Fluturasi de martie-aprilie2011(111)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

vad ca vorbiti intens si de hainute si alte cumparaturi pt bebeii..
ce-i drept k noi am primit foarte multe hainute din america de la o cunostinta..dar hainute uzuale tip body uri, ciorapei, pantalonasi, treninguri tricouri bluzite...pe toate le-am luat de la car4 unde au lucruri f bune de la firma tex...sunt bumbac 100%, se spala superb, nu se intind, nu intra la apa...ce-i drept nu sunt modele unicat..dar sunt ieftine si pentru primele luni..prima jumatate de an sa zic daca nu chiar primul an de viata in care trebuie sa ii schimbi hainutele de la luna la luna..sunt perfecte..
mai au di modelul disney care sunt mai colorate si mai frumusele..si multe altele..
noi acolo asteptam reducerile ca sa luam pt sezonul urmator..asa facem de cand s-a nascut si este super..sunt reduceri de pana la 75%..

avem hainute deosebite de la casele de moda pt copii..dar zic ca bady uri si tricouase..le-am luat de unde raportul calitate pret pt familia noastra mi s-a parut cel mai bun!

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Catank, caruciorul imi place foarte mult, iar de burticutza nici nu mai spun, e perfecta! Arati foarte bine si ai luat foarte frumos in greutate pana acum.tare si zile usoare iti doresc, draga mea!
Lavi, burticul tau e neschimbat! Printre motivele insomniei mele de acum se numara si intrebarea dc sa ma operez sau nu pt vergeturile astea...dupa ce termin alaptatul desigur...Tu te gandesti la asta? La mine s-au extins foarte urit deasupra buricului..f urit!
Deea, ooof problema vesnica cu parcarile Si eu care abia astept sa ne mutam sa scapam de ea! Nici mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat in rest, sa stii, ti-am mai spus. Oricum, de regula burtica e mai mare la a doua sarcina, deci nu e de mirare ca acum pare mare...cand ma uit pe pozele mele de la prima sarcina salivez de-a dreptul...Si culmea, ma vedeam mare...
Roxy multi, mai ne-ai lipsit sa stii.Ia spune-mi si mie ce cantar ai de te lasa sa papi atitea bunataturi ?
Mada, sper sa te simti mai bine cu spatele...La toate sarcinile am avut si eu problema asta. Si acum de cand tot mergem si frecam la casa..a doua zi sunt terminata!! Si nu fac cine stie ce, dar orice aplecare conteaza..Pe mine ma doare sciatica, chiar deasupra fundului meu mare...aia ma termina!

Maine merg la dr, ii duce al meu pe cei mici la mama (ei abia de miercuri incep gradinitza). Vreau sa fac si ordine ca am vizionari la apartament, control la dr(abia astept sa-l revad pe pui), apoi la medic pt prenatal, apoi o mancarica ca nu mai e nimic gatit, decat ciorbitza.

Poate reusesc si eu sa fiu mai consecventa cu regimul de acum, mai ales ca incep si cei mici gradi si nu stau tot timpl sa le gatesc si sa le pun masa (si asta e o ispita..)

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata. nu v-ati sculat inca??Eu tb sa ma pregatesc sa plec la dri si mi-e o leeeneeee..

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele, neata!

Va tot citesc, aveti asa un dever ca greu mai tine omul pasul , mai ales cu cele care nasc curand! Se simte asta, si ma simt ca si cum as fi la odiseea de februarie, dat fiind ca de fapt printre noi sunt multe mamici mult mai avansate decat martie-aprilie! Dar asta e si bine , fiindca invatam de la ele, din experienta lor!

Aseara am fost si noi la eco , si baietelul nostru drag are 910 grame, dimensiuni in general de 27s+, deci e mai maricel un pic (eu sunt 26s+, adica in saptamana 27). Am vazut inimioara, vasele de sange, fluxul ombilical care e f OK, rinichii OK, stomacel si vezica urinara (a si facut pipi in timpul eco ). Suntem topiti dupa el (evident), si abia asteptam sa-l mai vedem si 3D ceea ce sper sa se intample peste 3 saptamani.
E cu capsorul in sus bine-mersi.
Colul are 3.5 cm (dar oricum nu se vedea prea bine din cauza umbrelor de la oscioarele bebeului). E oricum OK.

Apropo de modul de nastere - ma bucur mult sa vad cata lume vrea sa nasca natural. E probabil modul cel mai sanatos, eu sunt un pic imbujorata de jena ca eu vreau cezariana din start, cam lenevioara si comoda sunt. Singurele intrebari pe care mi le pun in context sunt:
- rahi vs generala: as vrea sa vad bebele imediat, deci parca rahi; am un pic grija de durerile de cap, dar ma gandesc ca merita.
- sotul in sala? mi-e ca lesina (de emotie, ca altfel doctor e si el), sau ca se uita cu ochii mari spre incizie si imi fac griji cand il vad.

Maine e ziua cea mare a mutarii de facto in casuta noua! Avem pat, avem birou, avem TV (si cablu!), avem bucatarie, baile sunt ca de jucarie de frumoase ce sunt!
Mai avem de dus una alta, oricum cred ca o sa tot ducem zilele urmatoare. De pus perdele cand sunt gata (le-am comandat), si alte maruntisuri. Ieri am fost si noi in IKEA, si cred ca ramanem abonati la magazinul asta!

Cred ca in WE atac si eu reducerile , macar niste hainutue ceva. In curand imi printez si lista de pe prima pagina sa incep sa o completez!

Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s27 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata burtici ,

Revin si eu dupa o saptamana in care nu mi-a mers stick-ul de internet deloc la Galati .

Tin sa va urez urez un sincer La multi ani si Nastere usoara!
Despre mine ce sa va zic, am fost la revelion la restaurant si am rezistat cu stoicism pana la 3! A fost frumos mi-a placut...dar a doua zi am stat numai in pat la leneveala .

De kg ce sa va spun..nu m-am cantarit de pe 24 Dec..maine cred ca o fac..am niste emotii la cat cozonac am mancat si am facut si niste prajioturi bune si salata..si bomboane..ufff..sigur am +2kg..Prietenele m-au sfatuit sa nu ma mai cantaresc pana nasc..sa nu ma mai stresez aiurea..dar oare pot?

Sa va zic de Edutu , si-a descoperit o noua pasiune: ficatii mei ..nasol dar tot il ubi mami lui .

N-am citit nimic din urma sper sa reusesc sa citesc.
Pup toate burticutele fara exceptie!

PS: Mi-am luat patut cu baldachin si saltea cu cocos si grau..ultima fita . Mi-e asa dragggggg..abia astept sa-l vad pe bebic in el.

------------------------------------------------------------------------------------------
31+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 8 saptamani!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragele mele, neata!

Va tot citesc, aveti asa un dever ca greu mai tine omul pasul , mai ales cu cele care nasc curand! Se simte asta, si ma simt ca si cum as fi la odiseea de februarie, dat fiind ca de fapt printre noi sunt multe mamici mult mai avansate decat martie-aprilie! Dar asta e si bine , fiindca invatam de la ele, din experienta lor!

Aseara am fost si noi la eco , si baietelul nostru drag are 910 grame, dimensiuni in general de 27s+, deci e mai maricel un pic (eu sunt 26s+, adica in saptamana 27). Am vazut inimioara, vasele de sange, fluxul ombilical care e f OK, rinichii OK, stomacel si vezica urinara (a si facut pipi in timpul eco ). Suntem topiti dupa el (evident), si abia asteptam sa-l mai vedem si 3D ceea ce sper sa se intample peste 3 saptamani.
E cu capsorul in sus bine-mersi.
Colul are 3.5 cm (dar oricum nu se vedea prea bine din cauza umbrelor de la oscioarele bebeului). E oricum OK.

Apropo de modul de nastere - ma bucur mult sa vad cata lume vrea sa nasca natural. E probabil modul cel mai sanatos, eu sunt un pic imbujorata de jena ca eu vreau cezariana din start, cam lenevioara si comoda sunt. Singurele intrebari pe care mi le pun in context sunt:
- rahi vs generala: as vrea sa vad bebele imediat, deci parca rahi; am un pic grija de durerile de cap, dar ma gandesc ca merita.
- sotul in sala? mi-e ca lesina (de emotie, ca altfel doctor e si el), sau ca se uita cu ochii mari spre incizie si imi fac griji cand il vad.

Maine e ziua cea mare a mutarii de facto in casuta noua! Avem pat, avem birou, avem TV (si cablu!), avem bucatarie, baile sunt ca de jucarie de frumoase ce sunt!
Mai avem de dus una alta, oricum cred ca o sa tot ducem zilele urmatoare. De pus perdele cand sunt gata (le-am comandat), si alte maruntisuri. Ieri am fost si noi in IKEA, si cred ca ramanem abonati la magazinul asta!

Cred ca in WE atac si eu reducerile , macar niste hainutue ceva. In curand imi printez si lista de pe prima pagina sa incep sa o completez!

Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s27 cu un dragalas

pisucmic, felicitari pt grasunel si pt mutarea in casa noua abia astept sa ni se intample si noua

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata mamicute!
Felicitari PISUMIC pentru grasunel!
Apropo de hainutele de la Zara mie mi se par foarte interesante si cum zicea cineva de pe aici pentru copilasi mai lunguieti, nu asa de grasunei adica is stilul mai european. Anul trecut cand am fost in state vedeam multe hainute frumoase, dar intradevar mai la patrat, cum de altfel sunt si majoritatea hainelor pentru adulti, deci la familia noastra care suntem mai lungi(eu cu tati, vom vedea bebe cum e) nu merge.
Am sunat ieri la cabinetul dr meu ieri si numai pe 28 a mai avut programare libera. Deci voi merge la control atunci la 8 saptamani de la ultimul control, cam mult timp, dar lasa ca nici banii nu ma dau afara din casa si eu ma simt bine deocamdata.Daca nu o sa ma simt bine ma duc la spital.
Apropo fetele am vazut ca si la Strumph si la alte fete li se mai face rau. Eu ametesc asa cateodata mergand pe strada, in autobuz chiar si acasa uneori, oare sa fie de la anemie?. Sper sa treaca.
V-am pupicit,o zi buna sa aveti.
O sa mai intru mai tarziu, dupa-masa, ca ma duc cu treaba in oras.

Feli cu Miriam in burtica 31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Buna dimineata mamicute!
Felicitari PISUMIC pentru grasunel!
Apropo de hainutele de la Zara mie mi se par foarte interesante si cum zicea cineva de pe aici pentru copilasi mai lunguieti, nu asa de grasunei adica is stilul mai european. Anul trecut cand am fost in state vedeam multe hainute frumoase, dar intradevar mai la patrat, cum de altfel sunt si majoritatea hainelor pentru adulti, deci la familia noastra care suntem mai lungi(eu cu tati, vom vedea bebe cum e) nu merge.
Am sunat ieri la cabinetul dr meu ieri si numai pe 28 a mai avut programare libera. Deci voi merge la control atunci la 8 saptamani de la ultimul control, cam mult timp, dar lasa ca nici banii nu ma dau afara din casa si eu ma simt bine deocamdata.Daca nu o sa ma simt bine ma duc la spital.
Apropo fetele am vazut ca si la Strumph si la alte fete li se mai face rau. Eu ametesc asa cateodata mergand pe strada, in autobuz chiar si acasa uneori, oare sa fie de la anemie?. Sper sa treaca.
V-am pupicit,o zi buna sa aveti.
O sa mai intru mai tarziu, dupa-masa, ca ma duc cu treaba in oras.

Feli cu Miriam in burtica 31 +

ha ha..noi numai cu hainute de grasunei ne-am impacat gen next..de la zara pantalonii ii vin mulati zici ca e sexy boy iar la body-uri, fata de cami, noi suntem pe invers..majoritatea il strng pe bulanase..am bodyuri de 2 ani acum de la cocodrillo care nu pot sa le inchei intre picioare bine e si lung si pulpos..ca grasan nu mai e acum ce sa facem, ne adaptam

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Felicitari pisuc pt bebe sanatos si in parametri. Legat de tipul de anestezie eu sigur fac rahie, am facut si la operatia de apendicita si nu am ramas cu dureri de cap.
Vad ca vorbiti de ameteli. Si eu am avut vreo 3 zile vedeam numai pete negre si in plus am avut si stari de greata si voma...din fericire n-am vomat..dar si pe mine m-au pus pe ganduri starile alea si ma gandesc ca la unele femei sa intampla in trimestrul 3 de sarcina.

------------------------------------------------------------------------------------------
31+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 8 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata fetele!

Pisumic felicitari pentru vestile bune de la ecografie!Si pentru mutarea in casa noua!Apropo de asistarea asotului in sala de nastere...al meu a fost anga mine...5 minute,dupa care s-a simtit rau si s-a ocupat moasa de el.Acum cu siguranta nici nu va incerca!

Mai fetelor eu tot citesc,citesc dar nu reusesc sa tin pasul cu voi!!!

Roxy...felicitari pt kg!Ai un organism extraordinar,se pare!
Nici eu nu m-am ingrasat prea mult,dar stiu ca acum vin kg.mai multe in 7-9 luni si deja se vede ca m-am rotunjit la fata.

Strumfule imi pare rau ca te-ai simtit rau...poate e si o anemie sau o scadere a glicemiei.In perioada asta in care sarcina e mai mare e nevoie de un supliment de fier.Mi s-a intamplat si mie sa mi se faca rau pe strada,asa ca atunci cand ies imi iau si niste caramele in buzunar.

ma duc sa admir burticile in poze

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si 30+
Giulia!

Mergi la inceput