Fluturasi de martie-aprilie2011(111)
Raspunsuri - Pagina 9
catank spune:
Si eu ma retrag, maine si nu numai am zile grele. Va pup si noapte buna!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+
anaxena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s scrish ai o burticuta foarte frumoasa si esti asa slabuta si tu fetelor care tot ziceti ca vai ce v-ati ingrasat....nu stiu unde va vedeti voi asa, ca v-ati ingrasat. cantarul poate sa arate cat o vrea, conteaza ca nu se vede S-a intamplat minunea mult asteptata32+ AMR 7 sapt!!! |
tu nu ai voie sa vb!!!daaa!!! pai cum adiq 54.9 asta e sfidare!!!ce corp intelegator ai!!!
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex
AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
citat din mesajul lui ailed_dota anaxena am dat semn mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu 69/11 |
daca ai timp sa vb pe mess de regimul tau..id-ul meu e ana_xena...nu de alta dar azi a fost ushor,dar parca n-ash manca in fiecare zi la fel
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex
AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
miki1979 spune:
citat din mesajul lui strumphitza miki , nu spuneam de preturi dar s-a inteles gresit, ca nici nu mai stiu ce preturi au , am cumparat si eu de cateva ori de la ei cand eram in tara pentru nepotele, apropo numai o nepotica am in ro , 2 in italia deci cum spuneam, dupa cate imi aduc aminte nu e cine stie ce de super magazin pentru bebei si copilasi, poate ma insel si nu imi aduc eu bine aminte, mie una imi placea mult Cocodrillo, daca l-am scris corect si mai sunt altele no name care au hainute mai ieftine si mai frumusele decat Z, la Z se plateste foarte mult si nejustificat firma ... si sora-mea din Bucuresti se mai duce pe la Z ca o aud ca cica are z in cora lujerului deci langa poarta ca sta la blocul de langa cora si cica luni se duce si ea... eu cand am fost in ro in sept imi aduc aminte ca vazusem un body la vreo 20 ron si erau si mai scumpe unul singur si eu aici am dat pe un set de 7 bodyuri , 14.5 lire , deci cam 2 lire si un pic unul , 10-11 ron , plus ca eu la oferta am luat un set pret intreg si al 2 lea pret la jumatate... dar sa ma repet, sa ne intelegem, eu nu spun de bani acum, eu spun ca nu prea e cine stie ce acel magazin Z... poate doar mie mi se pare asa promit solemn ca nu mai vorbesc de bani si cat si cum am dat eu pe lucrusoare ca vad ca se intelege gresit, nu vreau sa ma mai laud ca asa vad ca s-a inteles ... daca era sa nu imi pese de bani nu asteptam eu reducerile din perioada asta si luam de cand am aflat ca-s gravi deci subiect inchid de la mine in privinta banilor si cat si cum am dat pe hainute si lucrusoare pentru bebe si nu numai, si restul yasmi, panza de paianjen deja am , dar nah asta e ... sanatoasa sa fie bubulina mea ca restul sunt detalii, cum bine spunea si viss dimineata, sanatoase sa fim si noi si puiutii nostri ca restul chiar nu mai conteaza catank , si tu m-ai inteles gresit ? de ce spui ca trebuie sa ne adaptam la nevoile noastre???? si tu te referi la bani ???? eu nu am spus nimic mai mult decat ca sper sa fie practic si pentru tine si pentru bebe... eu nu am avut nimic de obiectat in privinta firmei de la care ai tu caruciorul, eu doar in general am spus una alta, sa fie usor, sa aiba nu stiu cum rotile, sa fie ... sa nu fie... dar eu nu am spus ever ca nu stiu care firma nu e buna ... _ Mind the Bump!28+Sophia Nicole |
strumph, eu n-am vrut sa zic asta..vezi si tu ai inteles gresit adica nu am vrut sa pun in balanta cat ai dat tu sau ce ai luat tu..nici nu mi-am pus problema si sincer n-as face asta niciodata..eu vorbeam strict de nesimtirea retailerilor care profita in Ro, o tara saraca..n-am comparat cu altceva, vorbeam strict de situatia de aici..
cat despre magazinele Z, au lucrusoare dragute..dar mai putin body-urile..deci n-ai cautat ce trebuie lucrusoarele sunt frantuzesti parca iar bodyurile sunt romanesti parca made by esca..mie personal bumbacul de la ele mi se pare subtirel si cam prost..hai ca acum imi sar alte fete in cap
mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu
bb_yasmi spune:
ati plecat toate la nani?? asa devreme??? ,
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard
AMR 7 s !!!
bb_yasmi spune:
plsss cine imi da si mie din nou parola sa trec pe prima pag numele dovlecelului.....ca am tot rugat si insistat pe aici si nimic :((((
AMR 7 s !!!
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui scrish madutza cand ma uit la AMR tau mi se zburleste pielea pe mine, nu imi vine sa cred!! de abia astept s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
da, si eu abia astept
mai tb sa cumpar asternuturi, cateva scutece de finet si sa dau la facut perdeaua din camera ei. In rest sunt pregatita : Bagajul de spital e facut, hainutele sunt spalate, calcate si aranjate in dulapior..deci e totul pregatit
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana
AMR 6 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi plsss cine imi da si mie din nou parola sa trec pe prima pag numele dovlecelului.....ca am tot rugat si insistat pe aici si nimic :(((( mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard AMR 7 s !!! |
il trec eu acum. am vazut ca ai mai spus odata dar am uitat sa modific. iti trimit si parola
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana
AMR 6 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
il trec eu acum. am vazut ca ai mai spus odata dar am uitat sa modific. iti trimit si parola Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana AMR 6 sapt Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
sar'mana!!
AMR 7 s !!!
Deea99 spune:
in stfarsit am reusit sa citesc si restantza din cap trecut si cap asata
uff ..am si obosit
am citit si tot citit ca nu mai stiu nimic
a. ba parca tu ,mada, ziceai ca nu-m-am ingrasat
ei nu! am facut un fund si pun niste aripiore mai ales in interiorul piciorului..exact unde nu imi place mie sa simt ca mi se freaca carnea..pai aveam 2kg puse in 2 saptamani
azi am uitat sa ma cantaresc la prima ora . dar paraca o las pt lunea viitoare sa nu ma prea rau
intru acum putin sa vad si eu burtici frumoase de miki, anaxena catank si parca mai sunt fete care au pus pozici din ce am citit
si apoi la nani
azi am fost cam stresata..bubulina abia pe seara a dat si ea un semn mic si acum vad ca iar ma inghioldeste usor
aseara am si visat-o cam rau..nu mai zic cum...uff...sper sa fie doare vise urate asa cum am citit ca se mai intampla in sarcina
si dupa ce eram azi stresata ca nu da nici un sem , am avut si vreo 8 musafiri niste veri si soramea
cu soramea si cumnatul aproape ca m-am luat la cearta de mi se intarise si burta. pietroi se facuse
dar asa incapatanati nu am vazut
le-am explicat ca deja veneau cu 3 masini si pe strada e si zapada sa parcheze intr-un loc sa nu mai intre pe o stradutza de langa mine care e o strada privata....e, ei tot acolo au parcat si le- am tot explicat ca dupa ce pleaca mereu ne zic vecinii de pe strada aia sa nu mai parcam acolo (adica sa le atragem atentia la musafiri)
nu cumnatul are un fix si numai acolo pune masina si o mai l;asa si cu fundul mai in strada de nu pot lua astia virajul cum trebuie
au zis ca nu mai vin la noi pana la vara..ei sa nu mai vina , ca asa m-as muta in alta tara sa uit de sora, cumati, cumata si toate neamurile
sa nu ma mai cunosc cu nimeni
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....29 cronologic....wow am ajuns la luna a7a