Pepenasi de iulie-august 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 15
Tecky spune:
mada UK bafta la interviu!
mada IRL sanatate fetelor si tie putere sa ai grija de ele!
Camy ce frumos e Flavius.Sunteti o familie fericita!
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marina_1609 eu o dau pe sofia cu balsam de buze ca i se mai usuca de la vant si apoi isi cojeste pielicica sigura pana face bubica daca nu o dau... parca o si vad cum vine din cand in cand si imi zice "pi buzi, pi buzi" o gata a gasit un ruj rosu si dupa ce s-a dat cu el....l-a muscat....si era un ruj scump... -------------------------------------------- Marina21+ & ANA SOFIA 05.08.08 -------------------------------------------- Mami Marina's blog Copil crescut din suc de morcovi |
nu stii ce e bebe al tau??? sau nu vrei tu sa stii? pt ca mai nou, multi parinti nu vor sa afle sexul copilasului..
sper sa nu te supere intrebarea!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
bobitamica spune:
Mi-a venit o idee nastrusnica...as vrea sa o duc pe Irina in primavara asta la Disneyland. M-am tot uitat pe ofertele astea last minute si nu mi se pare atat de scump. Am gasit cu 200 de euro 4 nopti la un hotel si avion inclus plus intrarea in cele 2 parcuri. Ce e drept este pentru perioada imediat urmatore,dar as astepta pana la sfarsitul lui aprilie .Credeti ca e prea devreme,e prea mica? Ea este foarte interesata de personajele Disney. Le cunoaste pe toate..cred ca ar fi foarte incantata.
mcoca spune:
Miss JJ, daca nu te superi, niste sfaturi mici pentru interviu :
- incearca sa-ti faci o lista cu eventualele intrebari. De ex:
* de ce vrei sa urmezi scoala aia
* de ce vrei sa faci studiile resp
* crezi ca te descurci cu 2 copii mici si scoala
* crezi ca o sa faci fatza la nivelul ridicat de la ei, etc
* de ce ai facut o pauza asa de mare intre liceu si acum
* de ce vrei sa-ti reiei studiile
- invatza raspunsurile pe dinafara
- invatza CV-ul pe dinafara
Acum, cu intrebarile, in Fr le-ai avea si pe cele de mai sus. Vezi in Anglia, intreaba in dreapta si in stanga in ce consta interviul, fa-ti raspunsuri mai mult sau mai putin generale si invata-le. Nu trebuie sa fii descoperita la nici o intrebare.
Bafta multa!!!!!!!
mcoca spune:
Bobita, eu cred ca sunt inca prea mici. Abia pe la 5 ani vor aprecia cu adevarat. In plus, sunt multe jocuri care nu le va putea face, in altele ii va fi frica.
Vicky si Printzesone
Marina_1609 spune:
camy, nu stim inca. peste o saptamana vom afla. eu vreau sa stiu
bobita, si eu am aceasta idee nastrusnica dar mai astept. mi se pare prea mica. Cum spun si fetele, vreau sa profite din plin de toate jocurile si giumbuslucurile acolo. in plus, Sofia nu stie prea multe personaje. ar fi fascinata cu siguranta dar mai fascinata ar fi pe la 5 ani
--------------------------------------------
Marina21+ & ANA SOFIA 05.08.08
--------------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
bobitamica spune:
VICHI...merci de sfat. Ma tot gandesc la o vacanta frumoasa si nu stiu ce sa aleg. Anul trecut la mare nu a fost o vacanta prea reusita.Bine ca am fost aici la noi si nu am dat cine stie cati bani. Stiu ca ei se schimba de la un sezon la altul ,dar na...ma gandesc si eu.
bobitamica spune:
MARINA...merci! Mai asteptam...
Marina,nu-mi vine sa cred ca ai ajuns deja la jumatatea sarcinii. Parca ieri veneai din luna de miere si ne anuntai....ca "luna de mire v-a trebuit??"Eu zic ca va fi tot o fetita,nu stiu de ce. Ce va fi nu conteaza,sanatos/sanatoasa sa fie!!
Legat de Disneyland sa va spun ce temeri am eu. Mie mi-e teama ca obosesc copilul. Irina nu e asa fan sa se dea in toate chestiile. Ea e destul de reticenta si la jucariile astea de sunt prin mall-uri,alea de te hatana putin stanga dreapta. Se da doar in ce considera ca ii ofera maxima siguranta. De exemplu am dat-o in trenuletul din Sun Plaza, daca il stiti, si nu a mai vrut. In schimb ii place in carusel. Si stiu ca e problema este inaltimea copilului indeiferent de varsta lui. Eu cand am fost in Cadana la varul meu, am fost cu fetele lui intr-un parc genul Disney ,iar fetita cea mare care avea pe atunci 4 ani jumate nu se putea da in toate minunile ,din cauza inaltimii ei,desi ea era tare fan sporturi extreme. M-am dat eu cu ea in diverse chestii,care sincer nu-mi creau o placere deosebita..
Deci Irina are cu cine semana .
Tecky spune:
bobitamica si noua ne-a trecut aceasta idee prin cap dar am zis sa mai amanam un an sau chiar 2 pt ca Ralu este prea mica.
Didi81 spune:
Disnayland - si noi vrem sa mergem, dar cred ca la anu'. Si acum i-ar placea mult, ea stie o gramada de personaje, dar mai bine va fi peste un.
Aidei ii place mult in parcuri de-astea, s-a mai dat si in buburuze de-alea care se invart, si in masinute... a, si vara trecuta se dadea pe cai de-aia care sa invart atarnati de lanturi. Mamaaa, ma chinuiam sa o conving sa se opreasca! Deci anul viitor mergem musai la Disneyland. Si daca tot o sa fie prea mica si nu o sa aiba voie in multe atractii, mai mergem si peste 2 ani
Didi de Aida Maria (03.07.2008)