Fluturasi de martie-aprilie 2011 (117)
Raspunsuri - Pagina 16
roxy_s spune:
simona eu sper sa n-am nevoie deloc de ea. dar daca trebuie sa ma mulg...stii cum sunt eu, gandesc mai mult pozoitiv asa, daca am prea mult lapte si trebuie sa ma mulg![]()
la asta ma gandesc , sa nu fac furia laptelui.

S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

persi spune:
madutza,sar'mana de informatie,habar nu aveam de salteluta.
acum am alta nelamurire...ce fel de salteluta tre sa cumpar?
strumph,ma bucur ca ti-ai simtit printesa miscand

toate burticile
fericita de
+27 Radu Andrei
bb_yasmi spune:
roxy pompa o mai folosesti si pt a stimula lactatia, intre mesele copilului. o mai poti folosi si daca trebuie sa plec de acasa, ai ceva de rezolvat si vrei sa lasi laptic de la tine pt bebe, daca ai canalele infundate (eu cu mana nu am rezolvat nimic) etc.
gata, am terminat "cina" ![]()
de acu' imi astept printesa de la gradi.....apoi ceva treburi gospodaresti.....aspirat, sters praf, spalat pe jos,.....
strumf, pai ii poti face piept de curcan la gratar....minammmm..mnammmm....
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
33+
AMR 6 s !!!
mandreeac spune:
Lalely parca tu intrebai unde e magazin Chicco in BUc. Uite aici adresa
Adresa: Str Ceaikovski Nr.7 Sector 2,
Tel: 315.89.72 ,
Tel. RDS: 0771.695.826
Fax: 312.35.17 Program: luni-vineri 10:00-20:00 sambata 10:00 - 18:00
Email: bucuresti@chicco.ro
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 32+
Rares Andrei
AMR 7 saptamani
wmagnolia spune:
claubut TK_MAXX e un magazin din Anglia unde se vand haine de firma la preturi mai mici ( deci cred ca sunt solduri sau din sezonul trecut) si nu am adresa lor de site.
Am dat 30 de lire pe ea si e in forma de potcoava. Ma gandeam ca poate ma ajuta la somn dar pana acuma nu am folosit-o . Poate cand se naste copilul o sa imi fie mai folositoare. Am avut probleme ca nu am gasit fata de perna pentru ea si a trebuit sa improvizez cu doua fete de perna normale.
Asteptand o minune 7+months
scrish spune:
madutza
nu ma supar ca n-am de ce, sunt ferm convinsa ca ai dreptate cu sportul la o sapt dupa nastere
dar e bine sa stii ca poti totusi...eu cum am etaj acasa si camera lui bebe e sus, cred ca o sa alerg pe scari de o sa-mi sune apa in cap, la inceput ma conformez si cu atata miscare...
roxy, pai in fond nu asa ar trebui sa decurga nasterea?
e un rezumat foarte simplist al unei nasteri normale zic eu... nu stau sa interpretez cele cateva ore pana la epidurala, cat de greu or sa se scurga, ce teama o sa mi fie etc...ma axez si eu pe ganduri pozitive ca altfel nu mai nasc![]()
shtrumph, ce sa fac, sunt si eu curioasa
dar astept eu raspunsul pana la vara cand ne-om plimba bebeii in parc

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
claubut spune:
Am inteles... am crezut ca gasesc ceva ce pot comada on-line. Si eu am simtit nevoia de asa ceva la bb1, dar pe atunci nu prea se gaseau. Vazusem ceva la Kika, dar apoi au disparut.
Mai cautam.![]()
27
Stefana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s neata burticute madutza,mandreeac imipare rau ca aveti dureri de spate. imi imaginez ca este tare rau le le ai mai tot timpul ca si eu mai am cateodata, noroc ca ma lasa. ![]() ![]() ![]() ![]() stefana patutul din poza care ai pus-o pare unul bun, ca este din lemn masiv, are si sertare si al tau. dar parca are grilajele prea multe pe toate partile. pretul este super. este cu tot cu saltea la pretul ala? ![]() ![]() ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 33+![]() AMR 6 sapt!!! ![]() ![]() |
Buna, am ajuns de la serviciu. Azi a fost mai bine, nu m-a durut nimicuta.
Roxy, eu tot transformer vreau, insa mai comparam cu ce gaseam pe net si ala imi placuse pt ca parea solid si pretul era ff bun, pt ca includea si saltea, si lenjerie. Dar tot nu are comoda, prea multe grilaje, asa cum ai zis, si nici nu se transforma
Am luat deja legatura cu bebedesign si mi-l fac cum vreau eu si e gata in 10 zile. De asta o sa mai aman un pic comanda pt ca nu am acum unde-l tine. Probabil prin februarie o sa-l comand.
Va multumesc pt aprecieri. Insa mie burtica tot mica mi se pare. La fel ca la 25 sapt. Dar poate e mai bine asa.

Stef
28+ cu
Tudor StefanIt's nice to be important, but it's more important to be nice.
djlaura01 spune:
buna burtici ,azi am fost lenesa am stat m-ai mult in pat v-am citit dar mi-a fost lene sa scriu![]()
![]()

toate burticile
_
29 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
lalely07 spune:
Multumesc Mandreac pt adresa!
Are cineva carucior Multiway sau Lite Way de la Chicco??
Daca da ce parere aveti,sunt ok???
25+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!