Pepenasi de iulie-august 2008 (205)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Camy ce mare s-a facut puiu'!! Imi place in special poza cand a vazut bradul dimineata...pt asa momente sa tot traiesti Sper ca ochisorul e mai bine acum.

Mno, ma duc la culcare, ieri noapte am facut-o alba alba (si e prima mea noapte alba cap coada din meseria de parinte!!). Am dus fetele la un indoor playground si nu stiu cum a prins Julia un pui de virusel de mi-a vomat toata noaptea! Mai rau e ca-s singura iar, ma gandeam de-acu' pe cine trezesc soacra...socru'...cumnata Da' slava Domnului pe la 3 s-a oprit, la 5 a cerut laptic si-a dormit pana dimineata. Amu' ma duc sa dorm ca se plange Sonia de dureri de burta...

P.S. Mada bravo fata!!! Multa multa bafta!! Tin pumnii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mada, sper ca vei avea o noapte mai usoara!

Camy, m-am uitat si eu la poze. In brate la tat-su pare leit chipul lui, dar totusi as zice ca seamana cu tine f bine. Si e tare frumos!

Anka, ma gandeam la tine ... nu-mi dau seama cum s-a ajuns aici, "acolo" ... cert e ca e clar ca nu e voie sa te doara capul in public. Adica radem, glumim, ne cinstim cu cate un vin, dar preteni nu suntem. Putem vorbi de vreme, filme, magazine si articole pe yahoo, asta nu inseamna ca ne cunoastem .... mi se pare ca din tot grupul ala poate vei reusi sa legi ceva cu una sau doua persoane, iar restul sunt binevoitoare si impart floricele si zambete atata timp cat nu le incarci cu detalii din viata personala. Sper sa nu te fi necajit prea tare, nu merita niciuna de acolo sa fii trista. E normal ca la inceput de drum sa-ti pui intrebari, sa nu stii ce sa alegi si sa consideri ca sculatul copiiilor de la 6 si dus la scoala la 7 e un sacrificiu. Te pup in public, ca nu mi-e rusine! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cami - ce mare s-a facut Flavius si ce de cadouri a avut!
Mada - dar acum e mai bine pustoaica? Sa nu-l dea si la altii pe virusel!
Syb - s-a ajuns simplu, asa cum se ajunge sa se devieze la orice subiect, citind in diagonala, incomplet, interpretand stramb lucruri spuse drept, scotand din context. Eu n-am avut nici o dilema, n-am cerut nici un sfat. Am intrebat despre anumite experiente, atata tot. Cand, mai tarziu, s-a intamplat sa aflam de schimbarea de program a lui Ovidiu, lucru care a coincis cu problema mea, mi-am spus ca da, efortul e prea mare pentru a ma arunca cu capul inainte. S-a inteles cu totul altceva.
Si nu o sa sustin niciodata ca pentru un leu in plus (decat daca acel leu, e singurul leu!), ar fi ok sa trezesti doi copii mici la ora 6, sa iesi cu ei pe usa la ora 6 jumate, ca sa poti ajunge la 8 la serviciu, de unde ajungi (daca ai noroc), inapoi la ora 6 seara, sa iei copiii, adica pe rand, ca ei se afla in locuri diferite. Dar nu, pardon, nu iese, ca eu la 5 jumate trebuie sa fiu la curs.
Discutia initiala era in cadrul programului initial al lui Ovidiu, care putea duce el fetele la 8 jumate, si le putea lua acasa la 4 jumate. Si eu mi-as fi vazut de treaba mea si de scoala.
Dar nu-i bai, scrisul e scris, e periculos pana si un semn de exclamare, daramite unul de intrebare.
Incrancenarea insa, m-a lasat nedumerita, recunosc sincer.
Nu m-am suparat prea tare, doar ca nu ma asteptam la atac la persoana si la jigniri.
Btw, maine am alt interviu, pentru un job part time de data asta. Dimineata ii spusesem tipei care se ocupa de dosarul meu, ca schimbarea din programul familiei nu imi mai permite sa imi iau un angajament full time, si dupa 5 ore ma suna inapoi, sa imi propuna jobul asta part time.
Deci nu vad de ce toata nebunia aia. Dar deh, de-aia port ochelari, ca nu vad bine mereu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

multumesc

Flvius este un neastamparat care alearga si nu are frana deloc si asa s-a lovit la un leagan....e ok...am mers la dr...vanataia e mare, atat.

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MADA IRL, multa sanatate puilor si tie odihna! Si nu zisesi nimic de noaptea alba cand vorbiram ieri?

MADA UK, bafta multa la interviu!

ANKA,SIB, eu n-am inteles nimic din ce vorbiti voi, probabil e vorba de ce a scris Anka la alt subiect? Sau am citit eu in diagnonala, nu stiu...

CAMY, m-am uitat si eu la poze, la ultimele puse si la cele de la motz. Ce copil minunat aveti!! Si cat de mare s-a facut! Si eu zic ca seamana bine cu tine, mai ales la ochi. Si tu esti radioasa M-am bucurat sa le vad pe Sun si Thea in pozele de la motz, ca tot nu le vazusem demult. A, si pupam buba de la ochi, sa treaca. De-acum tot cu de astea, Luca dupa 1 an a avut o perioada buna cand cadea si mereu isi musca buza sau limba, de sa mor cand il vedeam plin de sange pe gura... Dar asa cresc ei.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

CAMY, m-am uitat si eu la poze, la ultimele puse si la cele de la motz. Ce copil minunat aveti!! Si cat de mare s-a facut! Si eu zic ca seamana bine cu tine, mai ales la ochi. Si tu esti radioasa M-am bucurat sa le vad pe Sun si Thea in pozele de la motz, ca tot nu le vazusem demult. A, si pupam buba de la ochi, sa treaca. De-acum tot cu de astea, Luca dupa 1 an a avut o perioada buna cand cadea si mereu isi musca buza sau limba, de sa mor cand il vedeam plin de sange pe gura... Dar asa cresc ei.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Know you what it is to be a child? It is to be something very different from the man of to-day. It is to have a spirit yet streaming from the waters of baptism; it is to believe in love, to believe in loveliness, to believe in belief; it is to be so little that the elves can reach to whisper in your ear; it is to turn pumpkins into coaches, and mice into horses, lowness into loftiness, and nothing into everything, for each child has its fairy godmother in its own soul. (Francis Thompson)

aseara am patit-o si eu cu muscatul limbii prima data si nu stim de ce si de unde ii curge sange..era sa-l duc la spital..noroc cu Pustache care m-a calmat si mi-a spus de limba muscata

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna dimineata,

Am ajuns si eu la birou si mi-e un somn[alcool,desi am dormit azi-noapte.

MADA...imi pare tare rau pentru fete. Sanatate multa!!!

MISS JJ...bafta multa!!!iti tinem pumnii stransi.

CAMY....ce scump e Flavius! ce mare s-a facut ! si am uitat sa iti scriu,dar oricand ne poti povesti despre Darius,el face parte din "familia noastra".

MCOCA...si eu am crezut ca o lasi pe soacra ta si vii la ski in Ro.

ANKA,MARINA...merci pentru sfaturi..

Si mie imi place sa skiez,dar ce e drept e destul de scump. Eu nu am echipament. De regula am inchiriat cand am fost pe partie. Si am avut si un monitor dragut cand am invatat.Dar nu am mai schiat de cand am ramas insarcinata. Si nici de patinat nu am patinat,desi in copilarie patinam destul de bine. Tot inainte sa raman insarcinata mai mergeam cu rolele.

Carne de porc i-am dat si eu Irinei o data sau de doua ori,dar nu se omoara. Ce e drept nici noi nu prea mancam. Ii dam vitel,curcan si mult peste. E preferatul ei. Ii dau o bucatica de somon pe care o mananca cu foarte mare placere.Pui nu prea am mai cumparat pentru ca tot spun astia ca e injectat,iar de tara nu am de unde sa iau.Bine,oricum totul e cum e,asa ca ne straduim si noi sa mancam cat de cat sanatos.

MADA_RALU...sa stii ca esti bine-venita in grupul nostru. Este adevarat ca pe mine m-a jignit oarecum felul in care ai impartit tu mamele,dar sunt dispusa te trec peste asta si sa putem conversa linistite de acum inainte.Stii cum e...cand tu ai face orice pentru copilul tau,ai fi in stare de orice,cand stai nopti in sir sa il pazesti,razi si plangi doar cand il privesti,ti se umpe sufletul si inima de bucurie cand il auzi ca iti spune "mami,te ubec"....dar vine cineva pe care nu-l cunosti,nu te cunoaste si incepe sa arunce cu pietre in tine ca nu esti suficient de mama doar pentru faptul ca ai ales cezariana.
Cum spunea si MADA ,sunt atatea subiecte care starnesc pareri pro si contra,si cu siguranta fiecare dintre noi are slabiciunile si vulnerabilitatile ei.

Mergi la inceput

CAMY...si Irina si-a muscat o data limba. Stateam in pat si ne uitam la Regele Leu si deodata a tipat si nu stiam de ce. Mi-a fost mila de ea ,mititica. Dar nu i-a dat sangele.

Aseara am fost amandoua ca fetele la mall si am intrat un pic la Z,iar Irina incepuse sa se uite la hainute ca un om mare. Asa m-a distrat cand a pus mana pe o bluzita (era pt 3 luni) si a zis.."mi-a pacea si mie ata"....a fost mortala. S-au dsitrat si fetele alea care vindeau. Eram numai noi doua in magazin. Apoi i-am aratat o rochita alba ,finuta din batist pentru vara. Am intrebat-o daca ii place si mi-a raspuns...ca "da,sa o cumpaam".
Si am uitat sa va spun...fata mea s-ar da cu ruj daca ar putea.
Are soacra mea o toaleta in hol unde isi tine rujurile...si fara sa ii spuna nimeni(ea la mine nu vede pentru ca eu nu folosesc ruj decat la ocazii ultra mega speciale) aluta unul dinre rujuri l-a desfacut si vroia sa se dea pe obraji cu el.I-am explicat ca ea are piele finuta de puiut si ca rujul ii sctrica pielea. Si de atunci se uita la el,il miroase dar nu s-ar mai da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

eu o dau pe sofia cu balsam de buze ca i se mai usuca de la vant si apoi isi cojeste pielicica sigura pana face bubica daca nu o dau... parca o si vad cum vine din cand in cand si imi zice "pi buzi, pi buzi"
o gata a gasit un ruj rosu si dupa ce s-a dat cu el....l-a muscat....si era un ruj scump...

--------------------------------------------
Marina21+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Marina....se vede ca sunt fetite. Si eu o dau cu crema impotriva vantului si o dau un pic si pe buze,tot din acelasi motiv. Anul trecut avea pielea foarte uscata in timplu iernii si de atunci o dau cu un pic de crema cand iesim afara.

Mergi la inceput