriti doar la starea civila sau deloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Am intrat sa o felicit pe Lorich pentru minunea ei. O grasunica frumoasa frumoasa Sa iti traiasca si sa te bucuri de familia ta frumoasa.

Alysh imi dau seama ca e ceva de genul asta din moment ce mai multe mamici au experimentat asa ceva. /uneori e destul de obositor caci viseaza si urat si efectiv se urca pe mine si doarme doar pe mine..se da jos la un moment dat dar totusi pentru mine aia nu mai e noapte.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Lori - o minune aia mica Sunt super haiosi bebii din Romania impachetati asa, cum reusesc oare asistentele alea ? Le lasa doar caputzul afara :) Robert e si el un frumos, sper sa se petreaca cu bine acomodarea

Alysh - sanatate multa va dorim si uf ... sa fie bine si la serviciu la Stef. Am vazut pozele de la munte, superbe, sunteti asa de frumoshi :)

Lily -nu stiam ca o sa aveti un baietel nu oi fi fost eu atenta.

Belleanne - haha super haios cu tzatzele :) Si Robert isi pune intrebari, mai ales ca mai nou ii place sa isi bage capul la mine in poala si sa fie "bebelush" si gaseste si tzitzile pe acolo si vrea lapte I-am zis ca a ratat momentul, nu mai vede el tzatza de la mine Azi dimineata se pipaia singur si zicea ca are si el tzitzi, dar mici

Gabi - felicitari pentru Raducu, ce repede cresc :) Asta da eveniment ce trebuie felicitat

Noi suntem bine, piticania mea de cateva seri s-a obisnuit sa fuga din patul lui la noi in camera I-am luat lenjerie de pat cu McQueen, perne etc - tot degeaba, adoarme acolo si apoi ori fuge la noi in camera de il gasim sub patura cand vrem sa ne bagam si noi astia mari in pat, ori plange pe la 12-1 si nu ne intelegem cu el pana nu il iau cu mine in pat si il exilez pe Bobo in patul McQueen Uf... cam nasol, daca nu as mai dor un bebelas l-as tine cu mine pana mai creste dar ma gandesc doar la eventualitatea ca daca mai avem un bebe ce ma fac cu el obisnuit asa... Altfel mi-e tare drag sa dorm cu el si mi se rupe inima cand plange ca vrea cu mami in pat si ca nu ii place singur ... Bine, e drept ca acush piticania sforaie si horcaie noaptea si nu prea reusesc sa adorm si eu ca lumea, sunt cam zombie, deci ar fi fai sa mai stea si singurel, dar sa nu fie o chestie asa fortata. In fine ...

La scoala e bine, nu mi-a plans deloc, mai are cate un accident cu pipi, dar sunt convinsa ca din cauza alora ca ori ii tin prea departe de toalete ori nu il baga in seama, cu noi niciodata nu se intampla. Ba a inceput si noaptea sa ceara la WC desi are pempars. Cu copilashii a devenit foarte prieten, e jucaush, nu mai este agresiv, din contra, imi cam povesteste ca si-o cam ia pe coaja. I-am mai vazut niste "opere de arta" si m-am emotionat iara in fatza unor capatzani de om cu ochi si guritza facute de el. Ieri mi-a zis ca au desenat "rond" (in FR), deci sper sa inceapa si el sa vorbeasca mai mult in FR.

De mucioshi - inca suntem, destul de abundent, maine oricum aveam consultatie la pediatru - inca nu face febra si nu i-am dat nimic, doatr nasul il curatz si ii pun picaturi, caci noaptea se cam chinuie sa respire si spre dimineata il apuca tusea grasoasa. oricum, vad ca rezista mai mult se lupta se lupta, dar nu are nici o sansa sa scape fara ceva mai serios avand in vedere tratamentul de la scoala. Afara iar s-a facut frig si stiu ca ies cam dezbracati pe acolo, ori el nu e soi din ala nordic

Fug la munci, va pup pe toate

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

POZE!

http://picasaweb.google.com/lori.nistor/AnaIsabelaSiRobert?authkey=Gv1sRgCIjzvt2inuCYzgE#5563820989909487906

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Loriiiiiiiiiiii, e o scumpa, absolut adorabila, ai doi copii superbi, sa va traiasca, sa fiti fericiti, va imbratisez si va pup pe toti, sunteti o familie foarte frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Noi suntem bine, piticania mea de cateva seri s-a obisnuit sa fuga din patul lui la noi in camera I-am luat lenjerie de pat cu McQueen, perne etc - tot degeaba, adoarme acolo si apoi ori fuge la noi in camera de il gasim sub patura cand vrem sa ne bagam si noi astia mari in pat, ori plange pe la 12-1 si nu ne intelegem cu el pana nu il iau cu mine in pat si il exilez pe Bobo in patul McQueen Uf... cam nasol, daca nu as mai dor un bebelas l-as tine cu mine pana mai creste dar ma gandesc doar la eventualitatea ca daca mai avem un bebe ce ma fac cu el obisnuit asa... Altfel mi-e tare drag sa dorm cu el si mi se rupe inima cand plange ca vrea cu mami in pat si ca nu ii place singur ... Bine, e drept ca acush piticania sforaie si horcaie noaptea si nu prea reusesc sa adorm si eu ca lumea, sunt cam zombie, deci ar fi fai sa mai stea si singurel, dar sa nu fie o chestie asa fortata. In fine ...

La scoala e bine, nu mi-a plans deloc, mai are cate un accident cu pipi, dar sunt convinsa ca din cauza alora ca ori ii tin prea departe de toalete ori nu il baga in seama, cu noi niciodata nu se intampla. Ba a inceput si noaptea sa ceara la WC desi are pempars. Cu copilashii a devenit foarte prieten, e jucaush, nu mai este agresiv, din contra, imi cam povesteste ca si-o cam ia pe coaja. I-am mai vazut niste "opere de arta" si m-am emotionat iara in fatza unor capatzani de om cu ochi si guritza facute de el. Ieri mi-a zis ca au desenat "rond" (in FR), deci sper sa inceapa si el sa vorbeasca mai mult in FR.

De mucioshi - inca suntem, destul de abundent, maine oricum aveam consultatie la pediatru - inca nu face febra si nu i-am dat nimic, doatr nasul il curatz si ii pun picaturi, caci noaptea se cam chinuie sa respire si spre dimineata il apuca tusea grasoasa. oricum, vad ca rezista mai mult se lupta se lupta, dar nu are nici o sansa sa scape fara ceva mai serios avand in vedere tratamentul de la scoala. Afara iar s-a facut frig si stiu ca ies cam dezbracati pe acolo, ori el nu e soi din ala nordic

Fug la munci, va pup pe toate

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Simonix, bine ai venit in clubul chinuitzilor..Macar la voi vine la tine in pat, ei la noi eu trebuie sa ma duc in patul lui. Nu ii place patul nostru, al lui e mult mai comod.

Azi noapte urlatoarea ne-a pus pe amandoi la punct: si mami si tati cu el acolo in pat...Din cand in cand sta la mami in brate apoi mai fugea la tati in brate...si tot asa...suntem toti lemn de oboseala.

Off, cat o mai dura si faza asta. Plangea azi noapte ca foca ia facut rau la pingu (ii plac la nebunie documentarele cu animale si traieste fiecare moment ) si da-i chinuie pe mama foca si tata foca (astia fiind noi buimaci de somn pe langa patul lui)

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Sarmaluta roz..seamana bine cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Lorich sa stii ca e o scumpa si o dulce. Vaaaiiii ce seamana cu Robert! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Va pup mult mult mult. Vezi ca ti-am scris ceva pe mess!

Mergi la inceput