Fluturasi de martie-aprilie 2011 (117)
Raspunsuri - Pagina 17
alina06st spune:
Fetelor, am si eu o intrebare pt cele care ati mai avut contractii. Azi am incercat sa dorm putin dupa-amiaza. Cum m-am culcat pe o parte (stanga) bebele meu a inceput sa dea niste lovituri f puternice. Eu am crezut ca sunt contractii ca parca ma strangea burta din laterale, scurt 1 secunda, doua. M-am intors pe dreapta, dar si asa tot se agita. In schimb, cum m-am asezat pe spate n-am mai avut nimic. E posibil sa fi fost contractii sau doar nu i-o fi placut lui bebe pozitia mea? Am luat un no-spa pt orice eventualitate... Asa scurte sunt contractiile, 1 secunda, 2? Se pot confunda cu loviturile copilului?
in sapt 26 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
roxy_s spune:
alina06 alea nu-s contractii, sunt loviturile lui bebe. contractiile sunt atunci cand se intareste burta si simti asa o presiune si cateodata iti taie si respiratia. 

stefana merita mai mult sa iei pat transformer, il ai si mai incolo.

djlaura, magnolia,lalely,claubut

S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

djlaura01 spune:
roxy_s

_
29 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
alina06st spune:
Multam frumos, roxy.
Parca nici eu n-as crede ca au fost contractii. Iti dai seama ce l-am enervat cand m-am asezat pe o parte de a facut asa scandal. Scandalagiu' lu' mama 
in sapt 26 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui persi madutza,sar'mana de informatie,habar nu aveam de salteluta. ![]() acum am alta nelamurire...ce fel de salteluta tre sa cumpar? fericita de +27 Radu Andrei |
eu am mai spus ca sunt fan saltelute din cocos.

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
34+ cu
Catalina IoanaAMR 5 sapt

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Fetelor, am si eu o intrebare pt cele care ati mai avut contractii. Azi am incercat sa dorm putin dupa-amiaza. Cum m-am culcat pe o parte (stanga) bebele meu a inceput sa dea niste lovituri f puternice. Eu am crezut ca sunt contractii ca parca ma strangea burta din laterale, scurt 1 secunda, doua. M-am intors pe dreapta, dar si asa tot se agita. In schimb, cum m-am asezat pe spate n-am mai avut nimic. E posibil sa fi fost contractii sau doar nu i-o fi placut lui bebe pozitia mea? Am luat un no-spa pt orice eventualitate... Asa scurte sunt contractiile, 1 secunda, 2? Se pot confunda cu loviturile copilului? in sapt 26 cu minune de sanatos si vesel.Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
cred ca au fost lovituri. cand ai contractii si pui mana pe burta este tare toata, nu numai unde simti copilul miscand
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
34+ cu
Catalina IoanaAMR 5 sapt

Poze
madutza_bra spune:
n-am ajuns nici azi la Z, cred ca nu mai gasesc nimic, si m-am si enervat pe al meu la tel, ca cica i-a invitat de la serviciu la cina in oras
. pai si io acasa ce fac? sa treaca sa mnanance acasa ca si aici are mancare, ca restul colegilor nu au neveste gravide acasa si ii doare undeva la ce ora ajung 

. m-am umplut de spume 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
34+ cu
Catalina Ioana
AMR 5 sapt 
Poze
roxy_s spune:
madutza dar de ce saltelutele din fibra de cocos sunt cele mai bune?
asa este si salteluta mea, pe parti chiar arata ca si coaja de nuca de cocos![]()

33+
AMR 6 sapt!!!

roxy_s spune:
madutza lasa, nu te enerva, ai dreptate dar acum ce rost are sa te certi ca tot se duce in oras. 

33+
AMR 6 sapt!!!

bb_yasmi spune:
Mada te inteleg perfect....
eu deja m-am obisnuit...

eu am facut rezervare pt joi seara la film.....4d...mai profitam pana nasc ...

azi am fost la nepotelul meu.....iarasi am revenit cu picioarele pe pamant.....nu e deloc usor....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
33+
AMR 6 s !!!