Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)
Raspunsuri - Pagina 16
Victoria_mami spune:
Hah! Apropo de 'cetateani turmentati', ce scandal i-am facut eu unui chelner cand avea Victoria 1 an, cred ca si acum ma tine minte... ne-am dus la restaurnat si eu intotdeauna cer o bautura din-aia 'fancy', dar fara alcool (asta si inainte de Victoria, eu nu beau alcool deloc, nu mi-a placut gustul niciodata) si imi aduce omu' bautura, inainte de a apuca sa o gust, Victoria sarise pe pahar; normal, bautura colorata (parca ceva albastra luasem atunci, nu mai stiu exact), cu pai, ii dau copilului (ca proasta!) intai si apoi beau eu!
Sa fac infarct, nu alta! Era cu alcool! Ce am facut cu bietul chelner, desi, practic nu era vina lui, era a barmanului. Mi-a si schimbat bautura si nici nu mi-a trecut-o la nota de plata, ca si scuza, a fost din partea lui... desi, chiar nu aveam pretentii.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
YLARI spune:
Neatzaaa
Lorich bun venit acasa, ma bucur mult de inceputul promitator!!! Multi pupici si Doamne ajuta totusi sa nu apara colicii cei pacatosi sau sa fie insignifianti!!!
Luminel te pup, da, asa se pare, incet incet fac nunta in toata regula (dar restrans, asta e, dupa buget, Coane Fanica ptr ca strangem bani de casa - sper sa o incepem anul acesta)
Alysh sa va fie de bine sejurul la munte! Unde ati fost ca ma bate gandul dupa nunta sa mergem si noi trei ![]()
Multi pupici si o zi frumoasa tuturor!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
gabitzam spune:
Lori iubita, ce ma bucur ca sunteti acasa si totul a decurs usor si bine si galusca mica e bine. Sper ca ai facut poze sa ni le arati si noua candva cand ai timp.
Noi aseara am avut prima victorie pe frontul luptei cu kk in pampers si cu wc-ul. Cum a zis ca face, tzusti pe toaleta cu el, cu colacelul reductor. S-a suparat, a jelit de mama focului si n-a facut, desi initial el zisese ca face. L-am luat de acolo dupa plans disperat 10 minute. Dupa un timp vine singur la mine si-mi zice ca face iar, repede pe colac si intr-un minut a facut, se minuna singur de isprava. Sa ne vezi pe noi restul, eram asa de caraghiosi, cu urale si aplauze si laude sa se simta copilul bine si mandru de el 
Victoria_mami spune:
Felicitari, Raducu!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Luminel spune:
Bun venit acasa Lorich! ma bucur ca ai avut o nastere usoara. Va doresc zile cat mai linistite de acum inainte, dion toate punctele de vedere! arata-ne galushca, te rugam!
Desiree, uite cum s-au aranjat toate...mi-amintesc ce stresata erai anul trecut...
Alysh, sa va fie de bine escapada in trei! 
felicitari Raducu pentru kk pe wc!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Buna dragutelor,
Noi am avut azi o zi mai ciudata.
Dimineata am prins ceva solduri pt mine, lui Vlady i-am luat un puloveras de la Debenhams doar, Stef si Luca nimic, saracutii.
Apoi am fugit la cresa sa mai vorbesc cu doamnele si directoarea si totul ok. Apoi au inceput sa curga vestile proaste, reduceri salariale, se pare la Stef la firma si pb de sanatate la soacra-mea unde sper din tot sufletul sa nu fi reaparut problema oribila pt care s-a tot operat. Off, si tare mi-e teama ca.....
Andrada si noi tot cu Tobrex am rezolvat, vad ca deja ti-au dat fetele raspunsuri complete, am aparut si eu la spartul targului dar simteam nevoia sa-ti scriu ca a fost f eficient.
Anuta, ne bucuram ca ai mai dat vesti despre voi!
Fecian, nu te speria, sunt doar etape, asa cred. Vlad intr-un timp nici nu isi imagina sa doarma cu altcineva in afara de mine, apoi, de odata, a vrut cu ta-su si numai cu ta-su, de mine nici nu vroia sa auda, acum , la munte a tinut neaparat sa doarma singur in patul lui si asa a procedat la pranz si seara, asa ca...au si ei gandurile lor, imaginatia, nu stiu care ii determina sa reactioneze intr-un fel anume pe o perioada anume.
Luminel, La multi ani flacaului si felicitari tie mami, pt asa copilasi reusiti! Am vazut si poze cu Cristiana
Laurita, offff, ce rau imi pare de raceala. Si de faptul ca nu reusesti sa te relaxezi un pic. Trebuie sa treaca si iarna asta si sa ne mai calmam cu racelile astea nesuferite.
Sper sa ajung si eu maine la Kiabi. Pupici si sanatate maxima!!
Ylari, wowo, te pregatesti de nunta, felicitari, sa fie intr-un ceas bun! Abia astept poze cu rochita, oricum sunt convinsa ca vei fi superbissssima!
Piggy, imi pare rau pt problemele Marei. Off. Cand veniti pe la noi? Pup
MsBB, ati fost la dr? Cum mai e Andra? Sanatate multa! Pup
Doloress, la noi e treaba grea asta cu alcoolul, inca de mic strabunica ii inmuia degetul in tuica sau vin
si intr-o seara la o petrecere , Vlad facea "Vreau tuica, vreau vin"
, si toata lumea radea
(parca am mai povestit aici faza asta). Din pacate si mama si strabunica ii tot dau sa linga degete de vin ceea ce pe mine ma scoate din minti. Nu ca ar fi cantitate de alcool prea mare, e neglijabila dar totusi, imaginea aia ma infioara
Simonix, va doresc sa fie un episod usor de raceala, sa treceti repede peste
Prag, vrem pozeeeeee cu tunsoarea. Hi, hi, de fapt eu vreau s-o mai revad pe frumusetea ta de fetitza.![]()
![]()
Lorich spune:

..uplodez poze...daca nu se trezeste...le si arat ![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Lorich spune:
POZE!
http://picasaweb.google.com/lori.nistor/AnaIsabelaSiRobert?authkey=Gv1sRgCIjzvt2inuCYzgE#5563820989909487906
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
gabitzam spune:
Vai, Lori, acum m-am uitat pe ele si asa o emotie si niste lacrimi m-au apucat!! Ma bucur mult pentru tine ca ai avut asa o experienta placuta cu nasterea si ca acum sunteti cu totii bine acasa.
Lui Robert in continuare ii place papusa noua? ![]()