Fluturasi de martie-aprilie 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza lasa, nu te enerva, ai dreptate dar acum ce rost are sa te certi ca tot se duce in oras.

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

nu se duce, vine acasa.

Saltelutele din cocos lasa aerul sa treaca, bebe nu transpira pe ele ca pe o salteluta normala, si am vazut la cristi ca nu s-au deformat deloc, deloc in 2 ani cat a calarit Cristi la ea. Nu are nici un val macar, este intacta.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana

AMR 5 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Madutza, nu ai si tu de iesit tot weekendul , sambata + duminica , in oras cu fetele sa il lasi pe domnu` sot acasa cu baiatu sa faca el tot, mancare + curatenie? Sa vada si el cum e sa stai acasa sa astepti

yasmi, vrei sa ne sperii cu "nu e deloc usor" ? Tu te sperii, care o sa fii mami pentru a 2a oara ? Noi astea de nu stim cu ce se mananca , ce sa gandim ? Eu am spus ca o sa ma uit ca matza la calendar ,dar invatam ce si cum se face, ca n-or fi asa grele

_
Mind the Bump!29+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

madutza , dar alea de cocos tip sandvis de care zicea viss?
si eu iau pat pliant si tb sa-i iau saltea

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

yasmi, ajutoare ? de unde? o sa aiba Nick 3 sapt liber, dar eu in baza lui nu ma las soacra-mea a spus ca daca vreau sa vina sa ma ajute una alta sa ii dau un telefon si vine cu primul tren, dar ea nu vine nechemata sa stea acolo la ea ca sta bine, decat sa imi vina aici sa ma si sa ma enerveze mai bine fara, desi sincer pana acum nu am avut nici o problema cu ea, e foarte cool, numa nu-mi place cum si cat iubeste ea matzele foarte tare, ma gandesc cand o fi aici o sa imi bage motanul in casa si prin camere si eu nu vreau, chiar nu am chef de motan prin camere sa am par de matza pe paturi si canapele sau covoare dar daca voi avea nevoie neaparat de cineva o sa o chem, ca mama chiar nu poate veni , dar sper sa ma descurc singura si fara ajutoare

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf departe de mine gandul de a va speria.......si nu e vb ca nu te descurci, ca nu stii, totul se invata.....e vorba de oboseala acumulata, si ca nu e usoara prima perioada mai ales pana isi face bb un program cat de cat.
nu este deloc usor dar e magnific!!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan33+

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Madutza nici eu nu ma supar, insa vb lui Scrish e foarte bine de stiut ca poti face gimnastica , evident in anumite limite, destul de repede dupa nastere. Vezi ce sot bun ai , nu te lasa singura.

tuturor, pe maine.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+ Rares Andrei

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf, vei fi fericita sa lasi printesa cu nick si pt 2 ore sa o plimbe sau sa o vegheze sa poti si tu ori sa te odihnesti ori sa faci un dus.....deci nu spune ca nu te lasi in baza lui. conteaza fff mult si ca o sa fie alaturi de tine prima luna 24 din 24.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan33+

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Alina06 stiu ca ti-a raspuns si Mandreac legat de medicament...Este un medicament la care este sensibil Ureaplasma mea..Si o tot tratez de la inceputul sarcinii si nu cedeaza deloc.Din ce am citit este important sa o tratezi si pt ca da ruperi de membrane...deci nu numai daca nasti natural.

Acum sunt pareri si pareri...Ma bucur ca am gasit medicamentul..Azi l-am primit..

Multumesc pe aceasta cale si Anaxenei care a facut multe denmersuri sa ma ajute

25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

ma bucur ca ai facut rost de medicament...eu doar am incercat,atat

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 30+ cum creste Alex
AMR 9s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza bine ca te-a linistit bebelina cu cateva sutulete. mai au si bebeii momente de relaxare.
si eu tot luni merg la eco tu la cat mergi?

scrish ce viziune ai tu despre nastere chiar mi-a placut, de-ar fi asa usor precum zicem noi aici. travaliul cateva ore, apoi epidurala de nu mai simti nimic, apoi expulzia si gata.... Doamne ajuta sa nastem usor.

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

roxy,pai chiar asha si este..cel putzin la mine a fost super!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 30+ cum creste Alex
AMR 9s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

yasmi , gura-i de mine acum ma gandesc eu ca o sa am nevoie de o ora doua de somn si sa il las pe Nick sa vada de fata cat ma odihnesc eu, dar zic ca nu ma las in baza lui ca am mai spus eu, da el cu aspiratoru , dar eu in spatele lui stau ca o soacra si ii spun, nu e bun, mai da acolo un pic, vezi ca dincolo nu ai facut bine deci la curatenie spuneam, ca el face dar tre sa vin din urma lui sa mai fac eu odata sau sa corectez , dar restu le mai face si el asa cum stie... o sa il trimit pe la cumparaturi sau ce o sa mai am eu nevoie... dar la bebe nu cred ca il las sa se bage, decat sa o supravegheze , desi am citit ca nu e bine sa faca tot mama, sa il las si pe tata sa faca , sa aiba si ei o legatura plus ca sa vada ca nu e usor si sa stie sa aprezieze ce face mama si da , imi imaginez ca o sa fie greu dar si foarte frumos abia astept

Tocmai ce am sunat la spital sa vorbesc cu o moasa ca sa imi dea rezultatul la analizele de la testele de sange si toxo ce le-am facut pe 30 dec pt 28 sapt de sarcina si cica sunt toate bune, fierul si calciul in limite bune si normale si toxo negativa ce happy sunt ca eu numai nu dadeam de moasa mea, o sunam pe mobil, ori era mereu busy ori imi intra mesageria vocala si am sunat direct in spital, nu voia moasa sa imi spuna ca ei nu dau prin telefon rezultatele ca sa astept sa ma vad cu moasa mea si i-am spus ca mi-a fost rau zilele astea si nu pot da de moasa mea si nu mai am rabdare sa astept pana pe 20 ian cand ma vad cu zapacita mea de moasa si mi-a spus tot prin telefon

_

Mergi la inceput