Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (183)
Raspunsuri - Pagina 18
Andrada79 spune:
Lorich am vazut pozele. Vaiiiiiiii ce seamana cu Robert! Ce emotii m-au luat! Va pup si ma bucur nespus de mult ca ai avut parte de o nastere asa frumoasa! Vezi ca ti-am scris ceva pe mess
Simonix spune:
Felicia
al meu a fost mai mereu dificil cu somnul, oleaca incurajat si de mine
caci am stat mereu cu el sa adorma, iar cand mi-a facut mutre am dormit cu el fara probleme. Inainte dormeam cu el in patutul lui noaptea cand ma chema, pana pe la 2 ani jumate asa am facut, dar deja nu mai incap acolo, ma doare mijlocul, el transpira foarte tare, e zbuciumat, nu mai merge intr-un pat de o persoana. E prea mare, imi aduc aminte pe la 7 - 8 luni cum dormeam cu el, ce mic era dragul de el :) Insa in ultimul an plimbarile la patul lui se cam rarisera, dormea foarte bine. Acum nu stiu ce are, de fapt cam stiu ... el face nazuri la somn cand e bolnavior, de fiecare data cand a avut otita a avut nopti dificile, e si normal... Daca nu are muci si e sanatos il adorm si apoi il gasesc dimineata bine mersi in patul lui.
Ce sa iti spun, stiu cat de greu e sa le spui nu piticilor, pe de o parte mie mi-e mila de el sa il las asa singur, pe de alta urlaaaa nene
Se incordeaza de nervi daca incerc sa ii spun ca aia e camera lu' mami si tati si baieteii fac si dreg in patutul lor. Deci cam am de ales intre un scandal monstru si luat in pat si gata - am zis, daca nu am avea plan de bb2 nici nu m-as gandi sa ii refuz accesul la noi in pat. Asa insa, trebuie sa gasesc o cale sa il fac sa accepte singurel chstia asta... Azi ii montez un soare si o luna pe perete, doua lampi de veghe, poate ii place mai mult asa. Din pacate mucii astia nu ma ajuta fir-ar ei sa fie, din cauza lor se scoala noaptea si isi da seama ca e singur si i se pune pata 
Piticul vostru e si el bolnavior sau e sanatos?
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simonix Felicia al meu a fost mai mereu dificil cu somnul, oleaca incurajat si de mine Ce sa iti spun, stiu cat de greu e sa le spui nu piticilor, pe de o parte mie mi-e mila de el sa il las asa singur, pe de alta urlaaaa nene ![]() Piticul vostru e si el bolnavior sau e sanatos? Simona cu Robert Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti |
Seamana perfect cu urlatoarea mea mica.(asa ii zic de ceva timp). Nu mai e noapte fara sa ne trezim si sa il luam in brate sa ii aratam ca totul e in regula, ca nu are de ce sa ii fie frica. Dupa 10 minute de plans continuu se calmeaza de obicei la unul sau la altul. Are si luna pe perete, nu ajuta cu mare lucru. E de decor, dar in rest...
Cand e bolnavior al nostru e incredibil de dificil: efectiv dorm cu el in brate si zi si noapte vrea in brate. Plange continuu, e foarte foarte dificil.
Tot ce povestesti acolo am impresia ca vb de Bitzu.
Succes mult si rabdaaare. Eu ma gandesc ca pana la 4 ani tot rabdare sa avem.. Cosmin uneori nu mai are rabdare cu el, se mai enerveaza... (nici de mine nu mie rusine ca rabufnesc si eu uneori, insa e bine ca nu rabufnim amandoi in acelasi timp
Succes mult!
Aaa si al nostru pitic vad ca a inceput ieri seara cu mucii(aceasi chestie: s-a trezit de la ei, vazut pat gol, inceput concert
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
10+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
Doloress spune:
Lorich - faine pozele, ti-am zis si la buburuze! Iar tu arati super!
Adriana bine ai revenit!
Bellanne ![]()
![]()
simpatica foc Elena! Al meu se face ca suge de cand i-am zis ca bebeii sug tzatza. El face multe chestii "de forma", inca nu ma panichez, sa vedem cum reactioneaza cand il vede pe bb Kevin sugand de-a binelea.
Simonix eu zic sa-l lasi pe tati cu Robert, si tu sa te exilezi, nu merge asa? Si eu ma vedeam cu amandoi in pat, dar pana la urma de voie de nevoie, s-a invatat cu tati cat am fost la spital. Acum ma da afara din camera, daca vin in patul lui. Numai dupa-amiaza ma mai cheama sa-i citesc povesti, imi zice ca Tati nu stie sa zica povesti. Cand se trezeste noaptea striga Tati, nu mai striga Mami.
Deci am scapat de-o grija, eu m-am exilat pe canapea in sufragerie. Cand pleaca mama, o sa preiau probabil camera de oaspeti. Parca vad ca si Kevin o sa doarma cu mine, Patrick cu tati si iar am montat ditamai patoiul de bebe degeaba.
36+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Victoria_mami spune:
Of, se ingroasa randurile de copii nedormiciosi... Victoria a inceput iar sa doarma toata noaptea de vreo 2 saptamani! Asta dupa ce cateva luni de zile s-a trezit cel putin o data pe noapte sa manance. Asa ca mergeam cu ea ii bucatarie sa ii dau sa manance. Asta-vara (cred ca v-am povestit) dormea cate o ora, o ora jumate si se trezea urland; ba vroia cu mine la ea in pat (asa adormeam in fiecare seara, noi doua la ea in pat, ca de obicei, de cand avea 4 luni dormim impreuna), ba cu daddy la ea in pat, ba cu amandoi la ea in pat, ba cu mine pe couch, ba cu daddy la el in pat, ba cu amandoi la daddy in pat, ba cu mine la daddy in pat si uite asa o tineam toata noaptea, ne mutam dintr-o camera in alta, ba unul ba altul cu Victoria dupa noi, ba amandoi... asa a tinut-o 2 saptamani, pana nu am mai rezistat nici unul, plus ca ea era super obosita si super-morocanoasa ziua si la un moment dat am lasat-o sa urle! Asa a invatat sa doarma cu mine la ea in pat, iar, fara sa ne mutam, fara sa mai vina daddy. Si apoi a inceput trezitul ptr. mancare, pana intr-o noapte cand s-a trezit la 2 si i-am dat sa manance si apoi iar s-a trezit pe la 3 jumate si am lasat-o sa urle. Dupa vreo jumate de ora, s-a intins si a adormit. Noaptea urmatoare, pe la 4 dimineata, iar am lasat-o sa planga, i-am spus doar ca noaptea e ptr. dormit, mancam cand iasa soarele, a strigat dupa daddy, a venit daddy, nu a spus un cuvant, nu a atins-o, nimic, s-a asezat pe pat langa mine, Victoria l-a vazut, s-a intors pe o parte si a adormit. De atunci doarme toata noaptea, probabil ca avea ea nevoie sa stie ca vine daddy daca ea il cheama. De atunci, se trezeste dimineata cu zambet pe buze, ma pupa, ne trezim fericite si odihnite. Pana atunci se trezea urland, plangand de ziceai ca cine stie ce i s-a intamplat! Pe mine ma doare sufletul sa o las sa urle, dar Victoria asa invata sa doarma. Sunt acolo langa ea, o tin in brate, o mangai, dar nu ma ridic din pat.
LORI, Ana e de-a dreptul
si Robertelul la fel. 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
foxy_lady spune:
Lorich, sa va traiasca bombonica mica si roz, sa fie sanatoasa si sa creasca mare!
Nici la noi nu s-au rarit noptile nedormite din pricina urletelor. Aproape ca mi-e teama sa ma mai uit la ceas noaptea - cum vine ora 1;30 aproape negresit incepe concertul. Uneori am noroc si adoarme la loc, dar sunt nopti cand adoarme la loc dupa vreo 2-3 ore! Si sunt sfarsita de oboseala.
Am stat de vorba cu un dr care mi-a sugerat sa-i pun in dreptul lampitei de veghe o fotografie cu mama si tata. In felul acesta, cand se trezeste noaptea, chiar daca nu suntem cu el in camera sa ne vada in poza si sa-si aminteasca ca nu e singurel. O sa incerc si metoda asta, poate ajuta.
Victoria_mami spune:
Foxy_lady, e teribil! 2-3 ore... of! Stiu cat imi era mie de greu si Victoria manca in maxim juma de ora si eram inapoi in pat...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
fecian spune:
Ha...si credeam ca numai noi suntem asa de "speciali"!!!
Ieri inca mi-a fost si rau, ma durea capul ingrozitor, plus inca o criza de hipertensiune de am zis ca pic pe strada de rau, numai de el nedormicios nu aveam chef.
Dar asta e. Ne-am conformat, ca m-am saturat de scandal pana peste cap.
Isi are toate jucariile favorite (rechinul, crocodilul, sarpele, ratza, maimutza si ham...ditamai gradina zoologica) langa el plus io sa stau acolo sa ii alin durerile. Pe la 12 invariabil se trezeste: uneori cu zambetul pe buze cand ma vede acolo, zambeste, ma pupa si adoarme fericit. Daca sunt in cealalta camera...ei incepe circul.
Altfel toate bune si frumoase.
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
10+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Pupicei proaspetei mamici. ![]() Seamana cu Robert, ce mica pare in brate la tati. Aceeasi nostalgie m-a apucat si pe mine ca pe Gabita la vederea unui bb asa mic si scump.Azi dimineata intra Elena peste mine in baie si eu ma imbracam se uita asa la mine si zice: Pot sa beau niste laptic? Moment in care ii spun ca nu mai este laptic si ma imbrac repede si-mi spune: le-ai pus capac? uau mami vreau si eu sa am asa tate. ![]() ![]() Te iubim, printesa Victoria!!! |

despre dramele de noapte, se trezeste mara urland
-mi-a luat bluzaaa!
Cleo, la fel de adormita
-uite,ti-o da inapoi
si am adormit amandoua. Tati tine minte faza,atat
Si la noi au trecut -sper de tot - night terrors. Fix la fel.. trezit si urlat .. cel mai grav e ca eu nu mai adormeam inapoi. Intre timp ati vazut ce tricotat/crosetat am tras
Alysh spune:
Eu nu pot spune ca am melancolie de bebe mic, felicitari celor care au 2 sau chiar 3 copilasi si au aceasta melancolie, eu NU si NU, recunosc!![]()
dar:
Loooooorich, ti-am vazut scumpetea, e adorabiiiiiiila! Ce buzite frumu are! Seamana mult cu Robertel, confirm! Mai, sa va bucure, inveseleasca si fericeasca toata viata!
Belleane, Cleo, 

, m-au amuzat teribil replicile Elenei si Marei (adica replica mamei Marei :)! Eu nu pot sa va spun ce afirmatie a facut Vlad cand m-a surprins intr-o zi in baie....![]()