Fluturasi de martie-aprilie 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

viss sper sa fie totul bine la soacra, cu toate ca pe mine una nu m-ar incanta deloc ideea sa ma mut la soacra cel mai bine este sa stati singuri , asta este clar, dar daca este musai o faceti si pe asta. si in primul rand conteaza sa fiti voi sanatosi, ca restul le mai pui la spate, da?

ina in nici un caz sa nu renunti la lapte, oua....cum sa-ti zica doctorul asa ceva? ceaiul si cafeaua intr-adevar afecteaza fierul, dar restul nu. din contra , acum trebuie sa consumi cat mai mult din aceste alimente.

S-a intamplat minunea mult asteptata33+

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heello

am ajuns si noi de la plimbarici....cu o foame........

mada, la noi, la epiziotomie it pune fire care se absorb. nu mai ai nimic de scos...

fuggg sa mai scot un snitel......ca rod din tastarura deja.....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan33+

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

strumphitza bine ca te-a linistit bebelina cu cateva sutulete. mai au si bebeii momente de relaxare.
si eu tot luni merg la eco tu la cat mergi?

scrish ce viziune ai tu despre nastere chiar mi-a placut, de-ar fi asa usor precum zicem noi aici. travaliul cateva ore, apoi epidurala de nu mai simti nimic, apoi expulzia si gata.... Doamne ajuta sa nastem usor.

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Mamicile din Bucuresti:unde este magazin Chicco acolo?
Am vazut ca au reduceri luna asta la carucioare si ma batea gandul sa merg si eu ..poate gasesc carut lui bebe.
Eu credeam ca reducerile sunt si in februarie dar vad ca acolo se specifica doar in ianuarie...

25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

fetelor am mai intrebat eu odata ...stiti cumva cum sunt pompele de san in forma de para de la chicco?

bb_yasmi pofta mare. eu cand am venit mi-am taiat 2 mere si un morcov

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy si tu sa ai pofta. desi asa te mentii tu??? hhhhh...cu mere s morcovi eu aveam pregatit sa fac snitele dn piept de curcan si mazarea am facut-o dimi..... acum "bag"......aveam o foameeeeeee.............
din cate stiu cele mai bune sunt avent si medela.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan33+

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

fetelor eu nu-mi iau camasa de noapte la spital. pai la noi nu ne lasa ca ne da de acolo si dupa nastere imi iau pijama de-a mea cu nasturi in fata. doar halat imi iau eu de acasa.
ca tot vad ca voi va cumparati camasi de noapte.

bb_yasmi lasa ca am luat si eu aproape ca tine. tu ai 8 kg, eu am 7 kg.

AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Hello fete.
N-am reusit sa intru azi ca am fost la casa, apoi am adus-o pe SIs cu copiii la mine si am stat la taclale...Acum au plecat, dar treuie sa merg sa-mi iau copiii d ela gradi...Si uite asa s-a dus ziua mea..

Mi-am luat analizele si surpriza am colesterol mare -258! si trigliceride mari 178!...Pai la cate sarmale si salata oeuf am mancat...era culmea sa fie ok...

Glicemia e ok -80.
Hemoglobina 11,4, intervalul optim e 12-15, deci e mica si mai am valori aiurea la hemoleucograma...Asta e, asa am avut mereu la sarcini.

Cred ca sapt viitoare voi merge iar la dr...daca nu mai aman o saptamana...sa intru in 34 sapt.

Nu mai conspectez...Multumesc si celorlalte fete care mi-au urat pt ieri
Ma bucur ca a revenit Ally si ca va scrie mai des...
Strumpfi, parca nu a mai crescut asa tare burtica...
Madutza si ANdreea si pe mine ma termina spatele, uneori al meu vrea sa ma ajute tragandu-ma de mana si eu mor numai la gad, ca mai rau imi e asa, eu trebuie sa ma rostogolesc pe o parte si apoi sa ma ridic...E cumplit uneori...

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am pus burta la cale, am papat o salata orizonatala, foarte bunaaaa nu mai papasem de mult si imi era dor, de dinainte de Craciun.. oohhooo ceva timp

roxy, luni la ora 6 seara , ora mea, adica ora 8 seara ora Ro... deci o sa vin cu vesti pe la miezul noptii asa, la povestea de seara

Yasmi, snitzel chiar aseara vorbam cu Nick ca i-as face niste snitzele, dar el s-a pus pe slabit, dieta si sala, merge in fiecare zi de 2 ori.. o ora dimineata inainte de munca si o ora seara dupa munca nu stiu cum rezista, s-a lasat si de dulciuri, cred ca a vazut ca ii crapau camasile pe buric si de aia, ori ca radeam eu mereu de el ca are burta mai mare ca a mea sper sa il tina naravul de a merge la sala si regimul, o sa fie mai slab ca mine curand, nu ca acum nu ar fi deci nu pot sa ii fac snitzel ca cica e prajit si nu e bun , ii gatesc light, fara mult ulei si prajeli , doar multe legume, salate, pui pe grill, de astea

Apropo de nasteri, de aseara a inceput aici un show , se numeste One born every Minute, doamne cate poti sa vezi, fel de fel de experiente... mai vazusem, la Craciun, One born at Christmas, super fain, mamici care au nascut chiar in ziua de craciun . Aseara a aratat 2 gravidute, una de 18 ani, avea trecute 12 zile peste termen, dar au chemat-o in spital tarziu, i-au bagat a 2a zi abia ceva sa se dilate, incepuse travaliul si ea impingea dar si-au dat seama ca bebe sufera si au dus-o de urgenta in sala si au scos copilul prin cezariana, daca era asta in RO cred ca imediat la o zi dupa termen o bagau direct in cezariana aici au rabdare, atata timp cat bebe e bine, misca si nu sunt probleme, ei asteapta pana la 2 sapt peste termen.. deci cum spuneam, aici te baga in sala la cezariana numai si numai daca sunt probleme cu bebe sau mama ... a nadcut un baietel super frumusel si sanatos , taticul, tot 18 ani m-a impresionat, ii era frica sa il atinga pe bebe si plangea mai ceva ca mamica il luase in brate si parca ii era frica sa il tina si tot se uita la el si plangea...
Cealalta graviduta, 22 ani, parca era setata pe urlat, injurat si facut urat la moase nu stiu cum o fi la un travaliu , cat de tare doare , dar prea a facut-o de oaie, sa spun frumos ca as psune mai urat , dar parca imi venea sa ma duc sa o bat nu alta, enervase toate moasele cu tipetele ei disperate , tipa si urla de se auzea in tot spitalul si fata ailalata de 18 ani se si speriase ca ea astepta sa intre in travaliu si cand o auzea pe asta cum urla era speriata moasele incercau sa o calmeze, sa ii spuna ca daca urla nu rezolva nimic, sa incerce sa respire adanc, sa traga gazul ala calmant pe gura, ea nu nimic, ca nu ii place, ca ii e greata, ca ii e rau si tipaaaaa , apoi a cerut epiduraala si ea voia pe loc, tipa ca nu mai venea doctorul, ca ea voia pocnind din degete , cand a ajuns doctorul a rugat-o sa stea linistita 1 min sa nu se miste si ea nimic, s-a chinuit ala de numa si ea tot tipa si urla moasele pe holuri isi faceau cruce ca nu mai vazuse asa un fenomen de mult si dupa ce a inceput epidurala sa isi faca efectul ea tot urla si tipa, eu cred ca fata asta avea o problema a nascut o fetita frumusica si imediat dupa ce i-au scos-o i-au pus-o pe piept , asa direct, un doi... ce ochisori frumosi, ce privire inca avea cordonul dar bebe ea pe pieptul mamei si ce frumos era am citit intr-o carte zilele trecute ca un bebe dupa ce iese sta cu ochii deschisi o ora - o ora jumate si timpul asta e cel mai important sa se faca legatura intre mama si bebe , ca bebe sta cu ochii deschisi si analizeaza tot si vede , miroase si simte abia astept sa mi se intample si mie asta curand ... ahh sa va mai spun ca epidurala aici se face nu in coloana? in mana cu catater si se baga noua doza mereu.. ce bine, daca o fi sa am nevoie de epidurala nu mai imi e frica ca ma inteapa in spate, ca eu de la operatia de acum 10 ani am ramas cu o frica teribila de intepaturi in spate in coloana deci e super bine asa in mana

_
Mind the Bump!29+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Roxy, la primul copil am avut una imprumutata de la cumnata mea. A doua oara mi-am luat un avent, care a fost mai buna parca. Nu le-am folosit cine stie cit, de citeva ori pe fiecare...dar nu e nici o placere.... O vecina de salon avea din aceea tip seringa si era f multumita de ea. Nascuse prematur si bb nu prea sugea,asa ca saraca tot timpul tragea laptele...

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput