Fluturasi de martie-aprilie 2011 (117)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ailed am cazuri in jurul meu care si acum la 2 luni de la ceza le este greu....nici nu se pune pb de abdomene... iar lohile sunt normale pana la 6 sapt.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan33+

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

scrish nu e chiar asha greu
pe mine nu m-a ajutat nimeni,nici macar sotzul
daca alaptezi ,prima luna e un chin sta bb la san si 1h..dar apoi doarme 1-2-3h..in acest timp ai timp sa faci 10 dushuri,sa strangi prin casa,desi de unde mizerie cand tu nu ieshi cu bb din camera ca stai la alaptat,eu una primele 2-3 sapt ma plictiseam teribil cat timp dormea Maria,imi ocupam timpul cu mulsul,aveam congelatorul plin
acum cu bb la lapte praf e mai greu ca: se trezeshte bb,tu tzop la bucatarie pune apa,pune masurile,incalzeshte bibe..ajungi la bb care urla,il mufezi...suge mai repede decat la tzitzi ce-i drept..adoarme bb,te duci in buc strangi in urma ta,speli bibi,sterilizezi bibi...si apoi faci restul...eu nu shtiu varianta asta,dar am tot auzit-o

mie dupa ce incep sa mearga mi se pare mai complicat

apropo de contractii,eu nu ma plang ca am..sa zic 1-2/zi,dar am ceva dureri ca de cm si iar am eliminat din dop..destul de mult,in lungime cam cat un batz de urechi ,sigur e de la dop acum a fost transparent si cu mici portiuni albe..oare poate fi altceva?
in rest m-am trezit azi dormind fara niciun stres pe burta..saracul meu bb!!deja folosesc alldays-uri ca ar trebui sa-mi schimb chilotii de 3-4 x pe zi...la dr ajung pe 1feb,probabil ca ma va urca pe masa sa vada treaba cu dopul

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 30+ cum creste Alex
AMR 9s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

ce faceti dragelor ? noi nu suntem prea bine, dar rezistam..e a patra zi de febra peste 39 ( sub tratament ) si sta agatat de mine si ziua si noaptea ca o maimutica..am senzatia la fiecare minut ca nu mai rezist nu doarme mai deloc, de mancat nici nu mai zic ca am incercat toate menurile posibile si nici nu gusta..si 15 kg agatate de gatul meu non stop isi spun cuvantul...cred ca am terminat-o pe asta mica..am asa un stres cu presarea si loviturile in burtica..mai ales ca mi-a atras si doctorul atentia acum parca imi sta pe creier..sper totusi sa fie in siguranta si protejata acolo in burtica...ca altfel n-am sa mi-o iert..

n-am apucat sa citesc..mai nimic..

doar pagina asta..

asa ca scrish, parerea mea e ca fiecare copil e diferit si tu o sa vezi cum te roganizezi singura dupa ce va veni..eu personal am o experienta pe care am zis ca a doua oara n-as mai putea sa o trec cu bine..si am avut si mama si sotul in prima perioada si nu faceam fata toti 3..a fost groaznic, nu stiam de noi, de somn, de mancat, spalat nici nu se punea problema..intre urlete sau printre urlete lui mergeam sa-mi fac 5 min toaleta la epiziotomie ca era musai..in rest, nici nu stiu sincer cum rezistam...
dar copilul era f dificil, urla non stop, 2 ore ma plimbam cu el in brate sa-l adorm, o ora stateam la san..15 min dormea si pt ca a trecut intervalul de 3 ore o luam de la capat..zi si noapte..si la el a durat cam pana la 1 an..
bine, nici acum nu suntem departe ee, mai glumesc si eu ce sa fac..
eu zic sa ai rabdare, vezi cum e si te adaptezi de voie de nevoie..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

multzu fetele pt raspuns!eu nu prea cred in superstitii de obicei,mai ales cand e vb de mine,dar acum asa m am necajit ca nu mai este vb de mine si chiar n as vrea sa fac nimic ce sa nu l avantajeze pe bebe si mi doresc foarte tare sa l botez pe bebelinul prietenei mele,i am promis inca de cand a ramas insarcinata si nu vreau sa o deamajesc nici pe ea.
scrish nici eu nu prea inteleg faza asta cu :n ai timp de nimic,nici sa te speli,dar acum o sa vedem ce ne asteapta,cine stie,dar oricum ,o sa avem si sotii langa noi cel putin pana sa facem un dus

29 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gimihaela spune:

va salut burtici! nu am mai scris de foarte multa vreme, dar v-am citit constant! m/am bucurat atunci cand ati avut vesti bune, m/am intristat cand lucururile nu au mers tocmai cum va doreati, am valorificat multe din cele aflate din discutiile voastre! eu am avut si perioade bune si perioade grele, dar sper ca intr/un final totul sa fie bine, iar peste cateva sapatamani sa/mi strang puiul in brate. trebuie sa stau mai mult in pat, ceea ce imi este foarte greu, pentru ca mi s/a scurtat foarte mult colul, dar imi petrec timpul citindu/va. as fi vrut sa scriu mai mult, dar trebuie sa recunosc ca nu am exercitiul asta.
va pe toate si va doresc o "ultima suta de metrii" cat mai usoara!

+33 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offf miki...sunteti pe antibiotic??? si noi am patit o data, am ajuns la urgenta cu febra 39,5 si eram a 3 sau a 4-a zi de antibiotic...:(((
daca nu e bun tratamentul?? ca totusi sunt 4 zile de febra deja...si e mare!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan33+

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki , dar la dr nu ai fost?
scrish sa dea domnul sa ai un bb cuminte! sa dea Dumnezeu sa fie toti bbei nostri de la odisee cuminti, papaciosi si somnorosi!

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

CAPITOL NOU AICI!!!

Mergi la inceput