Fluturasi de martie-aprilie 2011 (117)
Raspunsuri - Pagina 19
lauriciu_25 spune:
salutare fete dragi!
multi 
pentru toate!
eu va tot citesc,dar pana acum mi a fost cam lene sa mai si scriu...![]()
eu sunt singurica ,pentru ca sotul meu a trebuit sa se intoarca in spania,a plecat ieri si vine vineri,iar mie mi e asa de urat fara el
,dar noaptea merg si dorm la mami mea ca e aici aproape,la cateva case de noi...
vroiam sa va intreb ceva:am o prietena ce m a rugat as i fiu nsa la bebelus,tot bine pana acum,pt ca ea mie foarte draga si bebele la fel,dar botezul ar trebui sa l facem in 27 februarie si mie vreo 3 persoane pe aici mi au zis ca eu nu am voie sa botez fiind gravida ca ar insemna ca i dau norocul copilului meu la bebele botezat...voi credeti asa ceva ?sau ati mai auzit?
29 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
strumphitza spune:
lauriciu, vai ce imi aud urechile !!
o mai mare prostie ca asta ca ii dai norocul copilului tau la altu nu am auzit niciodata si sper sa fie si ultima data
e chiar recomandat sa botezi si sa cununi, e ceva divin sa fii nasa de botez... nu ai fi prima femeie insarcinata care vad sa fie nasa de botez sau cununie, deci eu spun sa nu apleci urechea la ce spun babele satului , sa spunem asa, sa faci ce iti spune inima si daca iti face placere sa botezi e foarte bine pentru tine si familia ta
ahh eu dupa cate stiu e cam pacat sa refuzi sa botezi, asta tot din popor (babele satului
) o stiu, dar tind sa cred ca asa e![]()
_
Mind the Bump!
29+
Sophia Nicole
ailed_dota spune:

lauriciu, pe asta n-am mai auzit-o... o fi vreo scuza inventata de babe ca sa scuze gravida de stat in picioare, oboseala.. asta e singurul lucru, care poate fi mai greu... dar eu stiu ca e f bine sa botezi...
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
ailed_dota spune:
si eu zic ca daca faci un lucru frumos ca botezul ii ajuta lui bb...
tie sa nu-ti fie greu... tine tu lumanrea lasa pe sot sa tina copilul...
, si norocul copilului e scris acolo in cer de cand l-ai conceput...
daca e sa te iei dupa babe nu tb sa tai unghiile copilului ci sa le rozi tu

, sa nu-l scoti din casa pana la botez

, si multe altele...
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
djlaura01 spune:
fetele care v-ati cumparat camasi de noapte ptr maternitate cat a-ti dat pe una????
_
29 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
scrish spune:
mai mamicilor, sa mi fie cu iertare dar si eu ma sperii cand aud ce se intampla cu bebe
cum adica sa nu ai timp de un dush? sau sa te piepteni? eu nu imi imaginez cum sa se intample asa ceva
bine, eu de fel sunt foarte organizata, poate uneori prea organizata, sunt convinsa ca bebe o sa mi dea schemele peste cap...si sotul meu va sta prima luna cu mine, dar si cand o sa fiu singura, ce poate sa se intample asa de important incat sa nu am timp de nimic? ca daca sunt singura cu bebe acasa, el doarme, pot sa merg bine merci sa imi fac un dush, imi iau videointerfonul cu mine si gata, situatie sub control...daca e treaz pot oricum sa il iau cu mine in baie sa stea in scoica pana termin eu, dusurile la mine sunt oricum extrem de rapide...
e clar si imi asum ca programul lui bebe o sa mi intrerupa cam toate activitatile, dar nu pot sa cred ca daca esti organizata si beneficiezi macar putin de sprijinul sotului nu o scoti la capat...
ca de fapt avem cateva chestii mari si late de facut:
1.bebe: mancat, somn, jucat, ingrijit
2.casa: curatenie generala odata pe sapt, avut grija sa nu fie dezordine (sprijinul sotului); de facut mancare e optional pt toata lumea, am auzit ca multi incep sa comande cand apare bebe...; spalat, calcat...
3. noi insine + sotul...
sper sa nu fiu inteleasa gresit, doar astept niste pareri de la mamicile cu experienta![]()
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui djlaura01 fetele care v-ati cumparat camasi de noapte ptr maternitate cat a-ti dat pe una???? _ 29 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatosFiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni." Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu? |
eu mi-am luat una,am dat 30lei pe ea..tre sa mai achizitzionez alta..mi-a placut sistemul de scos tzitzi,desi inca nu am incercat sa vad dc e comoda
Ana-Maria mami de
30+
cum creste Alex
AMR 9s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
cris depinde de fiecare bebelus cum e......altii plang fff mult, au colici, vor doar la san ca sa se linisteasca, sau in brate .....eu nu am avut probelemele astea.....la fel daca eram singura o puneam pe bubu in scoica si faceam dus cu ea in baie. in schimb nepotica mea si acum nepotelul meu....nu au dormit cam deloc 
al mic doar la san vrea toata ziua, atipeste cate 20 min apo e fresh din nou 
noaptea nu doame (de fapt nici nu stiu cand doarme ![]()
).
sunt doar cateva exemple.....
din cate ai vazut, sunt mamici la noi la odisee cu bebei mai mari care inca nu au atata timp pt ele. eu am fost o norocoasa de la inceput. sper sa fie asa si acum.
strumf felictari pt vestile bune.
anaxena asa scurt???
merg inapoi la activitatile cu fii'mea cu plastelina.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
33+
AMR 6 s !!!
ailed_dota spune:
e scrish, n-ai sa controlezi tu timpul ci bb
, secretul e sa nu te enervezi, stresezi ca se agita bb si incepe scandalul...
cand doarme poti sa faci una alta prin casa.. o sa va plimbati mult ( asa mai dati si burtica jos), tb facuta miscare ca sa ajutati uterul sa-si revina, am citit discutia cu abdomenele, da eu dupa cezariana la o luna faceam abdomene (20 de abdomene se fac instant), dr mi-a zis ca atunci cand se opresc lohiile gabene te poti apuca de abdomene..
mami de
de 7 ani si ingeras si
28+cu 
69/11
djlaura01 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anaxena
eu mi-am luat una,am dat 30lei pe ea..tre sa mai achizitzionez alta..mi-a placut sistemul de scos tzitzi,desi inca nu am incercat sa vad dc e comoda Ana-Maria mami de 30+ cum creste Alex AMR 9s!!!! ![]() Maria,povestea nashterii Maria in culori |
mersik de raspuns eu am gasit cu 25 ron doar ca are doar 2 nasturi si eu as vrea m-ai deschisa in fata ptr alaptat
_
29 saptamani
minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatosFiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?