Fluturasi de martie-aprilie2011(111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata!

nu mai da nimeni cafea dimineata? Chiar voi mai beti cafea? Eu bag cate un capuccino si as avrea sa renunt ca sa nu-mi fie greu dupa nastere, dar fara cafea sunt zombi

pisuc, felicitari pentru grasunel

dorinut@ imi pare bine ca te-ai simtit bine de revelion. Au tot intrebat fetele de tine

simo , bafta la dr! ..si la vizionare

leeloo , si mie imi plac f mult body-urile din carrefour. Numai de acolo ii cumpar, restul hainutelor nu prea m-au atras.

miki, tu cand te muti?

georgyuly, felicitas, aveti grija cu ametelile, mai bine spuneti doctorului sa va dea ceva suplimente. Cazaturile sunt f periculoase, mai ales in sarcina avansata.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

neata!

miki, tu cand te muti?

Povestea nasterii

AMR 6 sapt

Poze

madutza, si eu am revenit la o cafea dimineata..e asa buna ca nu ma pot abtine..intr-o perioada nu beam dar acum am o pofta..
de mutat, cand termina muncitorii treaba..eu tot mai sper ca pana nasc

azi plec la cumparaturi de materiale..asa ca va las dar nu inainte de a ura bafta la eco pt cine merge azi..simona si bbyasmi parca..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

miki, sa ai spor la cumparaturi ! ..si sa nu te uiti la soare fara ochelari

Povestea nasterii

AMR 6 sapt

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

miki, sa ai spor la cumparaturi ! ..si sa nu te uiti la soare fara ochelari

Povestea nasterii

AMR 6 sapt

Poze

pana acum m-am jucat cu vlad cu ochelarii lui de soare ..ii puneam la ochi si faceam cucu bau mai sa cred ca te ascunzi pe aici si ne vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata, fetelor!
- intai de toate - mi-am schimbat si eu semnatura- si sunt tare mandra
- de hainute, nu am cumparat, doar am primit pana acum, am sa le cumpar 2 costumase de iesit din oras. o intreaba soacramea pe nasimea- "vai, o sa va descurcati, ca aveti de botezat 2 copii?.." si cica i-ar fi raspuns ca da, vor face tot ce trebuie, o sa ma scoata si din spital..eu acum nu stiu , ce e chestia asta? cum adica vin si nasii sa ma scoata din spital? dar sotul nu era suficient? o fi vreo datina prin Buc., ca la Tulcea nu e.ati mai auzit de asa ceva? eu vreau sa le cumpar costumase de scos din spital,ma gandeam ca habar nu am ce implica sa vina sa ma scoata?imi aduce si haine ptr ei? cred ca dupa eco de pe 21 ian. si consultatia la dr. pe 27 ian., am sa deschid eu subiectul
- pisuc - felicitari ptr eco.si ptr ca ati terminat casa, ati aranjat-o , asa ca bebe va veni intr-un loc nou,curat, frumos
- dorinut- ma bucur ca ai revenit, iti simteam lipsa pe aici

28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna dimineata, fetelor!
- intai de toate - mi-am schimbat si eu semnatura- si sunt tare mandra
- de hainute, nu am cumparat, doar am primit pana acum, am sa le cumpar 2 costumase de iesit din oras. o intreaba soacramea pe nasimea- "vai, o sa va descurcati, ca aveti de botezat 2 copii?.." si cica i-ar fi raspuns ca da, vor face tot ce trebuie, o sa ma scoata si din spital..eu acum nu stiu , ce e chestia asta? cum adica vin si nasii sa ma scoata din spital? dar sotul nu era suficient? o fi vreo datina prin Buc., ca la Tulcea nu e.ati mai auzit de asa ceva? eu vreau sa le cumpar costumase de scos din spital,ma gandeam ca habar nu am ce implica sa vina sa ma scoata?imi aduce si haine ptr ei? cred ca dupa eco de pe 21 ian. si consultatia la dr. pe 27 ian., am sa deschid eu subiectul
- pisuc - felicitari ptr eco.si ptr ca ati terminat casa, ati aranjat-o , asa ca bebe va veni intr-un loc nou,curat, frumos
- dorinut- ma bucur ca ai revenit, iti simteam lipsa pe aici

feliciari pt semnatura

cat despre obiceiuri cu nasii..eu nu stiu..ca la noi n-am respectat nimic, nasii sunt fratele meu dar n-am tinut cont de nici un obicei..

Mergi la inceput

viss, felicitari pentru 28 de sapt im plinite. esti deja in trim III

cat despre obiceiuri, da. Nasa scoate copilul din spital, adik il imbraca. Mie nasa lui Cristi mi-a luat inclusiv costum de fas si vre-o 4 randuri de hainute, nu numai unul, plus o paturica .
Acum i-am spus sa nu mai dea banii pe fas, ca am luat unul de la reduceri cand am fost in Cipru, plus ca il am pe ala de la Cristi. I-am spus ca mai bine ia o geaca de primavara. te sfatuiesc sa deschizi discutia, ca sa stie si ea ce hainute ai tu si ce ti-ar mai trebui.

Povestea nasterii

AMR 6 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Viss, felicitari pentru semnatura!!!
Sa mearga totul minunat pana la 36 saptamani minim!
Te imbratisez

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s27 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Mai dar liniste mai e pe aici!
Sa-nteleg ca sunteti cu toatele cu ochii-n (eclipsa de) soare?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s27 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

multumesc, fetelor! nici nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici..si, cu bine.
-pisuc- mie dr. mi-a zis ~ ca tine - 36 SA maxim- cand a vazut colul scurtat, apoi cand a vazut bebicii babani- minim 32. eu sper ca undeva intre 32-36..de fapt, nu sper nimic legat de data nasterii.
-am facut injectiile de maturare a plamanilor pe 27 dec.
-am facut vaccinul antiRh ieri seara
asa ca , acum cand or veni, or veni.sper sa fie sanatosi, si sa nu pierd nici unul pe "drum", cum s-a intamplat la odiseea dinaintea noastra. eu am facut/fac tot ce pot, restul nu mai tine de mine.
- miki- zicea ca ii palc cugetarile mele de dimineatada, cred ca fac parte din procesul meu de auto-psiho-terapie
- madutza- multumesc ptr informatii. vezi, ma gandeam si eu ca e ceva, o datina, de prin zona.asa ca, raamne sa deschidem subiectul, cu toate ca mie mi se pare usor jenant, dar na..cica cerceii la fata ii cumpara tot nasa, si eu vreau sa-i aleg..cel mai bine, e sa discuti o problema cand o ai, nu?mai ales ca si ei or sa cheltuie niste bani..poate o sa le cumpere si cu drag asa ca, nu i-ar conveni sa vada ca eu nu-i pun fetei cerceii cumparati de ei, sau alte lucruri

Mergi la inceput