Pepenasi de iulie-august 2008 (205)
Raspunsuri - Pagina 17
MissJJ spune:
La noi te intreaba cu cine vrei cand suni la ei, politie, ambulanta sau pompieri si in fct de cine alegi aia vin, de aia m-am mirat la faza cu pompierii. Si totusi mi se pare waste of taxpayers money ca merg pompieri la orice call la 911 si waste of their time cu ce te ajuta pompierul cand nasti?
Da ce-ai patit bre la sezatoare? De la ce v-ati luat?
monalac spune:
Alexandru (Dianami),17 Mandy (AlinaMaria]
LA MULTI ANI,FRATIORI SI SURIOARE DE PEPENASI!
moni,felicitari pt renuntatul la olita al lui luca!
CAMI,ce baiat frumos ai!
noi suntem ok,am de corectat niste lucrari [de la olimpiada].
Biribu spune:
buna fetele!
mai bag si eu un ochi ![]()
Felicitari Dr Anca pt burtik!
Bobita despre Disney: eu as zice ca-i prea mica. marea aia de lume, umblatul de colo colo, cozile - nu au rabdare, se plictisesc, e obositor, parerea mea.
Acu vad ca Mada zice ca merge
apoi sa va bucurati din plin, sper sa reziste aia mica. sper ca vei lua carut, nu?
Marina nici eu n-as rezista sa nu aflu ![]()
Vad ca iar se discuta de nastere, acu eu zic ca important e sa iasa, pe orice orificiu dar sa iasa la timp.
Insa chestia cu nascutul acasa ma infioara de-a dreptul
Mai erau aici unii care dupa nastere cer placenta sa o duca acasa 

noi suntem binisor, Tony mi-a facut ceva febra de 3 zile, il las in pace ca altceva n-are. avem zapada cit sa-i dam si Ankai, vreun metru asa...
pup
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
katalyna spune:
buna seara mamici
acum am vazut ca a inceput concursul la care participam si noi, daca va place pozica asteptam un votuletz, multumim mult
Tecky spune:
katalyna am votat printesa.Mai scrie-ne si tu despre modul in care ai reusit sa slabesti atat de mult.
mona sa ai spor la corectat.
Eu cu Ralu suntem racite in continuare...
mcoca spune:
Kata votat. Iti doresc bafta, desi concursurile DC nu mi se par super corecte.
Sanatate puilor bolnavi!
Vicky si Printzesone
bobitamica spune:
Buna dimineata,
BIRI,MISS JJ..merci!adevarul este ca nu m-am gandit la faza cu statul la coada. Si Irina nici nu se gandeste sa mai stea in carucior,asa ca e posibil sa amanam inca 1 an. Ne gandisem ca daca mergem noi sa vina si finutul nostru care are 4 ani si jumatate.
Eu am vazut Parisul ,acum m-as fi dus doar pentru Disneyland.E,mai vedem. Exista cu siguranta si alte optiuni.
MISS JJ...bafta multa!!
MONA....succes la corectat...asa mult imi placea sa ma joc de ascoala in copilarie,tocmai pentru chestia asta de corectat lucrari. Aveam o rabdare de fier. Faceam 30 de lucrari,unele bune ca sa fie de 10 ,altele mai putin bune...si unele proaste...na, ca la scoala. Apoi cea mai mare fericire era cand puneam pantofii mamei si caciula de blana,stateam "in cancelarie" si corectam lucrari.
Imi puneam apa intr-o ceasca de portelan si evident eram la o cafeluta. Ce de amintiri...
KATALYNA...am votat!!!Am vazut pozele voastre pe picasa si mi-a placut bucatarioara. E foarte draguta...si noi avem una cu hello Kity,dar parca nu e asa interesanta. Orium Irina s-a plictisit de ea.![]()
Am treaba astazi si nu am nici un chef...
bobitamica spune:
TECKY..multa sanatate si tie si Ralucai!!!
Am uitat sa va spun ca am vandut scaunul de masina.Nu-mi vine sa cred ce fata mare am. Acum sta mult mai bine in scaunul nou,are si ea loc. Ca pana acum era nemultumita de fiecare data cand o puneam in scaun.
dana81 spune:
Bobita ce fel de scaun ai luat?Vreau si eu sa-i iau Clarei, ca pe al ei il cedeaza grasancei![]()
Noi avem o noua pasiune "teatru de papusi", e innebunita si in fiecare duminica trebuie sa mergem,iar apoi toata saptamana povesteste ce a vazut.Iar in sala nu respira de emotie,Mi-e asa draga
Avem si 2 dintisori, ce mai am fete mari![]()
Tecky Katalina a tinut dieta Irinei Reisler parca asa retin, am tinut-o si eu 2 luni si am dat jos 8 kg, dar au venit sarbatorile si am pulsat.Sanatate multa!!!
MadaIR voi sunteti mai bine?Pupam fetele!!!
MAMI de
CLARA (2008) si
RIANA (2010)