Pepenasi de iulie-august 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 16
Marina_1609 spune:
Sofia nu ar avea probleme cu datul in tot felul de minuni de leagane. sa dat si in ce credeam eu ca nu ar avea curajul. dar ea este destul de zbuciumata, aruncaturile in cap sunt la ordinea zilei
Cat despre vacante: visul meu este sa ajungem la Lisabona si am tot amanat de la un an la altul si din pacate cred ca vom mai amana vro 2 ani :( din cauza preturilor....
As merge iar la Barcelona, acolo oricand si la orice ora...dar tot mi se pare cam scump.
Mai aproape de realitate ar fi iar la Turci, de data aceasta cu copiii, amandoi. Data trecuta am fost singuri in recunoastere si am zis ca e ok.
Ne mai gandim noi...
Insa pana in vara-toamna nu cred ca mai pup vro vacanta, paote inca cateva zile la munte
--------------------------------------------
Marina21+ & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
aaa, cat despre Disney, eu cred ca e prea scump sa mearga ambii parinti cu un copil, din ce am vazut pe net parintii platesc si copii stau gratis...
Asa ca zic sa mai astept pana cand cresc toti membrii familiei si facem o vacanta la Paris si 2-3 zile le rezervam parcului de distractii, ori merge doar unul din noi cu Sofia mai repede. Si cand zic unul din noi, ma refer la mine, of course. sotul a mai fost de n-spe ori la Paris...
Marina21+ & ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
bobitamica spune:
VICHI...nu ii placea sa se murdareasca cu nisip,drept urmare statea numai pe sezlong. Cu jucariile se juca,dar trebuia sa le spalam si sa le punem pe un prosop curat,fara fir de nisip. In apa i-a placut pana la un anumit moment. Cand si-a dat seama ca sunt diverse vietati a vrut sa iesim si sa nu mai intram. Apoi cel mai tragic a fost cu spalatul dupa ce veneam de la plaja. Eu i-am pus in cada de la hotel o mini piscinuta sa n-o pun cu funduletul in cada.. si s-a speriat de moarte,nu stiu de ce. Avea o stres fantastic,credea ca se scurge pe la gaura de scurgere. Nici acasa nu a mai vrut de atunci sa faca baie. Asta vara am tras o gramada ca nu vroia sa intre in cada. Abia acum dupa 6 luni am reusit sa o conving sa faca baie in cada si sa stea jos. Vreo doua luni am spalat-o in baie,dar nu in cada. In sensul ca puneam dusul pe ea si faceam o balta de nedescris,dar nu am vrut sa traumatizez copilul mai mult decat era. Dupa sejurul la mare am spalat-o la chiuveta asa pe bucati..
Acum totul e ok,face baie in cada cu jucariile,dar abia in decembrie s-a asezat. Avea senzatia ca sunt gaze in apa...asta din cauza apei din mare. Nu vreti sa stiti cu cat spirt am dezinfectat..amandoua, evident
MARINA...e superba Lisabona!!!! pentru mine ramane in topul preferintelor. Si Barcelona e frumoasa! Mie imi plac multe orase din Spania...si Madridul e frumos,si Valencia.
Eu am avut sansa ca in anii studentiei sa plec si sa vizitez aproape toata Europa cu bani putini. Dormeam prin sali de sport in campusuri universitare,mancam din supermarketuri,sau un covrig la colt de strada dar eram fericita.Sunt atatea locuri frumoase si as vrea sa retraiesc toate amintirile alaturi de Irina. Visez la momentul in care ma voi plimba cu ea la Praga,Viena,Paris,si altele...mancand inghetata si hoinarind cat e ziulica de lunga. Vise,taica ,vise!!
ariadnabr spune:
Neatza pe la pranz
Am trecut noaptea ok. Sonia pare inca bine, desi a acuzat din nou dureri de burtica...Ieri le-am dat verminox. Ma cam supara cearcanele Soniei, asa ca...am zis ca rau n-are ce sa-i faca. Aici nu se fac analize si se da doar o doza once off. In rest totul bine. Moatza mea mica s-a trezit la 5 juma si mi-a zis ca vrea TV oare cand o dormi si ea pana la 7??
Despre Disneyland, noi mergem in martie. Si noi tot asa ne gandeam sa mai asteptam inca un an doi, dar am ajuns la concluzia ca e cam nedrept fata de Sonia. Asa ca...dupa ziua ei merem la Paris!!! Julia n-o sa se distreze poate la fel de bine ca Sonia dar am avut grija sa includ si niste "intalniri" cu personaje pe care amandoua le adora. Pentru Sonia un pranz cu printese iar pentru Julia cina cu Mickey Mouse Nu ma astept sa isi aminteasca cand va fi mare asa ca va trebui probabil repetata experienta
Va pupic sunt prin zona da' mi-am luat doo carti azi de la biblioteca asa ca its possible I'll vanish Avantajul barbatului plecat e timp sa citesc. Nothing is perfect huh?
mcoca spune:
Bobitza, du-o la piscina sa se invetze cu toate. Nu e sigur ca o sa fie la fel de rau anul asta, dar te inteleg :(.
Mada, sanatate fetelor, si putere multa tie .
Vicky si Printzesone
bobitamica spune:
VICHI...noi inainte sa mergem la mare am fost amandoua la Baile Felix unde ne-am balacit in voie 7 zile fara nici cea mai mica problema. Statea pe spate ,dadea din manute si picioruse ca o broscuta .Apoi cand am vazut ca apa din mare ne creaza probleme am zis sa incercam piscina de la hotel....a fost mai rau si nu stiu de ce. Era chestia cu gazele din apa. Acum sa speram ca s-a mai schimbat,dar sincer am o oarecare teama.Vom vedea noi cum va fi...ideea e ca vreau sa mergem undeva,intr-un loc frumos.
ankalaura spune:
BOBITA - Eliza avea 4 ani vreo 4 luni cand am fost la Disney si i-a placut foarte mult. Din pacate, era deja frig afara, am nimerit o zi cam ploioasa, si se insera devreme. Nu am dorit sa amanam, caci eram deja gravi cu Erika, si mi-era clar ca o data venit bebe mic, nu ne mai puteam misca la fel.
Au fost multe atractii la care nu am mai ajuns, din motive "logistice" - cozi mari, cand mi-era lumea mai draga, aparea un pipi, sau foame, sau etc.
In general e aglomerat aproape indiferent de sezon, si depinde cum va organizati. Daca Puteti ramane 2 zile la Disney, e ok, acoperi ce e de acoperit. Intr-o zi insa, vei rata multe. Noi am cuplat toata "afacerea" si cu vizitarea Parisului, dar am stat 10 zile in total, am avut timp.
Totusi, mi se pare ca e cam mica, la nici 3 ani, deocamdata....
MissJJ spune:
Buna fetele!
Ms mult de urari, sper sa fie bine am si emotii de numa dar si abia astept sa vina ziua. Am noroc ca am si work experience exact inainte de asta si o sa fie toate fresh in my mind.
Vicky ms de sugestii. Stiu cam ce intreaba, maj pun aceleasi intrebari: why children's nursing and not adult? what skills do you have that will be useful in nursing? how are you going to cope with the death of a patient? why should we choose you? what is a children's nurses role? how are you going to cope when in practice? etc Sunt si unii care vin cu intrebari mai ciudate de exemplu should nurses go on strike? care chiar e aiurea intrebarea da na fiecare universitate cu vrabia ei. Oricum ideea e ca tre sa iesi in evidenta in sensul bun al cuvantului, ca sa aiba motiv sa te aleaga pe tine si nu pe x si y.
Mada multa sanatate la spiridusa si la printesa.
Cami vazut pozele. Pupam baietul mumos, ce mare a crescut.
Bobitamica la disneyland iti trebuie cam 2-3 zile. Au destule si pt astia mici dar vb lui Mada o sa trebuiasca repetata treaba ca nu o sa tina minte. Si noi tot zicem ca mergem da vrem sa fie mai mare maimutza mica si sa mergem o perioada mai lunga sa vizitam si Parisul si sa avem timp sa cascam gura pe acolo. Eu am fost acolo mai demult si e f fain dar cozile la rides is f lungi aglomeratie multa de aia zic trebe timp ca sa vezi tot si sa enjoy tot ce poate sa ofere.
Cu nasterea eu is de acord ca aia naturala e mai buna si etc dar cu home birth nu ma omor, ca da se poate sa mearga bine si etc dar sunt destule cazuri in care trebuie intervenit imediat ca sa se evite pb pe termen lung daca baby e in distress si daca tu esti acasa si ambulanta e pe drum si trec vreo 10 min pana ajung, scot echipamentul urca sus si etc. Asa ca eu nu m-as risca home birth.
Ralu-Mada dar de ce pompierii??? Nu ambulanta tre sa vina? Vin pompierii la home birth?
Tot din fuga am citit, am terminat presentation-ul despre ADHD acu revin la terapii pt mental disorders plus doua boli ale sistemului nervos pe care tre sa le descos. What a fun night awaits.
ankalaura spune:
Mada, si aici vin pompierii primii, daca suni la 911, indiferent daca e o baba blocata in baie, pisica intr-un copac, sau daca naste vecina Dupa aia, functie de trafic, politia sau ambulanta, sau ambele simultan