Fluturasi de martie-aprilie2011(111)
Raspunsuri - Pagina 10
Deea99 spune:
mi-am mai adus aminte ceva
Miki tu parca ma intrebai de parchet...e luat din expoconstruct-v.cascadelor...e nemtesc dar nu mai stiu exact cum se numea firma...
e interesant ca nu se vad zgarieturile si praful
dar la parter e pus tare nasol...dupa cateva saptamani a inceput sa se vada fiecare imbinare, caci desteptii de constructori au mai tras o sapa sa mai acopere mici gaurele..una de 5mm au zis ei..dar nu au lasat-o sa se usuce si cand au pus parchetul l-au pus pe umed
acum am zis ca il mai lasam si noi 1-2 ani daca nu s-o face si mai urat si il schimbam
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....29 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
bb_yasmi spune:
eheeeii deea las ca prea te laudai ca nu ai luat in greutate!!! a trebuit sa recuperezi....
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard
AMR 7 s !!!
madutza_bra spune:
deea. in poze nu se vede, totusi m-au amuzat cizmele neinchise pana sus , cam asa sunt si eu
Cat despre cumnati si surori eu sufar ca nu am, decat un cumnat singur si dus cu pluta cu care nu vorbim. deci suntem doar noi 2. De multe ori sufar ca nu am la cine sa apelez in situatii mai dificile. Daca stam la casa, nici vecini apopiati nu avem, la bloc era altceva, iar prietenii buni sunt fiecare cu servicii, case, copii..nu pot apela. Hai ca o dau in altele
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana
AMR 6 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
mada cum te mai simti cu spatele???
AMR 7 s !!!
bb_yasmi spune:
ma retrag si eu....as mai dar nu am cu cine....atunci ma pun la un film.
somnic pufos
va pe toate!!!
AMR 7 s !!!
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 mi-am mai adus aminte ceva Miki tu parca ma intrebai de parchet...e luat din expoconstruct-v.cascadelor...e nemtesc dar nu mai stiu exact cum se numea firma... e interesant ca nu se vad zgarieturile si praful dar la parter e pus tare nasol...dupa cateva saptamani a inceput sa se vada fiecare imbinare, caci desteptii de constructori au mai tras o sapa sa mai acopere mici gaurele..una de 5mm au zis ei..dar nu au lasat-o sa se usuce si cand au pus parchetul l-au pus pe umed acum am zis ca il mai lasam si noi 1-2 ani daca nu s-o face si mai urat si il schimbam ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) cu inca o fitzoasa....29 cronologic....wow am ajuns la luna a7a |
multam mult maine sper sa ajung in valea cascadelor si sa gasim ceva sa ne placa
mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mada cum te mai simti cu spatele??? mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard AMR 7 s !!! |
yasmi, scuze, nu am vazut mesajul. Spatele parca e ceva mai bine decat zilele trecute, dar a contat mult si faptul ca m-a ajutat mult si sotul cu toate: copil, curatenie, cumparaturi etc. |Miercuri il ia mama pe Cristi si il aduce Vineri, sper sa-mi revin de tot ca mai e pana nasc si treaba nu are cine sa mi-o faca. Sotul de azi a inceput serviciul.
Somn usor!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana
AMR 6 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Deea99 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra deea. in poze nu se vede, totusi m-au amuzat cizmele neinchise pana sus , cam asa sunt si eu Cat despre cumnati si surori eu sufar ca nu am, decat un cumnat singur si dus cu pluta cu care nu vorbim. deci suntem doar noi 2. De multe ori sufar ca nu am la cine sa apelez in situatii mai dificile. Daca stam la casa, nici vecini apopiati nu avem, la bloc era altceva, iar prietenii buni sunt fiecare cu servicii, case, copii..nu pot apela. Hai ca o dau in altele Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana AMR 6 sapt Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
mada, cizmele astea mi se inchid pana sus. dar nu prea pot sta eu cu curul in sus mult sa trag de fermoar, ca ele au ca un fel de despicatura cu un elastec in ea si elastecul cedeaza....mai greu cu burta mea
si daca obs. le cam prefer ca sunt si late, pe rotund la bot si pot sta mult incaltata in ele...desi in poze par cam jerpelite, dar sunt piele-ntoarasa si par patate cand nu le dau cu peria
cu sora eu nu am divergente..chiar vb des 2-3 ori pe zi la tel si nici cu sotuil ei..dar uite ca in seara asta m-au scos din sarite si de un an de cand ne-am mutat le tot atragem atentia sa parcheze intr-un loc anume ca nu mi se pare corect fata de acei oameni care si-au platit acel dr. sa vina acasa si sa nu poata intra pe el
dar ma rog....
cu socrii si cumnatul +nevasta din partea sotul;ui nu am o legatura stransa..eu cel putin....nu stiu de ce....de la inceput nu am fost apropiata de ei desi sunt o fire sociabila..nu le-o fi placut mutra mea...si de cand s-au super imbogatit nici ca le mai ajungi la nas
acum nu stiu cum sa o mai dau si cu rudele astea
desi recunosc ca un ultimii ani incepusem sa regret ca nu am mai facut un bebe, ca stefy e singura si nu o sa aiba si ea pe cineva cu care macar la tel sa vb si sa fie ascultata si inteleasa (asa cum fac eu cu sora mea)...imi ziceam ca nu o sa se mai intample ca diferentza de varsta se tot adancea
acum am o multumire sufleteasca de nu mai pot si vreau ca fetele mele sa fie mereu alaturi una de alta....si eu o sa am grija de asta
ha ha Yasmi.....eu una m-am si mirat tot timpul de unde asa burta ca nu prea am mancat....sunt total invers fata de sarcina cu stefy...la stefy mancam mult mai mult..si ciocolata cu alune la greu ..1 pe zi era portie stabilita
si am avut o burta mai mica ca acum cand am mers sa nasc....chiar zilele trecute se uita stefy pe un album cu poze si a vazut o poza pe care scria ...insarcinata in 5l....si ea ...mama cum insarcinata??!!..nu cumva nascusei ca nu se vede ca ai bebe in burta
miki daca tot ajungi in militari trage o fuga si pana-n kika aveeu cand am fost eu, cei drept vreo 3 saptamani sa tot fie parchet frumos, deschis la culoare si la oferta
ma gandesc ca era austriac sau nemtesc ca pe cascadelor trebuie sa cauti atent ca multi au parchet china dar il vad spunand ca-i austria sau nemtesc la preturi mari
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....29 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
cami_antonia spune:
strumph situatia chiar nu e atat de penibila incat sa razi
si eu m-am simtit putin prost la ceea ce ai afirmat
si DA MIE MI SE PARE UN SUPER MAGAZIN
am hainute care nu s-au deteriorat deloc
sunt bune si pt bebelina din burtica
anul ttrecut am luat gecuta de iarna pe care acum o poarta antonia
si multeeeeeeeeee alte lucrusoare
de calitate si chiar f finute pe care nu le gasesc
sincer
la nici un alt magazin
dar gusturile nu cred ca se discuta
deci asta e
de exemplu eu nu poot cumpara de la MOTHERCARE
caci am o fetita slabuta
iar hainele de acolo sunt pt grasunei
care stau pe antonia ca pe gard
asa ca fiecare isi alege
lucrusoare de pe unde vrea
iar chestia cu jumate de pret
e chiar importanta
si spre deosebire de alte fete
mie imi plac f mult si body-urile
si antonia le suporta perfect
sper ca nu am suparat pe nimeni
fug la nani
pupici tuturor
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA
Leeloo21 spune:
uff..nu mai sunteti nu?..mai citeam si eu povesti..am de lucru mai toata seara si ma plictisesc..baietii dorm..
va
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+
nasterea in apa
pozici dragute